Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מחפש רכב קטן וחסכוני


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שיכול לנסוע 20 לליטר האם יש?

אמרו לי על סקודה דיזל או יש רכבים אחרים שעושות את אותה עבודה?

פורסם

קליאו B שנת 2002-2005.. עושה יותר מ20.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

עם איזה מנוע בדיוק?

 

ואתה צודק, תחפש סקודה פאביה SDI, אבל תצטרך לחפש מאוד טוב, אין הרבה כאלו במצב טוב, ואלו שבמצב סביר גם כן נחטפות בוודאי מהר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עם איזה מנוע בדיוק?

 

.

 

דיזל.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
Guest רונן יצחק
פורסם

אלטו הכי מדהימה בצריכת דלק, אבל זה היתרון היחיד שלה. מכונית גרועה בשאר הפרמטרים, לפי הביקורות.

פורסם

פיאט פנדה שנתון 2005-2006 (שנתון יחסית צעיר) 1.2 אוטומט נותן 21 קמ לליטר, מחיר הרכב נע בין 26-32K ש"ח.

אתה צריך לזכור שזה מנוע בנזין שצורך כמעט כמו מנוע דיזל חסכוני, היתרונות הם שהאחזקה שלו מאוד זולה וגם הביטוחים והטסט מאוד זולים.

 

אם אתה ממש רוצה לחסוך, קנה אחת כזו ותסב אותה לגז, אתה תשקיע בסהכ 35K ש"ח ותהנה מרכב שעושה 1 ליטר ל45 ק"מ (מיכוון שליטר גז עולה 3.2 ש"ח).

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אבל מצד שני מה כבר ישאר מתא מהטען?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

...או הונדה ג'אז הברידית חדשה ב-117K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אבל מצד שני מה כבר ישאר מתא מהטען?

 

זה נכון, לא ישאר כמעט כלום אבל ממילא זה לא רכב שבונים עליו לנסיעות ארוכות, יותר לנסיעות של בתוך העיר ובנסיעות קצרות בכבישים בינעירוניים, תמיד ישנה את האופציה לשים את מכל הגז במקום הגלגל החלופי אבל אז הגלגל ישב בתא המטען (מה שישאיר עדיין הרבה מקום יחסית בתא המטען).

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

×
×
  • תוכן חדש...