Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים, למרות שהשרשור קצת "ישן".

1- יש מקומות בת"א, בעיקר בדרום העיר, ששטיפה ידנית כולל ניקוי פנימי עולים 35-40 ש"ח, לרכב פרטי.

2- מכון שטיפה חייב להחזיק מע' למחזור מים, ורובם גם עושים את זה, כיוון שזה חוסך להם תשלומים גבוהים

על מים.

3- שאני שטפתי בעבר רכב פרטי עם דליי מים, הייתי שוטף עם 2-3 דליים של מים, ואלו היו דליים של 10-12

ליטר, והרכב היה יוצא מבריק ונקי, כך שזה נראה לי מוגזם לשטוף עם 150 ליטר את הרכב, גם אם הוא שחור.

4- בעוונותיי, אני מפעם לפעם שוטף את הרכב במכונה, אומנם בכזו עם ג'ילדות, ולא שמתי לב שיש איזה שינוי

או שריטות ברכב שנגרמו לאחר השטיפה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שוטף את הרכב עם דלי של מים וסבון, ודלי עם מים רגילים (כלומר- 2 דליים). עובר עם מטאטא שערות מיקרופייבר טבול במים עם סבון על כל האוטו, ואז שוטף עם מים רגילים. בסוף ניגוב וייבוש סופי עם מטלית מיקרופייבר איכותית. מנסיון- אנשים לא מפסיקים לשאול איפה אני שוטף.

מסקנה- לא צריך הרבה מים, צריך לחשב צעדים. חלילה לא מנסה לחנך אף אחד לחיסכון במים. אבל קצת התחשבות במצב המים לא תזיק.

תנסו- מבטיח שלא תתאכזבו :-D

פורסם

כשקראתי עכשיו את העמוד הראשון הייתי בשוק, איך אפשר לבזבז 6 דליים? יש לך משפחתית או אוטובוס?

אני שוטף ידנית עם דלי אחד בלבד, והאוטו יוצא כמו חדש.

לא צריך לרוץ מהר להחליף את כל הדלי מים ברגע שהמים טיפה מתלכלכים מהטבילה הראשונה של הסמרטוט המלוכלך....גם אם המים יהיו טיפה מלוכלכים, הלכלוך עדיין ירד.

פורסם

אני שוטף את הרכב שלי פעמיים בשבוע בשני וחמישי עם 4 דליים 35 ליטר כ"א

סכ"ה 1120 ליטר מים מדיי חודש . לא כזה ביג דיל :-D

פורסם

אני בדיוק אתמול שטפתי את האוטו שלי, האמת שזה דיי כייף כאילו האוטו שלך אתה נהנה גם, אבל ללא ספק זה מעייף והיום יש לי כאבי גב חזקים בגלל השטיפה של אתמול :S

פורסם
למה לשטוף את המכונית פעם בשבוע ?

מספיקה פעם אחת בחודש.

עכשיו, כשיש גשמים, קצת כואב להסתכל על המכונית ולראות אותה ככה, אבל פשוט מיותר לשטוף אותה, כדי שתהייה נקייה יום-יומיים.

בכל מקרה, אני את הלקח שלי למדתי, אני לא משקיע יותר בשטיפה עצמית.

שיטפה חיצונית + ניקוי פנימי עולים לכל היותר 50 ש"ח. בשביל פעם בחודש, יש גבולות :).

+1 כמה שכואב הלב לראות את האוטו מלוכלך מבחוץ אבל אין מה לעשות כל שבוע גשם(וטוב שכך))

עוד מעט קיץ צריך להמתין קצת עם השטיפות ...

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

אני לא הייתי ממליץ להשתמש במכונות השטיפה,

לפי התקן הם מחוייבים להחליף את המברשות כל 3 חודשים (בכדי לא לשרוט את הרכב ולשמר את ברק הרכב)

מה קורה בפועל?? בשביל לחסוך כמה גרושים בעלי מכונות השטיפה לא מחלפים מברשות גם 30 שנה!

הנזק שנגרם ללקה של הרכב (במיוחד ברכבי צבע מטאלי) הוא עצום!, מה שגם וקס איכותי לא יוכל לתקן.

למי שיש אח קטן שטר של 20 שקל עושה נפלאות לרכב :)

בהצלחה!

פורסם
איפה יש שטיפה ב-50ש״ח , אצלי פה בצפון ת״א רוצים מחיר מצחיק של 70 ש״ח ועוד בלי טיפ :)

שטיפת מכוניות מחירים והמלצות. :arrow:

לדעתי האישית, ואין לזה תחליף אני אעדיף את השטיפה הידנית שלי תמיד.

אם שומרים על הרכב נקי לאורך השבוע, עם 2 דלאים של מים ניתן לשטוף אתהרכ והוא יהיה מבריק ומצוחצח.

אין ממש צורך בצינור, הרכב הוא לא עציץ שצריך להשקות אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב, אתמול מצאתי את המקום בשבילי לניקוי ידני של הרכב.

המקום הוא בתחנת הדלק פז ליד חוף הצוק בצפון ת"א. המחיר לא זול בכלל 70 ש"ח, אבל פעם בשבועיים אני אסתדר עם זה.

יש לציין שהניקוי באמת יוצא מושלם(תשריינו שעה וחצי לעניין).

פורסם

אושרי,

שמי ניר לא אלי, שנית זה 5 דקות מהבית - עד דרום ת״א, ונדמה לי שהם עוד שוטפים עם גרניק - בינתיים אני נשאר ליד הבית פעם בשבועיים...

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
כבר מעל שנה אני שוטף במכונת שטיפה, רחיצה כללית יוצא לי 40 ש"ח + עיץ ריח חינם. עד כה לא הבחנתי בשריטות עגולות, גם לא בשמש.

אני גר במקום קטן, גם שעובר פקח ורואה אותי עם הצינור הוא עושה לי שלום - הבעיה היא הזמן. אין זמן...

סביר להניח שהרכב שלך לבןן אם לא ראית שריטות עד עכשיו :-D

פורסם
יותר סביר להניח שהוא כבר מכר את הרכב המדובר.

תראה ממתי השרשור...

תאכלס....

טוב, בפעם הבאה אשים לב :-P

רציתי להכיר לו מומחה שיעזור...

• תוכן חדש...