Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד- מתלבט SAMSUNG ל DELL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד.

שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר.

יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו:

הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650

או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח.

כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן.

הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה. האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך?

האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נייד 2TB.

תודה לעוזרים

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אם אתה לא מריץ דברים כבדים אז גם ה2GB יהיה בסדר, אבל - מה עם כרטיסי המסך?

חוץ מזה, אני די בטוח שיש עוד כמה דגמים בתקציב שלך, למה דווקא שני אלה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כי הם הכי זולים. מקבלים בהם גם יציאת HDMI וגם סוללת 6 תאים וגם מעבד יחסית טוב (I3 370M)

ומז"א להריץ דברים כבדים? אני לא רוצה להתקל באיטיות שאני אצטרך להריץ משהו כבד.

השאלה שלי בשביל עוד ג'יגה זכרון שווה להוסיף עוד 250 שקל, למרות שאני מעדיף את העיצוב של הדל בהרבה על הסאמסונג (שמגיע בצבע מזעזע לפי דעתי)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אין שום בעיה לווינדוס 7 לעבוד עם 2GB ולשימושים של אינטרנט, אופיס סרטים וכו' זה בדר"כ מספיק.

ואם בעתיד תרגיש שחסר זיכרון - תמיד אפשר להוסיף עוד 2GB בכ-200 ש"ח, הוספה פשוטה מאוד ברוב המחשבים ואינה פוגעת באחריות כלל וכלל.

פורסם

לידיעה.. דגם ה5010 שציינת עם ה250GB הארד דיסק ו2GB של RAM הוא קרוב לוודאי שלא בייבוא רישמי של דל ישראל, כך גם תהיה האחריות.. במעבדה שאינה של יבואן רישמי עם חלקים בהתאם.

הדגם (5010) שמיובא לארץ ע"י דל ישראל מגיע עם 500 GB הארד דיסק , 4GB של RAM ואחריות של שלוש שנים בבית הלקוח (לא במעבדה), משמע לרוב המחשב יתוקן בבית הלקוח ע"י טכנאי מוסמך של דל ישראל.

המחיר המומלץ לדגם הרישמי: 3,888 ש"ח.

גילוי נאות: אני עובד BUG .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

SuperT

דגמי ה5010 במפרט שציינת הינם עם אחריות 3 שנים מעבדה, לא בית הלקוח, לפחות בבדיקה שעשיתי עכשיו אצל שתי יבואנים רשמיים.

לגבי הדגם עם 250 ו2 גיגה עם שנה אחריות, גם אני לא מכיר חיה כזו כלל ביבוא רשמי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חברים בואו נעזוב את נושא האחריות בצד זה לא רלוונטי בישבילי.

אפשר להתייחס למחשבים עצמם? מה עדיף?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

בקשר למחשבים עצמם - אם מדברים על חברות ככה מבלי להתייחס למפרטים - DELL לוקחת את סמסונג בכל יום בשבוע..

WOLF - האחריות בבית היא אחריות VIP שרק לקוחות באג זכאים לה למיטב ידיעתי, בלי קשר לעובדה שהייתי עד לקריאת טכנאי כזו בעצמי. היבואן הרישמי היחדיי בארץ הם דל ישראל , כל שאר היבואנים (משמע, ניופאן וחבריהם) לא נחשבים כאלה. :wink:

אגב,

שיהיה ברור , איש איש יקנה לו מחשב היכן שהוא רוצה ומאיזו חברה שהוא רוצה , אני לא מנסה ליצור מצב של קידום מכירות לרשת באג, מצידי שכל העולם יקנה בKSP ואייבורי , לא ממש מעניין אותי.

פורסם

לא מדוייק בכלל.

בדיוק התאכזבתי קשות מ- DELL VOSTRO 3300 חדש שקניתי והיה אצלי חודש , גלגלתי אותו הלאה ורכשתי סמסונג Q330 והסמסונג הוא ליגה אחרת לגמרי. וזה אחרי שהתאכזבתי קשות מVOSTRO 1310 שעשה צרות בלי סוף אבל זה ניחא.

בתור מישהו שעובד ב BUG נראה לי שאתה קצת לא מתמצא , כי סמסונג בשנה האחרונה שמו את מלוא כובד המשקל כדי לחדור לשוק הלפטופים ועשו מוצרים מצויינים במחירים סבירים.

לעומת זאת הסדרות האחרונות של DELL בתחומי המחיר הנמוכים עד 4-4.5K ( לא LATITUDE אלא INSPIRION ו VOSTRO) פשוט לא ברמה הגבוהה אליה התרגלנו מDELL בשנים האחרונות. בעיות התחממות, איכות חומרים , סוללות פחות טובות ומה לא.

סוללת 6 תאים 30WH שיש בV130 ?! רק בDELL.... :) הוכחה חיה שמספר התאים לא ממש חשוב. (בדרך כלל קיבולת של 6 תאים היא 44-56WH)

נ.ב. האחריות בבית היא כמעט לכל המחשבים מתוצרת DELL, כולל זה שאני רכשתי וכולל ה VOSTRO הישן שנרכש לפני כמעט 3 שנים.ממש לא בלעדי לBUG ולא נעליים.

גם אנחנו נזקקנו לשירות מספר פעמים בשנים האחרונות, הטכנאי אשכרה מגיע הביתה ומפרק את המחשב לגורמים אם צריך.

לא תמיד בצורה הכי מקצועית, אבל זה עדיין נוח.

הדבר היחיד שבלעדי לBUG זה מכירת מוצרים במחירים מופקעים תוך מחשבה שהציבור עיוור :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

SuperT, קבל תיקון, התכוונתי מפיצים רשמיים ולא יבואנים.

ליתר דיוק בדקתי אצל C-DATA וCMS.

לגבי סוג האחריות, בבית הלקוח או במעבדה (ONSITE/LAB) שונה ממוצר למוצר וממבצע מסויים של מפיץ למבצע אחר.

אייל, מחשבי הסמסונג הם מצויינים אך בשקילה של המחיר לתועלת, תוספת ה250 ש"ח לדעתי לא מצדיקה את רכישת הסמסונג עם 1GB וכונן טיפה יותר גדול.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

התייחסתי לאימרה הכללית של ידידינו ש DELL כחברה, בלי קשר למפרטים, לוקחת את סמסונג בכל יום בשבוע.

בקטגוריה שמעניינת אותי : אין כיום לDELL מחשב עסקי , כלומר 13.3 אינץ', מתחת ל2 קילו ומתחת ל4K ש"ח שיכול לתת מענה לסמסונג Q330, וזו קטגוריה מאוד גדולה.

ותאמין לי ,

בתור חובב DELL מושבע, כבר ניסיתי את כל הדגמים ואפילו רכשתי אחד מהם וגלגלתי אותו הלאה בצער רב תוך הפסד כספי.חייבים להודות על האמת

בכל מקרה,יש DELL מקורי במחיר שנכנס בתקציב או קרוב לתקציב (זה מקום שרכשתי בו כבר 4 ניידים של DELL למשפחה)

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Inspiron+n5010.htm

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה!

מכיוון שאני הולך לשהות עם המחשב בחול, עשיתי חושבים והגעתי למסקנה שאני צריך מחשב שיהיה לו אחריות בינלואמית ל3 שנים.

האם צעד חכם?

עניין האחריות מעלה לי את המחיר בעוד משהו כמו אלף ש"ח (וכמובן שמקבלים מחשב יותר טוב בהרבה כמו זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=682

מה אתם אומרים?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

בכל מה שקשור לאחריות בינלאומית, לך על DELL.

אם התקציב שלך כבר 3.5K אז אתה יכול לקחת דברים יותר טובים . השאלה מה הדרישות? אתה חייב 15 אינץ' כבד?

אגב, יש רשת חדשה " אלקטרה מחשבים" שמתחייבים למחיר הנמוך בשוק. שווה לך לקפוץ לבדוק.

דבר אחד בטוח :מחשבים של לנובו הם כמה ליגות מתחת למה שצויין כאן בשרשור.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מסכים עם האמרה שלנובו פחות טובים ממה שהוצע בשרשור ,

מצד שני יש גם את טושיבה שהם לא רעים בכלל ואסוס שעושים עבודה טובה מאוד נכון להיום.

לא מכיר את סמסונג כל כך אבל אני יודע שחברים רבים שלי (בארץ ובמיוחד בארה"ב) מאוד אוהבים את מחשבי הדל שלהם וקונים כאלה פעם אחר פעם.

לגבי ההערה על באג, לא בא להגן עליהם, אבל אקנה מחשב נייד בבאג לפני שאקח אחד באייבורי או KSP , גם אם אשלם 200 שקל יותר, בדרך כלל ההבדל במחיר הוא עוד נמוך יותר בסדרות שבאג משווקת, מצד שני, את החלקים למחשב הנייח שלי אני קונה בKSP באופן קבוע, אני חושב באמת שזה משנה מה קונים , יש דברים שבאג טובים בהם וכאלה שלא , לא חושב לרגע שבאג הזולים בשוק, מצד שני אלקטרה הבטיחו לעשות ברדק בתחום המיחשוב ואני מסכים עם ההצעה ללכת ולתת להם צ'אנס, יש מצב למחירים טובים מאוד ושם ניתן גם לראות כמעט כל מוצר כשהוא עובד, לפחות כך הם אמרו שיהיה.

אחריות בין-לאומית יש היום למספר יצרנים, לא אמורה להיות בעיה למצוא מחשב שיעמוד בתנאי הזה , מצד שני יש לשים לב למחיר.

• תוכן חדש...