Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת ההתרשמות שלי מהאייפון 4, חשוב לי לציין שאני מגיע ללא דעות קדומות על האייפון, זאת הפעם הראשונה שיצא לי להשתמש בו ויצאתי ממנו מאוכזב מאוד, לשם השוואה אני שבוע עם הסמסונג גלאקסי שבוע ואני שולט בו באופן מלא, האמת שהוא כל כך פשוט לשימוש שלא הייתי צריך יותר מיום להתרגל אליו.

היום מקבל מנהל בעבודה שלי את האייפון שלו, אחרי שנים עם נוקיה הבנאדם אומר לי כמה קשה זה כבר יכול להיות?

אז קודם כל צריך תכנה ולפתוח חשבון אחרת לא ניתן לעשות כלום עם ה APP STORE, לפתוח חשבון ביקשתם? אלף שאלות, צריך להכניס פרטי כרטיס אשראי?!! למה מי הם אפל שירצו ממני פרטי כרטיס אשראי.

ויתרנו אין לנו חשבון.

רצינו להעביר את רשימת הטלפונים מהנוקיה למכשיר האייפון, נראה לכם שאפשר? ממש לא!

אין כרטיס חיצוני אז לא ניתן להעתיק מכרטיס לכרטיס, הסים אחר, אז גם פה אני חסום, לשלוח בבלוטוס אין הוא חסום.

לבנאדם יש תמונות ומוזיקה על הפלאפון, אין אפשרות להעביר,

אני שלא מאותגר טכנולוגית כלל התיאשתי אחרי 10 דקות והשארתי אותו להתמודד עם הצרה החדשה.

והוא שלא ממש שולט בטכנולוגיה הנוכחית פשוט התאכזב, מדוע לעשות הכל קשה כל כך ולא נגיש.

המצחיק הוא שלפני כמה ימים הוא אומר לי "חבל שלקחת סמסונג האייפון אוכל אותו בלי מלח" היום תוך כדי השוואות בין המכשירים הוא כנראה יבקש החלפה לסמסונג.

ייתכן שהאייפון הוא מכשיר נחמד, אבל כשאתה רוצה לעבוד איתו הוא פשוט כשלון מוחץ, לא נראה לי שמנהל בנק יתחיל הלוריד אפליקציות כדי להעביר בבלוטוס, או לבצע שיחה וידאו ועוד כל מיני שטויות אחרות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח את האייפון למשך שבועיים, אחרי שבועיים לא תרצה להחזיר אותו.

זה רק התרגלות ראשונית לאיך כל העסק מתנהל.

תמיד אפשר להשתמש בחשבון של מישהו אחר בAPP STORE ולא להוריד דברים בתשלום.

מבחינת מכשיר תכלס, אין יותר ידידותי ממנו, שאתה מקבל שיחה טוב שהוא לא צועק לך "תחליק את הפס ימינה" כי כרגע אין יותר ברור מזה.

גם אני שקיבלתי את ה3GS בזמנו אמרתי "מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?!" ועכשיו כל פלאפון אחר נראה לי זבל.

ורק בשביל הרקורד, יש לי 3 אפליקציות על האייפון: VIBER, WHATS APP, SKYPE

Got To love It

פורסם

כאשר קיבלתי את האייפון הראשון שלי שנאתי אותו, מאז כבר הוא שודרג פעמיים (ל3GS ועכשיו 4) ואני יכול להגיד בפה מלא שהבאזז סביבו נראה לי מוגזם בהחלט לנוכח החסרונות של המכשיר. אני משתמש בו הרבה להצגת תמונות ובנוחות מיילים וגלישה באינטרנט הוא עדיין מנצח בגדול את שאר המכשירים לדעתי. חוץ מזה שיש את הג'ט בול שאני לא יכול לדמיין את חיי בלעדיו :?

אפל בכוונה החליטו לעשות את החיים קשים, החל מהעברת קבצים, דרך נעילות של אופציות שהיו זמניות בנוקיות לפני 6 שנים ועד לסיבוך מיותר עם האייטונס הדפוק הזה.

לרוב אגב יש פיתרונות "קומבינה".

להעברת אנשי קשר אפשר להישתמש באאוטלוק, להעברת תמונות\מוזיקה\פורנו מאייפון לאייפון אני משתמש בבאמפ.

להעברת תמונות מכל מכשיר שהוא לא אייפון אל האייפון שלי אני משתמש בMMS :evil:

אגב, מישהו ניסה פעם למחוק את הזיכרונות של האנשי קשר מהמכשיר? ניסיתי אתמול וזה נראה לי בלתי אפשרי...

היום אסף לימד אותי שפה חדשה, שמה בישראל היא אייפונית! כל מיני מילים כמו בוטרום, shsh, קושחה ועוד כמה שלא ידעתי שצריכות להופיע באבן שושן :lol:

פורסם

מיכאל, זה בדיוק ההפך ממה שאמרת. האנדרואיד יותר "מסובך" לשימוש של בנאדם רגיל ופשוט. המון תפריטים והגדרות ובלאגן.

באייפון הכל הרבה יותר אינטואיטיבי. סתם דוגמא- אתה רוצה למחוק אפליקציה ? תלחץ עליה כמה שניות, ואז תמחק אותה, במקום ללכת למנהל היישומים.

להכניס פרטי כרטיס אשראי זה בעיה בשבילך? אין בעיה, תירשם דרך אפליקציה חינמית, ותסמן בכרטיס אשראי NONE.

אין צורך להכניס פרטים.

תריץ חיפוש בפורום ותראה כמה אשכולות נכתבו בתשוקה על המכשיר הזה.

שים לב לאשכול שמישהו פתח כדי לברר מה אנשים לוקחים איתם לשירותים. הדבר המוביל שם הוא אייפון. רגע, מה ?

עריכה: אופק, אתה רוצה למחוק את כל אנשי הקשר מהמכשיר בבת אחת? אם כן, נמשיך בפרטי.

Stay Dirty

פורסם
זאת ההתרשמות שלי מהאייפון 4, חשוב לי לציין שאני מגיע ללא דעות קדומות על האייפון, זאת הפעם הראשונה שיצא לי להשתמש בו ויצאתי ממנו מאוכזב מאוד, לשם השוואה אני שבוע עם הסמסונג גלאקסי שבוע ואני שולט בו באופן מלא, האמת שהוא כל כך פשוט לשימוש שלא הייתי צריך יותר מיום להתרגל אליו.

היום מקבל מנהל בעבודה שלי את האייפון שלו, אחרי שנים עם נוקיה הבנאדם אומר לי כמה קשה זה כבר יכול להיות?

אז קודם כל צריך תכנה ולפתוח חשבון אחרת לא ניתן לעשות כלום עם ה APP STORE, לפתוח חשבון ביקשתם? אלף שאלות, צריך להכניס פרטי כרטיס אשראי?!! למה מי הם אפל שירצו ממני פרטי כרטיס אשראי.

ויתרנו אין לנו חשבון.

אין כרטיס חיצוני אז לא ניתן להעתיק מכרטיס לכרטיס, הסים אחר, אז גם פה אני חסום, לשלוח בבלוטוס אין הוא חסום.

אני שלא מאותגר טכנולוגית כלל התיאשתי אחרי 10 דקות והשארתי אותו להתמודד עם הצרה החדשה.

והוא שלא ממש שולט בטכנולוגיה הנוכחית פשוט התאכזב, מדוע לעשות הכל קשה כל כך ולא נגיש.

המצחיק הוא שלפני כמה ימים הוא אומר לי "חבל שלקחת סמסונג האייפון אוכל אותו בלי מלח" היום תוך כדי השוואות בין המכשירים הוא כנראה יבקש החלפה לסמסונג.

ייתכן שהאייפון הוא מכשיר נחמד, אבל כשאתה רוצה לעבוד איתו הוא פשוט כשלון מוחץ, לא נראה לי שמנהל בנק יתחיל הלוריד אפליקציות כדי להעביר בבלוטוס, או לבצע שיחה וידאו ועוד כל מיני שטויות אחרות.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

מילים כדורבנות.

ואפילו לא ידעתי על הקטע הזה של הכרטיס אשראי ב-App Store. אם חשבתי שאני שונא את אפל לפני זה, עכשיו הסלידה מהם גורמת לי לבחילה.

פורסם

אייפון באמת פחות ידידותי. במיוחד למישהו שיש לו רקע בסמארטפונים.

גם אצל אשתי הבוס היה מול אותה בחירה ויעצתי לו לקחת SGS.

בחור השתדרג מנוקיה ישנה ופשוטה בצורה חלקה פשוטה ונעימה.

פורסם

ויתרנו אין לנו חשבון.

כול מה שכתבת ניתן לבצע בקלות רבה רק צריך לדעת איך. המנהל הזה יודע איך להחליף גלגל ברכב ? אם הוא לא יודע פותחים ספר רכב ולומדים ולא מחליפים רכב נכון !

כול ספק סלולארי מעביר חינם אין כסף רשימת טלפונים מטלפון יישן לאייפון בלי תשלום.

את התמונות והמוסיקה שיש לו בנוקייה אני מציע לו לשמור במחשב ואז בקליק להעביר לאייפון.

ניתן לפתוח חשבון באייטונס ללא הכנסת פרטי כרטיס אשראי.

בקיצור כתבת מלא שטויות...אני מכיר עוד מספר אנשים כמוך שחושבים שהכול נעשה באוקוס פוקוס אולי באייפון 5.

איפה חבר הפורום אייל שיוסיף שמן למדורה...

איזה כייף לי :)

פורסם

ויתרנו אין לנו חשבון.

app store זאת חנות,בשביל להרשם לחנות צריך כרטיס אשראי,כל השאלות זה נגד גנבים אתה הרי לא מכיר אותם ופוגש אותם פנים אל פנים.

סינכרון למחשב עם הנוקיה וסינכרון חזרה לאייפון,מאוד פשוט.

אני שלא מאותגר טכנולוגית כלל התיאשתי אחרי 10 דקות ..

תמונות זה גם סנכרון פשוט עם האייטיונז.

מוזיקה גם סינכרון פשוט עם אייטיונז.

החומרה של האייפון היא לא משהו חוץ מהמסך.

התוכנה זאת התוכנה הכי ידידותית למשתמש שיצאה אי פעם.

תן את הטלפון לתינוק ותראה איך הוא משחק איתו בלי בעיות.

אייל

פורסם
תן את הטלפון לתינוק ותראה איך הוא משחק איתו בלי בעיות.

חזק ביותר.

הבת של אחותי היא רק בת 12 ושולטת באייפון ובאייטנוס טוב יותר ממני.

איזה כייף לי :)

פורסם

צר לי להודיע לך (פותח השרשור) אבל לקחת את אחד המכשירים הפשוטים ביותר לתפעול ולא טרחת לנסות בכלל ללמוד איך להשתמש בו. אחרת לא היית מתאכזב מאותם הדברים שהתאכזבת מהם.

כמו שנאמר לפני, חנות האפליקציות היא חנות. מקוונת. בשביל לקבל את החוויה של להוריד אפליקציות מכל מקום ובכל זמן, מבלי להתעסק עם אמצעי התשלום בכל פעם - אתה "נאלץ" לפתוח חשבון ולהזין את פרטי הכרטיס שלך. מעניין... לחברות כמו HOT, YES, בזק, סלקום, אורנג', פלאפון, חברת חשמל, עיתונים יומיים, ספריית ווידיאו ועוד אין לך בעיה להפקיד את פרטי הכרטיס שלך? אבל לאחת החברות הענקיות והמובילות בתחומה את מגיב ב- "למה מי הם 'אפל'"...?

נעזוב את העובדה שיש כמה וכמה דרכים לפתוח חשבון ב- App Store ללא פרטים של כרטיס אשראי ועדיין ליהנות מהאפליקציות החינמיות - אם היית משקיע קצת מאמץ בדבר הזה שנקרא Google היית מוצא עשרות מדריכים.

לגבי העברת אנשי הקשר מהנוקיה, כמו שנאמר: מסנכרנים את הנוקיה עם האאוטלוק, ואז את האייפון עם האאוטלוק. אין יותר פשוט מזה.

מוזיקה?? מוזיקה לא הצלחת להעביר לאייפון?? עזוב...

תמונות?? כנ"ל...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

טוב. מה קורה כשאני רוצה לסנכרן מוזיקה גם בבית וגם בעבודה?

לא מצאתי פטרון פשוט ואפילו מסובך לזה.

עד היום אני שולח מיילים כדי להעביר קבצים בין מחשב לדבר הזה.

אהה עוד משהו. סליחה. אני רוצה את הרינגטון שלי שיש לי בשמונה שנים שאחרונות, אם לא קשה לכם.

פורסם

על כל מחשב שמתוקנת עליו תכנת ה- iTunes יש את ספריית המוזיקה שלו. כל אייפון יכול להסתנכרן עם עד 5 מחשבים שונים. אין שום בעיה לסנכרן מוזיקה מכמה מחשבים. איפה בדיוק נתקעת?

על אילו קבצים אתה מדבר? מסמכים וכד'? ישנן עשרות אפליקציות לקריאה, עריכה, שליחה, קבלה ועוד של מסמכים. ולהעביר קבצים מהמחשב לאותן אפליקציות זה הדבר הקל ביותר בעולם - מגדירים את האייפון ככונן רשת בתוך 'המחשב שלי' וגוררים לכונן איזה מסמך שאתה רוצה. תוך חלקיק שנייה הוא אצלך במכשיר. לכל אפליקציה כזו יש הוראות הפעלה מפורטות ופשוטות.

כנ"ל לגבי רינגטונים - ישנן אפליקציות שעושות את העבודה פשוטה וקלה.

כל מי שמכריז על האייפון כ- "מכשיר הכי גרוע בעולם" רק כי הוא שיחק אתו שעתיים והוא שונה מכל מה שהורגל אליו כל השנים הללו (כי מה לעשות, עד האייפון כל המכשירים היו בדיוק אותו הדבר) - כנראה שלא מוכן לפתוח קצת את הראש, לחשוב שונה ולהתקדם קצת.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כולכם נתתם את אותה התשובה, "צריך ללמוד" "צריך להתרגל" ראבק זה פלאפון הוא צריך להיות ברור כבר מהשנייה הראשונה שאני מדליק אותו, אם כדי לסנכרן ספר טלפונים או להעביר תמונות אני צריך מחשב שיהיה איתי אז זה פשוט בדיחה, אם כדי להעביר קבצים בבלוטוס אני צריך תוכנה מיוחדת אז זה עצוב להמשיך?

מוצר איכותי נחשב לכזה שכל אידיוט/ הדיוט ישתמש בו וימצא בו את מבוקשו.

למה לעזאזל צריך להכנס לתתי תפריטים כדי להדליק בלוטוס? ויש עוד הרבה דוגמאות.

אז אולי הוא מכשיר שיודע לעשות הרבה ואולי גם בצורה טובה, אבל במיבחן המשתמש אצלי הוא נכשל.

אהה שלא לדבר על הטימטום עם הבטרייה, הבנאדם מדבר שעות כל יום בטלפון ואני לא מגזים בכלל, רק ממשחק בטלפון הוא הבין שהולכת להיות לו בעיה עם הבטרייה, מילא הבטרייה הייתה כמו ב C7 של נוקיה.

ואם כבר דיברנו על הנוקיה החדש (C7) חבר שלי לקח את הטלפון רק כי זאת נוקיה, התפריטים מסודרים בהיגיון, לא צריך לחפש כלום איך שמדליקים מיד מרגישים "בבית" באייפון? מלחמה, כל דבר צריך לחפש ולהוריד ולהתקין ולהשתגע ומה בסה"כ רוצה הבנאדם לדבר בטלפון שלו.

נ.ב אין לי שום דבר נגד האייפון עד היום כמעט לא נגעתי בו, היום הבנתי שאני גם לא אגע בו בעתיד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הגיון זה דבר יחסי, אתה מדבר מתוך הרגל, התרגלתה למצב מסויים שנדמה לך שהוא הגיוני.

תחשוב על מדף ספרים, בשבילך הגיונית יהיה לסדר לפי שם הספר, בשבילי יכול להיות לפי השנה בה הוא יצא לאור, שני השיטות יעבדו, השאלה זה איזו נוחה יותר בשבילך.

אם אתה רוצה פלאפון שקל לתפעל אותו אז למה ללכת על סמארטפון? נוקיה 3110 מלפני 10 שנה בהחלט היתה נותנת לך מענה מושלם לצרכים.

אודי A4

דימה.

פורסם

זה בדיוק ההבדל בין טלפון רגיל לטלפון חכם (סמארט-פון). יבוא בנאדם ויגיד: "פעם היה לי סנייק בנוקיה שלי. צ'יק צ'ק מפעילים, משחקים ונהנים. היום צריך סנכרון, חנות אפליקציות, הורדה, התקנה..." וכן הלאה.

מי שרוצה את הפשטות, מכשיר סלולארי שעיקר התפקיד שלו הוא דיבור, יכול בקלות לחפש ביד-2 את הנוקיות של לפני 10-15 שנה.

למה להסתבך עם Windows 7, עדכונים, הורדת דרייברים, כאבי ראש - נעבוד על DOS ונשחק DAVE או Diger.

• תוכן חדש...