Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם כבר דיברנו על הנוקיה החדש (C7) חבר שלי לקח את הטלפון רק כי זאת נוקיה, התפריטים מסודרים בהיגיון, לא צריך לחפש כלום איך שמדליקים מיד מרגישים "בבית" באייפון? מלחמה, כל דבר צריך לחפש ולהוריד ולהתקין ולהשתגע ומה בסה"כ רוצה הבנאדם לדבר בטלפון שלו.

צדיק אחד בסדום 8)

זה היה אחד השיקולים שלי כשהחלפתי את ה5800 בC7.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף פעם לא היה לי נוקיה.

תן לי נוקיה ואני לא מצליח להוציא שיחה.

אתם אומרים שאתם מרגישים בבית כי היה לכם נוקיה קודם.

אם לא היה לכם אתם לא מצליחים להפעיל את הדבר הזה.

בקשר לספר טלפונים.

אם שמרת את הספר טלפונים על הסים אז הוא ישר עובר לאייפון.

יש פה באמת בעיה שהאייפון לא שומר על הסים כמו טלפונים אחרים.

מרק10

ראיתי ילדים שעוד לא הולכים לבית ספר משחקים עם האייפון והוא נראה להם כמו הדבר הטבעי ביותר שיש.

אייל

פורסם
זאת ההתרשמות שלי מהאייפון 4, חשוב לי לציין שאני מגיע ללא דעות קדומות על האייפון, זאת הפעם הראשונה שיצא לי להשתמש בו ויצאתי ממנו מאוכזב מאוד, לשם השוואה אני שבוע עם הסמסונג גלאקסי שבוע ואני שולט בו באופן מלא, האמת שהוא כל כך פשוט לשימוש שלא הייתי צריך יותר מיום להתרגל אליו.

היום מקבל מנהל בעבודה שלי את האייפון שלו, אחרי שנים עם נוקיה הבנאדם אומר לי כמה קשה זה כבר יכול להיות?

אז קודם כל צריך תכנה ולפתוח חשבון אחרת לא ניתן לעשות כלום עם ה APP STORE, לפתוח חשבון ביקשתם? אלף שאלות, צריך להכניס פרטי כרטיס אשראי?!! למה מי הם אפל שירצו ממני פרטי כרטיס אשראי.

ויתרנו אין לנו חשבון.

רצינו להעביר את רשימת הטלפונים מהנוקיה למכשיר האייפון, נראה לכם שאפשר? ממש לא!

אין כרטיס חיצוני אז לא ניתן להעתיק מכרטיס לכרטיס, הסים אחר, אז גם פה אני חסום, לשלוח בבלוטוס אין הוא חסום.

לבנאדם יש תמונות ומוזיקה על הפלאפון, אין אפשרות להעביר,

אני שלא מאותגר טכנולוגית כלל התיאשתי אחרי 10 דקות והשארתי אותו להתמודד עם הצרה החדשה.

והוא שלא ממש שולט בטכנולוגיה הנוכחית פשוט התאכזב, מדוע לעשות הכל קשה כל כך ולא נגיש.

המצחיק הוא שלפני כמה ימים הוא אומר לי "חבל שלקחת סמסונג האייפון אוכל אותו בלי מלח" היום תוך כדי השוואות בין המכשירים הוא כנראה יבקש החלפה לסמסונג.

ייתכן שהאייפון הוא מכשיר נחמד, אבל כשאתה רוצה לעבוד איתו הוא פשוט כשלון מוחץ, לא נראה לי שמנהל בנק יתחיל הלוריד אפליקציות כדי להעביר בבלוטוס, או לבצע שיחה וידאו ועוד כל מיני שטויות אחרות.

לאייפון יש לא מעט חסרונות אבל נגעת דווקא בנקודות הלא משמעותיות.

בתור אחד המתנגדים הגדולים ביותר למכשיר החלטתי לשכב על הגדר ולנסות, אני אעלה סקירה מסודרת בהמשך אבל מסתבר שיש לא מעט יתרונות לצד לא מעט חסרונות.

בקשר לנקודות שציינת:

לא צריך שום כרטיס אשראי כדי להרשם לחנות. אני נרשמתי.

אנשי קשר - הלכתי לאורנג' , חיברו בצד אחד את הנוקיה, בצד שני את האייפון ושלום על ישראל. יש כל מיני קומבינות אחרות להעברת אנשי קשר - תראה בגוגל.

הסים שונה? יש מתאם ממיקרוסים לסים רגיל, חתיכת פלסטיק שעולה 50 סנט באיביי וקיבלתי חינם בנקודת שירות של אורנג'

נכון, הקטע של סנכרון והעברת קבצים בBT זה אם כל הבזיונות של אפל , ולא אל תגידו לי שאפשר לפרוץ כי אני לא רוצה לפרוץ.

לי אישית יותר מפריע עניין הקליטה שהיא פחות טובה מנוקיה, הספיקר החלש יחסית, הסירבול של האייטונז, נושא הבלוטות' ודברים אחרים שהם אלמנטרים בנוקיה כבר כמעט עשור. אבל בשורה התחתונה זה יותר גאדג'ט מטלפון.

נ.ב. הN8 הושק השבוע, אני לא יכול לחכות כבר לנסות אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבעיה הכי גדולה שלי עם המכשיר מבית אפל היא לא שהוא סגור ולא כל הבעיות ברמת האפליקציה [אם אני רוצה אני יכול לפרוץ ולהוריד מלא החופן מדריכי עשה זאת בעצמך],

הבעיה העיקרית שלי היא זמן סוללה מועט למי שמדבר ממוצע ומעלה ואי אפשרות להחליף סוללה.

למי שחולק עלי שיבדוק את מצב המטענים שפרוסים לו ב אוטו\בית\עבודה רק כי הוא למד בדרך הקשה.

אני עדיין חושב שהוא סקסי בטירוף ובתור כלי להעברת זמן מיותר הוא בין הטובים אבל כמו שאומרת הפרסומת טוב זה לא מצויין ואנדרויד מתקרב לשם בצעדי ענק.

וכמו שאומרת הפרסומת 2, להתראות חיים של אבא :shock: [הייתי חייב להכניס את המשפט האחרון עקב אסוציאצית פרסומות]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

למי שעדיין לא הבין, העניין עם אי-העברת קבצים בBT הוא מפני שאפל בין היתר היא חברה שמוכרת מוזיקה.

בתור חברה כזו, היא לא יכולה לאפשר לאנשים לשתף את המוזיקה שהם קונים עם אנשים אחרים, מפני שזו הפרה של זכויות יוצרים.

מהסיבה הזו, הBT לא פתוח להעברת קבצים כברירת מחדל.

לגבי השאר, אלו לא באמת בעיות, אלא צורות חשיבה שמושרשות יותר מידי עמוק.

היו לי 3 מכשירי אייפון עד היום, אני ממש לא רואה את עצמי מחליף למשהו אחר.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני בעד תחרות. אבל המתחרים עדיין לא ממש שם. הם קרובים מאוד, אבל לא ממש שם.

וזה מגיע בדברים הקטנים של התגובה המידית והחלקה שעושים SCROLL, ואפילו העובדה שכשהופכים את המכשיר יש אנימציה שמתאימה את התצוגה לרוחב/אורך, שלא כמו במכשירים אחרים שהתצוגה פשוט מתחלפת.

בממשק משתמש הם המובילים בשוק, ויחד עם כמות האפליקציות שניתן להתקין (להוציא את הזבל שקים בכל מקום), הם מספקים את המכשיר הטוב מסוגו.

ובכל זאת, הוא לא מתאים לכולם. וזה בסדר, כי הוא לא המכשיר היחיד שקיים.

!AWDSOME

פורסם
הבעיה הכי גדולה שלי עם המכשיר מבית אפל היא לא שהוא סגור ולא כל הבעיות ברמת האפליקציה [אם אני רוצה אני יכול לפרוץ ולהוריד מלא החופן מדריכי עשה זאת בעצמך],

הבעיה העיקרית שלי היא זמן סוללה מועט למי שמדבר ממוצע ומעלה ואי אפשרות להחליף סוללה.

למי שחולק עלי שיבדוק את מצב המטענים שפרוסים לו ב אוטו\בית\עבודה רק כי הוא למד בדרך הקשה.

אני עדיין חושב שהוא סקסי בטירוף ובתור כלי להעברת זמן מיותר הוא בין הטובים אבל כמו שאומרת הפרסומת טוב זה לא מצויין ואנדרויד מתקרב לשם בצעדי ענק.

וכמו שאומרת הפרסומת 2, להתראות חיים של אבא :shock: [הייתי חייב להכניס את המשפט האחרון עקב אסוציאצית פרסומות]

נכון, הסוללה פשוט גרועה !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני שבועיים התלבטתי בין הגלאקסי לאייפון 4.

בסוף לקחתי את האייפון, אחת העמיתות שלי לקחה גלאקסי.

אני גם כן אחרי שנים עם נוקיות, 12 שנה עם נוקיות שונות ברצף למען האמת. 2 המכשירים האחרונים שלי היו הN95 והE71.

בשעתיים הראשונות התחרפנתי, בסופו של דבר אחרי קצת בירורים וקצת גוגלינג מצאתי דרך להעביר את כל האנשי קשר, תמונות, צלצולים ואת כל היומן שהיה לי הכי קריטי.

בתור טלפון, האייפון מכשיר מעצבן - אבל מתרגלים.

בתור כל דבר שהוא מעבר לזה, המכשיר מאלף ואין לו תחליף. נכון, מרגיז שצריך לדחוף כרטיס אשראי וכבר הורדתי בטעות פעם אחת אפליקציה בדולר - אבל אני אחיה עם זה :-D

אחרי שמתרגלים, המכשיר מטורף. עניין הסוללה תלוי אך ורק בשימוש, תעזוב אותו יומיים רק לשימוש טלפוני והודעות ותראה כמה שהסוללה שלו חזקה. תתן לו בראש שעתיים - שלוש ברצף עם אינטרנט, מיילים ואפליקציות כבדות וכמובן שהסוללה תתרוקן.

פורסם

אין לקבל (כנראה) עדיין אייפון4 היום, אז גיסי לקח לו גלאקסי. נעזוב את זה שתיכף יוצא (או כבר יצא) חדש יותר, אבל לאחר שביקש שאביא לו אייפון מאיטליה והתחרט, עכשיו הוא משוכנע שהגלקאסי עדיף.

בתור התחלה, שאלתי אותו איפה הפלאש שלו? ;-)

רציתי גם לרכוש שם איזה משחק בשבילו או סתם להוריד אפפ חינמי. אבל רגע, צריך שם משתמש וסיסמא? אני בשוק !!!! חשבתי שזה רק המוגבלות של האייפון?

נו בחייכם, תהייו רציניים. גם אתה מיכאל - לא מתאים לך להלין על דברים כאלה שטותיים... הילד שלי, עוד לא בן 4, ניגש לבד לספריה שלו ומפעיל לו את המשחקים (אתם יודעים: חתול, דינוזאור, "גירוד" מסך וכו'), יודע איפה לסגור אפפ וכו'.

הגלאקסי מוצלח. הוא דק יותר, קל יותר, וכנראה (לא ניסיתי) קל יותר להציג ממנו מצגות (באייפון עוד לא הצלחתי, אלא כסרט). אבל פה הופכים אותו למשהו שהוא לא. אם הוא כזה טוב ו- iphone killer, למה סמסונג מוציאים את ה- Infuse? סתם כי בא להם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נכון, הסוללה פשוט גרועה !

אני כבר לא יודע מה לעשות עם הטיעון הזה.

אם אני לא קורע את המכשיר באינטרנט ומשחקים, הוא מחזיק לי יום וחצי בלי להתעטש בכלל.

נכון, אם אני משחק, עובד, ועוד קצת משחק, בסוף היום הוא מצריך טעינה. הבלאקברי של השותף שלי מחזיק יותר. אבל מי רוצה כזה מכשיר מדכא?

פורסם

לי יש בלאק ברי שמחזיק קרוב לשלושה ימים של שיחות ואימיילים ואם אני משתמש כבד באינטרנט האלחוטי פלוס בלוטות' בנסיעות הוא מחזיק קצת פחות [לכיוון היומיים פלוס מינוס תלוי בכמות השימוש].

לגבי כלי לעבודה לדעתי הוא בין המצויינים לגבי מכשיר למשחקים הוא בין הגרועים.

הבלאק ברי הנוכחי שלי הוא סוס עבודה ברמה הפיזית הכמות מכות שהוא קיבל מהילדות שלי גרמה לי לתהות איך לעזאזל הוא עדיין לא נסדק אבל הם גם משתפרים [ראו את הטורצ' החדש שהם הוציאו].

יש לו גם חיסרון לעומת הדגם הקודם שלי וזה המקלדת שלדעתי היא פחות נוחה [המכשיר הקיים הוא ה9700 והקודם 8130].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אם הוא כזה טוב ו- iphone killer,

5 א"ג שלי.

אייפון קילר הוא לא, הוא פשוט מנסה להיות אייפון, ואפילו די מצליח בזה, כי קוריאנים טובים בחיקויים.

אייפון קילר לדעתי יהיה משהו שלא מזכיר אייפון בשום צורה.

ואם כבר נוקיה, עם כל הכוח הכלכלי שלהם, הם יכולים לדרוס את HTC, את חטיבת האייפון של אפל, את מוטורולה ובלאקברי לקינוח, ולהוציא ultimate uberdevice שלא נראה כמותו בעולם. למה הם לא עושים את זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רציתי גם לרכוש שם איזה משחק בשבילו או סתם להוריד אפפ חינמי. אבל רגע, צריך שם משתמש וסיסמא? אני בשוק !!!! חשבתי שזה רק המוגבלות של האייפון? לא צריך שם משתמש וסיסמא.

הגלאקסי מוצלח. הוא דק יותר, קל יותר, וכנראה (לא ניסיתי) קל יותר להציג ממנו מצגות (באייפון עוד לא הצלחתי, אלא כסרט). אבל פה הופכים אותו למשהו שהוא לא. אם הוא כזה טוב ו- iphone killer, למה סמסונג מוציאים את ה- Infuse? סתם כי בא להם

? כי לשווק את הגלאקסי ואת הנקסוס ביחד זה סתם טיפשי.

12345

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אייפון(IPHONE) הוא מוצר של אפל.

אפל(APPLE) מפתחת מוצרים משלה,עם טכנולוגיות משלה,וקו מוצרים מסויים משלה,לכן צריך להתרגל לזה.

כמו הMAC(מק) הרבה לא יידעו מה לעשות,איך להפעיל,איך להשתמש,איך להתקין תוכנה וכו'.

צריך להתרגל.צריך להכיר. אגב,צריך שזו נק' המפתח כאן, האם אני צריך אייפון? או נוקייה? או בלקברי?

נקודה למחשבה כלשהיא.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
12345

התשובות שלך לא הגיוניות.

א. לא יודע איך בגרמניה, אבל עובדה. או שהיית יחד איתי בסלון ולא שמתי לב? אפשרות אחרת היא כמובן שזה מאוד מורכב להבין איך לעשות את זה בלי שם משתמש וסיסמא ;-)

ב. מה קשור הנקסוס לעניין? הם שיפרו את הגלקסי ומוציאים דגם עדכני. בין היתר, עם מסך אחר (אולי סוף סוף יגיב בזריזות כמו של האייפון).

• תוכן חדש...