Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אז לפחות אצלי לא היה כל צורך לשם משמתש\סיסמא. ניסיתי פעם אחת להיכנס לאפלקציה בתשלום, שם כמובן התבקשתי לתת פרטים.

ב. כי הם זהים, עכשיו לנקסוס יהיה היתרון של PURE GOOGLE ולדגם המשופר חומרה טובה יותר = קהל יעד גדול יותר (אגב, הSGS 2 אמור להיחשף בעוד שבועיים בתערוכה בברצלונה).

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני כבר לא יודע מה לעשות עם הטיעון הזה.

אם אני לא קורע את המכשיר באינטרנט ומשחקים, הוא מחזיק לי יום וחצי בלי להתעטש בכלל.

נכון, אם אני משחק, עובד, ועוד קצת משחק, בסוף היום הוא מצריך טעינה. הבלאקברי של השותף שלי מחזיק יותר. אבל מי רוצה כזה מכשיר מדכא?

אני יוצא עם המכשיר מהבית בסביבות 8:30 , כשאני חוזר בסביבות 20:00-20:30 המכשיר כבר ב20 אחוז סוללה.

זה מצב שהייתי מגיע אליו אחרי יומיים וחצי עם ה E71 וגם זה לא תמיד.

אני משתמש בו הרבה למיילים (הוא בודק מייל כל רבע שעה) בדרך ברכב הוא מחובר ל BT, גם שיחות פה ושם , גם קצת אפליקציות אבל לא משהו שלא הייתי עושה עם ה E71.

יש ימים שאני משתמש בו נטו למיילים וכמעט לא מדבר ועדיין אני מגיע הביתה עם הלשון בחוץ על 30 אחוז סוללה.

למה מכשיר כמו C7 (שהוא N8 זול עם פחות פיצ'רים ופחות מעוצב) יכול לעשות כמעט אותם דברים עם סוללה הרבה יותר טובה ?

5 א"ג שלי.

אייפון קילר הוא לא, הוא פשוט מנסה להיות אייפון, ואפילו די מצליח בזה, כי קוריאנים טובים בחיקויים.

אייפון קילר לדעתי יהיה משהו שלא מזכיר אייפון בשום צורה.

ואם כבר נוקיה, עם כל הכוח הכלכלי שלהם, הם יכולים לדרוס את HTC, את חטיבת האייפון של אפל, את מוטורולה ובלאקברי לקינוח, ולהוציא ultimate uberdevice שלא נראה כמותו בעולם. למה הם לא עושים את זה?

מסכים איתך לחלוטין, גם בקשר לאייפון קילר וגם בקשר לנוקיה שהגיע הזמן שירכזו מאמצים ויפתחו מכשיר אולטימטיבי שיפרק לכולם את הצורה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל עוד נוקיה לא תשכיל לזנוח את הסימביאן ולעבור למערכת הפעלה נורמלית, לא משנה איזה מכשיר הם יפתחו - הם לא יצליחו להתחרות בצורה אמיתית מול האייפון ומכשירי האנדרואיד.

לגבי ה"כוח הכלכלי" של נוקיה - הצחקתם אותי... ה"כוח הכלכלי" של נוקיה כבר מזמן לא מה שהוא היה פעם. ולדרוס היא בטח שלא יכולה.

דבר ראשון, חוץ מהעובדה שאפל נסחרת היום בשווי שוק פסיכי של 317 מיליארד(!!) דולר - שולי הרווח שלהם מהמוצרים שהם מוכרים הם משהו שלא קיים בשום חברה אחרת באף אחד מהתחומים שהיא עוסקת בהם (אולי סוני מתקרבים אליהם ברווח שיש להם בחלק מדגמי הVAIO).

דבר שני, אתם שוכחים שבשורה התחתונה, עם כל ההייפ מהמכשירי "סמארטפון" האלו, הם בקושי 20% מהשוק העולמי. כולם ביחד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איל, ה-SGS טוב ונוח משמעותית מ-IP4 שאתה כ"כ מתלהב ממנו. לא סתם הוא וה-HTC הביסו את ה-IP4 בכל ביקורת אפשרית בעולם, ולא סתם הוא נמכר בכמויות היסטריות ובזמן קצרצר יותר מה-IP4.

ה-Infuse הוא בכלל 4G, הוא אמור להיות מעל ה-SGS ולהתחרות ב-IP5 (שגם הוא מיועד להיות 4G).

לפי הידוע לי, רשתות 4G יש אך ורק בארה"ב (לא קיימות עוד באירופה), לכן ה-Infuse לא ממש רלוונטי לגבינו. לא בתקופה הקרובה לפחות.

עם כל חיבתי ואהדתי ל-IP (לאו דווקא 4), היתרונות שלו נעים סביב סמל סטטוס (מוכר לך מאיפה שהוא?) ומגוון אפליקציות רחב מאוד, מה שעוד לא קיים במכשירים מבוססים אנדרואיד.

בחרתי ב-SGS אחרי לא מעט לבטים ולא מעט קריאה בנט על המכשירים (כולל ה-HTC Desire HD) ואיני מתחרט.

הוא עונה להגדרה "סמארטפון" היטב. המסך גדול יותר באופן משמעותי ומורגש, הוא נוח וקליל מאוד לתפעול, הוא קליל מבחינת משקל ונעזר במעבד חזק משמעותית.

עבורי הוא מהווה סוג של תחליף בעבור לפטופ ועושה זאת טוב. לא מצאתי משהו שחסר לי בו - למעט הפלאש.

נכון שאין עליו את הסמל של "אפל" ואת כל הבאז שמסביב, אבל בסופו של יום - מי שמחפש סמארטפון ולא אביזר עיצובי/פוזאי/סטטוסי, ה-SGS הוא בחירה נבונה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחרי חודש שאני עם האייפון אני מאוד מרוצה מאוד.

מתפקד מעולה, אפליקציות משחקים וכו'..

זמן סוללה מאוד בעייתי ( מה לעשות על משחקים משלמים בזמן סוללה ).

יש לכמה חברים את הגלאקסי, האמת? סמרטפון! זהו אין לי יותר מה להוסיף.

פורסם
איל, ה-SGS טוב ונוח משמעותית מ-IP4 שאתה כ"כ מתלהב ממנו. לא סתם הוא וה-HTC הביסו את ה-IP4 בכל ביקורת אפשרית בעולם, ולא סתם הוא נמכר בכמויות היסטריות ובזמן קצרצר יותר מה-IP4.

ה-Infuse הוא בכלל 4G, הוא אמור להיות מעל ה-SGS ולהתחרות ב-IP5 (שגם הוא מיועד להיות 4G).

לפי הידוע לי, רשתות 4G יש אך ורק בארה"ב (לא קיימות עוד באירופה), לכן ה-Infuse לא ממש רלוונטי לגבינו. לא בתקופה הקרובה לפחות.

עם כל חיבתי ואהדתי ל-IP (לאו דווקא 4), היתרונות שלו נעים סביב סמל סטטוס (מוכר לך מאיפה שהוא?) ומגוון אפליקציות רחב מאוד, מה שעוד לא קיים במכשירים מבוססים אנדרואיד.

בחרתי ב-SGS אחרי לא מעט לבטים ולא מעט קריאה בנט על המכשירים (כולל ה-HTC Desire HD) ואיני מתחרט.

הוא עונה להגדרה "סמארטפון" היטב. המסך גדול יותר באופן משמעותי ומורגש, הוא נוח וקליל מאוד לתפעול, הוא קליל מבחינת משקל ונעזר במעבד חזק משמעותית.

עבורי הוא מהווה סוג של תחליף בעבור לפטופ ועושה זאת טוב. לא מצאתי משהו שחסר לי בו - למעט הפלאש.

נכון שאין עליו את הסמל של "אפל" ואת כל הבאז שמסביב, אבל בסופו של יום - מי שמחפש סמארטפון ולא אביזר עיצובי/פוזאי/סטטוסי, ה-SGS הוא בחירה נבונה.

כשהמכשיר הרבה יותר גדול פיזית זה לא חוכמה שיש מסך יותר גדול.

מה לגבי הבאגים המדוברים? לא פגשת אותם?

בקשר למעבד: אתה לא מדייק, גם לאייפון 4 וגם לסמסונג גלקסי S יש מעבד 1GHZ , לנוקיה N8 יש מעבד 600MHZ חלש יותר.

אם זה היה תלוי בי הייתי מתלבט בין ה N8 לבין ה HTC DESIRE HD.

אני תמיד אבל תמיד יצאתי מאוכזב כשהלכתי על מכשיר של סמסונג, האחרון היה F480 טאץ' וויז ואי אפשר לחשוד בי בחוסר חיבה למותג הזה , בדיוק הוספתי מחשב נייד לצי המוצרים מתוצרתו.

נ.ב. מכשיר דגל שיצא בשנת 2010 בלי פלאש ?! אפילו בנוקיות הכי זבאללה יש פלאש קטן.

עזוב אותך נוקיות, אפילו בסמסונג הכי זבאללה בשנים האחרונות היה פלאש.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם ל-HTC יש את הבעיות שלו.

במכשיר הספציפי הסוללה נגמרת מהר, אלא אם פורצים את המכשיר ומתקינים רום מקוסטם. מעבר לזה, לא לכולם נוח להסתובב עם מסך גדול יחסית ומשקל גבוה יותר.

מה שכן, בהפעלה הראשונה של המכשיר (לא יודע אם זה ככה בכל האנדרואידים או רק HTC), יש אשף כדי לקבוע הגדרות וכ"ו. אחת מהפעולות שהאשף הזה מציע זה סנכרון עם המכשיר הישן שלך בעזרת BT, והעתקת אנשי הקשר, יומן ו-SMS מהמכשיר הישן אל תוך ה-HTC.

לגבי האפליקציות, כדי להיכנס למרקט, נדרש חשבון בגוגל (לרובנו יש ככה שאין בעיה). לא ניסיתי לקנות אפליקציה בתשלום ככה שאני לא יודע בדיוק איך זה עובד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
היתרונות שלו נעים סביב סמל סטטוס

אייפון זה לא סמל סטטוס. גם לא היה, הוא יועד מלכתחילה לקהל רחב ככל האפשר.

מכשירים כמו VERTU וMOBIADO זה סמל סטטוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טיפ קטן לבעלי האייפונים שמודאגים מתצרוכת הסוללה,

שימו לב שבהגדרת ברירת מחדל שירותי מיקום [GPS] מופעלים תמיד ,

אם אתם לא משתמשים כל 5 דקות פשוט כבו את המקלט [מהגדרות המכשיר]

והפעילו כשצריך.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא חושב שזה עובד תמיד, כי רק כשמפעילים משהו שמשתמש במיקום רואים מעין חץ בשורה העליונה שנותן אינדיקציה שה GPS פעיל.

לעומת זאת - עדיף לכבות את ה BT. אני מתעצל כי קשה להגיע אליו, צריך לעבור איזה 3 תפריטים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ב. כי הם זהים, עכשיו לנקסוס יהיה היתרון של PURE GOOGLE ולדגם המשופר חומרה טובה יותר = קהל יעד גדול יותר (אגב, הSGS 2 אמור להיחשף בעוד שבועיים בתערוכה בברצלונה).

ממש לא זהים. מצלמות שונות, פונקציות שונות, גודל מסך שונה, מעבד שונה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

...

אני לא מבין למה אתה חושב שהאייפון הוא סמל סטאטוס, הוא ממש לא. מצד שני, בביקורות שאני קראתי לא ראיתי שום תבוסה.

אולי הסמסונג הוא בחירה נבונה, אבל אני אוהב תגובה מהירה (לדוושה או לאצבע על המסך), ומפריע לי שאתה מעביר את האצבע ולוקח לו זמן להבין שביקשת להזיז את המסך. יש עוד דברים, אבל בעיני האייפון יותר אינטואיטיבי ומהנה לשימוש, ואת החסרונות שלו כבר הזכרתי למעלה. בסופו של דבר - עניין של טעם כנראה.

עריכה: דבר נוסף, הכל מרגיש בסמסונג פחות מעוצב ונקי. יש מי שזה מוסיף לו לחוויה ויש מי שלא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...