Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיפושים סוף סוף מצאתי מאזדה 3 sport spirit באיזור שלי למכירה...הרכב שנת 2008 עשה 90 אלף קמ..שזה מעל הממוצע

מחירון הרכב הוא 91 אלף ולאחר שקלול של קמ 84 אלף

לאחר פגישה עם בעל הרכב סיכמנו שאני אקח את הרכב לבדיקה לאחר שבעל הרכב התחייב לי על מנוע גיר ושילדה!!!

יש לציין שהרכב נראה טוב מבחוץ..

היום לקחתי את הרכב לבדיקה ולצערי זה לא היו הציפיות שלי מהבדיקה...הרכב עבר תאונות..אבל לא נגרם לו נזק בשילדה

סיכום כללי:

img0494bf.jpg

Uploaded with ImageShack.us

מתלים:לתקן/לכוון זוויות מתלה,בולמי זעזועים בלאי יתר,צמיגים יבשים

img0496hqk.jpg

בלמים:

img0497y.jpg

מנוע:ראש מנוע רטיבות

img0498ts.jpg

תיבת ההילוכים:

img0499vv.jpg

מערכת מחוונים:

img0500s.jpg

שילדה ומרכב:

תיקוני מרכב משמעות שולית,סימני פגיעה מאחור,כנף אחורית שמאלית פגומה/תוקנה,כנף אחורית ימנית פגומה/תוקנה

דלת אחורית שמאלית תוקנה

מצב פנימי:שימשת צד הוחלפה,חלקי פלסטיק פגומים

צבע מרכב:שריטות צבע מרכב+פגמים+מעיכות

תיקוני מרכב =משמעות נמוכה:סימני פגיעה לפנים:הוחלפו חלקי מרכב,כנף שמאלית קדמית הוחלפה,כנף קדמית ימנית הוחלפה,תיקוני מרכב וצבע,סימני מילוי חומר,נזק בפנלים,נזק לפגושים=עמודים,צבע עמודם לא מקורי סימני מילוי חומר,עמוד אחורי שמאל פגום/תוקן.

img0501fg.jpg

סיכום:

img0502qj.jpg

מה אתם אומרים??

אמרו לי שקומפיוטסט מגזימים רצחחחח והם מחמירים עם כל דבר שנראה להם...

האם כדאי ללכת על הקניה??

האוטו מטופל במוסך מורשה עד היום והרכב נוסע ממש יפה לא עושה רעש...

הבפנים שמור ואין כל סימן לתאונות בכלל ואין שילדה...

מה אומרים?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

חכה שיטען אחי זה יסתדר לך אל תדאג..

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

"לצערי זה לא היו הציפיות שלי מהבדיקה"

לא הבנתי מה לא עמד בציפיות שלך, הכל יצא תקין לחלוטין חוץ מרטיבות בראש מנוע (כסת"ח?), "כיוון זוויות היגוי" (כ-100 שקל עבודה) ותיקוני מרכב שידעת עליהן כי ידעת שהרכב עבר תאונות קלות.

השלדה נקייה וכל המערכות החשובות במצב תקין לחלוטין אפילו בבדיקה המחמירה של המכון.

לדעתי הבדיקה בסדר גמור, רק קח בחשבון את ירידת הערך כתוצאה מהתאונות.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

לצערי הכוונה שאני שאלתי את הבן אדם אם הוא מתחייב על שילדה אז הוא אמר לי שכן ואני לקחתי אתזה כמובן מאליו שהרכב יהיה נקי לחלוטין!!!

מה שמפריע לי הכי הרבה זה העמוד שנפגע...והאם יש לו תרומה לירידת הערך של האוטו..

מישהו יודע/מבין אם לפגיעה בעמוד יש תרומה רצינית להורדת מחיר הרכב?

פורסם

עוד בדקת סתם של מכון.הרכב בסדר גמור.אין פגיעה חמורה.אז היתה תאונה קלה,אז מה? אם אתה מחפש "רכב נקי" ,רכוש חדש מהחברה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מה זה, כל תמונה כמעט 2MB, תרשום בכותרת ששרשור הזה רק לבעלי אינטרנט NGN 10M ומעלה. בנוסף לזה איכות כזאת שחלק מתמונות כימעט ואי אפשר ליקרוא. :?

לא הבנתי את הגרף של הדיינו. מה בדקלת שם שהרכב היגיע כימעט ל-9000סל"ד, זה הונדה S2000?

הדו"ח ניראה בסדר (למאט כסת"חים רגילי שהזכירו), פעם הבאה תשתדל להעלות תמונות באיכות וגודל שפויים.

הקילומטרז' גבוה יחסית לשנתון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לצערי הכוונה שאני שאלתי את הבן אדם אם הוא מתחייב על שילדה אז הוא אמר לי שכן ואני לקחתי אתזה כמובן מאליו שהרכב יהיה נקי לחלוטין!!!

מה שמפריע לי הכי הרבה זה העמוד שנפגע...והאם יש לו תרומה לירידת הערך של האוטו..

מישהו יודע/מבין אם לפגיעה בעמוד יש תרומה רצינית להורדת מחיר הרכב?

בהחלט כן.

דין עמוד כדין שלדה.

יש להוועץ בשמאי לקביעת ירידת ערך.

במקביל יש לבקש מבעל הרכב את דו"ח השמאי על תאונה זו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אבל זה לא השאסי של הרכב...כמה כבר אחוז זה יוריד מהמחירון?

הפגיעה הא בעיקול שמעל הגלגל..

ומה ההבדל בין עמוד לקורת שאסי

פורסם

אל תיכנס לעסק הזה יש כל כך הרבה מאזדות למכירה חבל.

אחרי זה יהיה לך קשה למכור אפילו שאין שלדה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אחי אני מקבל את הרכב 13 אלף מיתחת למחירון....תעשה חישוב לבד..

עכשיו היית הולך על זה?

פורסם
מה זה, כל תמונה כמעט 2MB, תרשום בכותרת ששרשור הזה רק לבעלי אינטרנט NGN 10M ומעלה. בנוסף לזה איכות כזאת שחלק מתמונות כימעט ואי אפשר ליקרוא. :?

לא הבנתי את הגרף של הדיינו. מה בדקלת שם שהרכב היגיע כימעט ל-9000סל"ד, זה הונדה S2000?

באמת הזוי הגרף.

ראיתי עוד בדיקה של קומפיוטסט כשהדיינו מצביע על 9000 סל"ד, ביאריס. אמין מאוד...

נתון ההספק מצוין בהתחשב בתיבה אוטומטית. לקבל 129 כ"ס בגלגל מתוך 150 במנוע זה יפה.

פורסם

אכן לרכב אין שלדה נקיה, קורה B/C נחשבת לחלק מהשלדה ולכן יש משמעות סחירותית (וגם קצת בטיחותית, תלוי בגודל התיקון) לא קטנה על הפגיעה. מעבר לזה הרכב יצא טוב מאוד בבדיקה המכאנית.

אני הייתי מבקש לראות את הדו"ח שמאי על התאונה (כנראה מישהו נכנס בו בצד לכל האורך) ובמקביל מנסה ללחוץ את הבעלים לרדת משמעותית במחיר.

אני לא הייתי מגדיר את הרכב כמציאה, אני לא הייתי רוכש אותו אבל יש אנשים שפחות מחמירים/קפדנים ממני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עמית,כיוון שאתה בודק רכבים במכון בדיקה הייתי שמח אחת ולתמיד שתבהיר,מדוע פגיעה בעמוד נרשמה כאן במשמעות נמוכה ?

האם עמוד לא נחשב כחלק משילדת הרכב ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אל תיכנס לעסק הזה יש כל כך הרבה מאזדות למכירה חבל.

אחרי זה יהיה לך קשה למכור אפילו שאין שלדה.

+ 1 ובתיקון קל- יש פגיעה בשילדה לפחות מבחינה סחירותית של הרכב אם לא בטיחותית בנוסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...