Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי רוכש, ב91 אלף ש"ח יש מכוניות הרבה יותר טובות ותוכל למצוא אחת במצב הרבה יותר טוב לדעתי.

גם אם יורידו לך 13 אלף ויעלה הרכב 78 אלף ש"ח, עדיין כדאי לעשות מאמץ ולחפש רכב נורמלי, מאובזר יותר ובמצב טוב יותר כמו יונדאי i30, קיה סיד, פורד פוקוס 2.0 (אם יש מאותו שנתון).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה אתה הולך על רכב שעשה 90,000 ק"מ בשנתיים?

קרעו לו את הצורה.. תנסה למצוא משהו אחר.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

למה שנתיים? מדובר בדגם 2008, סביר שעלה לכביש אי שם בקיץ 2007, כך שמדובר בסדר גודל של 25,000-30,000 ק"מ בשנה. עדיין גבוה, אבל לא 45,000.

מכל מקום - אני מניח שניתן למצוא יוצאות ליסינג בגיל ונסועה דומה או פחותה תמורת 10,000-20,000 ש"ח פחות (לוא דווקא מאזדה 3, אלא מכוניות מקבילות כגון פוקוס, קורולה, אולי I30 ואירופיות לסוגיהן), ולאור הפגיעה בעמוד הייתי בהחלט שוקל לחפש במגרשי הליסינג רכב ללא תאונות משמעותיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...