Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין מה הבעיה,לבן אדם מותר לדרוש כמה שהוא רוצה! כמה שהוא יקבל,זה כבר סיפור אחר.

רק מנסים להבין מה ההגיון שלו , איך אפשר לבקש יותר כסף ממה שעולה אוטו חדש ?

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שהמכונית מדליקה. הצבע, למרות שהוא לא טעמי, מוסיף פה די הרבה והוא ממש לא מכוער, כפי שנטען כאן בזלזול.

התוספות פה גורמות למכונית להיות עוד יותר מיוחדת ולא הייתי פוסל לרכוש אחת כזו, באחד הימים.

בואו נדבר לעניין, ברשותכם: למישהו פה יצא לראות בארצנו הקטנטונת, במו עינייו, I20 בעלת שלוש דלתות? אם לא, אז כן, היא יחידה ובעל המכונית לא משקר.

המחיר פה הוא גבוה לטעמי, אבל, לפי דעתי, אין ספק שהמכונית הזו מאוד מיוחדת יחסית ליונדאי ולדגם I20.

פורסם

אם כבר יונדאי מעניינת, זו עונה מבחינתי על הדרישות

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1767438&Code=a2f4f48f9d52fa7625163c97ba416844

מנוע 2000, יד ראשונה, שחורה ,4 דלתות, והכי חשוב (ומיוחד- לצערי בארצנו זה נחשב מיוחד) = ידנית.

אינני מכיר את בעל הרכב, מוגש כשירות ללא עלות לחברי הפורום החובבים את מותג יונדאי.

סעו ברכה.

עריכה , ידוע שמדובר על I30 שחורה, להבדיל מ I20 בצבע ירוק סטיקלייט

יונדאי.JPG

יונדאי2.JPG

יונדאי1.JPG

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

גם בעל היונדאי השחורה (שים לב שהיא I30) גם הוא גולש פה בפורום, ראיתי מודעת מכירה של הרכב היום בפורום מכירה.

פורסם
אני חושב שהמכונית מדליקה. הצבע, למרות שהוא לא טעמי, מוסיף פה די הרבה והוא ממש לא מכוער, כפי שנטען כאן בזלזול.

התוספות פה גורמות למכונית להיות עוד יותר מיוחדת ולא הייתי פוסל לרכוש אחת כזו, באחד הימים.

בואו נדבר לעניין, ברשותכם: למישהו פה יצא לראות בארצנו הקטנטונת, במו עינייו, I20 בעלת שלוש דלתות? אם לא, אז כן, היא יחידה ובעל המכונית לא משקר.

המחיר פה הוא גבוה לטעמי, אבל, לפי דעתי, אין ספק שהמכונית הזו מאוד מיוחדת יחסית ליונדאי ולדגם I20.

ראיתי כבר 2 בנסיעה (לא יודע איזה מנוע וגיר). ורוב התוספות שיש עם הרכב מגיעות ברמת האבזור.

זכותו של בעל הרכב לדרוש כמה שבא לו, שיהיה לו בהצלחה לקבל את זה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בעל היונדאי השחורה התחיל ישר מתחת למחירון..

אולי הוא הבין שהמבצעים כמו בסיאט , משפיעים על המחיר של האוטו שלו

פורסם

ראיתי כזאת 2 דלתות שחורה במודיעין.

יש לי שאלה אחרת, מה הייתם קונים לו היו לכם 110 אלף ש''ח והייתם ללא מכונית כרגע?:-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הבחירה שלי היא GTI כמו של אייל , או המיאטה שמפורסמת במחיר דומה פה בפורום שהמליץ עליה redrose ,

אבל אם אתה רק צריך להתנייד כרגע אז תקנה משהו פשוט כמו אלטו , ואת החצי השני תשים בתיק השקעות טוב

פורסם
ראיתי כזאת 2 דלתות שחורה במודיעין.

יש לי שאלה אחרת, מה הייתם קונים לו היו לכם 110 אלף ש''ח והייתם ללא מכונית כרגע?:-D

נורא קל. הולכים, מגרדים עוד כמה לירות וקונים פיאט בראבו ידני, או אפילו רובוטי. שם לפחות מקבלים עיצוב איטלקי נאה וחדוות נהיגה אמיתית. מתקשה להבין בכנות איך אנשים כאן מתוכחים על היותה של ה I20 שלוש דלתות מיוחדת ונדירה ולכן שווה, אפשר לחשוב שמדובר באיזה רכב אספנות אקזוטי. ולחשוב שהפורום הזה מיועד לאנשים שאוהבים מכוניות, הלא כל מה שמניע את רובכם חברים יקרים, היא השאלה מה יפסיד הכי פחות כשתרצו למכור אותו.

פורסם
אבל אם אתה רק צריך להתנייד כרגע אז תקנה משהו פשוט כמו אלטו , ואת החצי השני תשים בתיק השקעות טוב

1+

בארץ קטנה כמו שלנו, I20 שלוש דלתות היא אכן נדירה וייחודית לסגמנט שלה.

עצוב לחשוב שאם I20 נדירה אז פרארי היא... :)

פורסם
1+

בארץ קטנה כמו שלנו, I20 שלוש דלתות היא אכן נדירה וייחודית לסגמנט שלה.

עצוב לחשוב שאם I20 נדירה אז פרארי היא... :)

נדירה פחות? חחחח

haters will hate

• תוכן חדש...