Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקראו לי ילד ומבלי להשוואות את המכונית הספציפית לאף מכונית, אני עדיין מאמין שהמכונית הזו מיוחדת בכבישנו.

אתם יודעים מה? אם הוא היה נעמד לידי ברמזור והחלונות של שנינו היו פתוחים, הייתי מרים את האגודל :).

אני לא מתכוון להתייחס למחיר.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקס, יש לי רק שאלה אחת, אני לא בא לצאת עליך שאתה ישראלי מכוער ושאתה ככה וככה.

לפי מה שאתה רושם פה אתה בכלל ירדת מהמכירה, אבל המצב שהיה לפני שנה כיום שונה, אז שהיית צריך לעשות שמיניות באוויר בשבילו להוציא הזמנה לרכב הזה, זה לא אומר שהיום המצב כזה. סוכנויות יונדאי מוכנות לייבא את הדגם הזה בסביבות ה100k.

אז איפה הרציונל למכור רכב משומש מעל מחיר של רכב חדש.

ליאור - סתם אחד עם הרבה תהיות:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מיוחדת שמיוחדת. בשורה התחתונה מי שיקנה אותה ב-110K או אפילו ב-105K הוא טמבל, כי הוא יכול להזמין אחת חדשה במחיר נמוך יותר. לכן אני (מחוסר ברירה :wink: ) מסכים עם אייל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איתמר:

1. התכנון הראשוני היה באמת לעבור לרכב ליסינג (זמני) ואז לרכוש משהו רציני, כרגע זה לא יצא לפועל מסיבות שונות.

2. מה לעזאזל הקשר לישראלי המכוער? מה רע בלנסות למכור את הרכב שהוא יחיד ומיוחד בפרמטרים מסוימים בהרבה מעל המחירון? ממה אתה עושה דרמה כזו גדולה? בסה"כ פרסמתי משהו למכירה במחיר שאני דורש עבורו, איך הפכת אותי לישראלי המכוער?

אתה חי בסרט שיש אנשים פראיירים שישלמו לך 20,000 שקל מעל המחירון על פאקן יונדאי I20 ידנית עם שלוש דלתות. זה אוטו נישה? זה אוטו עם מאפיינים ספורטיביים? לא, סה"כ סופר מיני ממוצעת מינוס ועוד בתצורה לא נוחה ולא אהובה של 3 דלתות.

צא מהסרט שאתה חי בו. אני גם לא מאמין שהיה מישהו שהציע לך מחיר גבוה ממחיר רכב חדש כזה, ואם כן אז כנראה שיש צדק בעולם שמנע מכם את העסקה. אתה מצטייר בעיני כעוד ישראלי-קומבינטור שמנסה לדפוק ו"לעשות קופה".

אם כל אחד במדינה הזאת היה קצת יותר הוגן וישר היינו יכולים להוות דוגמה ומפות לכל העולם. אה, נכון, מזל שיש את יום כיפור, אלוהים סולח להכל :roll:

איתמר.

ואגב, אני מאוד בספק שהרכב שלך הוא היחיד בארץ. כל רכב חדש שמגיע ע"י היבואנים הגדולים חייב לעבור תקינה. אני בספק רציני שהרכב שלך הוא באמת היחיד, זה לא משתלם להביא רכב בודד שבין היתר מחייב את היבואן להחזיק מלאי חלפים עבורו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מקס לא היחיד, יש המון מודעות בלוחות בסגנון הזה (אהמממממ סיאט איביזה 3 דלתות מהמבצעים האחרונים??)

ומה כ"כ מיוחד ב-i20 הזו? השלוש דלתות? הייתי מעדיף פיג'ו 206 XS בכל רגע, למרות המנוע החלש יותר על הנייר.

נמכרו פה כמה וכמה גטז שלוש דלתות, לא זכור לי שהן היו ספורטיביות במיוחד או טובות במיוחד, בכל מקרה יונדאי הוא יצרן שמשתפר משמעותית מדור לדור כך שאני מניח ה-i20 טובה יותר מהגטז.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
אני מסכים איתך ולא חושב שיש משהו יותר טוב לקנות בגיזרת ה100K. להתפשר על גרסאות לא ספורטיביות (כמו הלאון 1.8T או דברים אחרים) זה נחמד אבל זה לחטוא למציאות. אם אתם לא צריכים רכב ספורטיבי- ניחא.

עם כל הכבוד לבראבו הידני שלך, חדוות הנהיגה וכל זה- היא לא רכב ספורטיבי כמו שמנסים לבנות אותה כאן בפורום והיא חלשה מדי בשביל רכב במחיר שלה.

בראבו מתאימה למי שרוצה האצ' משפחתית אולי עם טיפ טיפה פילפל ולהיות שונה מהעדר. הרכב נראה טוב, מאובזר לא רע. ספורטיבי הוא לא,חזק הוא לא.

בשביל ספורטיבי יש אבארת'.

מסכים איתך שיונדאי I20 זה רכב אפרורי ורגיל לחלוטין, לא רכב לנהג ואפילו לא קרוב. אז לקחו יונדאי I20 (גטס) בגרסת ציי רכב ושמו לה חישוקי מגנזיום, סאן רוף וצבע זרחני... SO WHAT.

מצטער לא קונה את זה.

אם מצאת את השיכור שמוכן לשלם לך על רכב יונדאי משומש יותר מחדש - אתה פראייר שלא מכרת על המקום.

אני לא מאמין שמישהו יבוא עם כסף ביד ויתן על הרכב הזה סכומים כאלה מעל המחירון.

ייחודיות זה לקחת רכב בן כ10 שנים שנמכרו ממנו יחידות ספורות , נשמר היטב לאורך השנים ואז לבקש עליו סכום הגיוני מעל המחירון.

לקחת סתם קוריאנית מהסוכנות (סלח עם תיאורי התיזוז שלך, אתה יודע מה זה למצוא רכב ספורטיבי ראוי יד 2? ) ולומר שהיא נדירה? הצחקתני :D

ראית מישהו מבקש מעל המחירון על דיהטסו שרייד 3 דלתות? (יש כאלה..) :)

רק למען הסדר הטוב אני מבקש לציין שאין לי בראבו ידנית, אלא שאני מכיר מעט את האוטו הזה ומכאן תגובתי, זו שהואלת בטובך לצטט וגם להגיב לה. אני מניח בזהירות וכמובן אתה מוזמן לסתור אותי, שאין לך נסיון ממשי עם הפיאט הזו ואסתפק בכך.

פורסם
1. לא מכרתי כי ה15 האלו שאני ארוויח לא שווים את החודשים שלי בלי רכב.. 20 אלף זה כבר רווח שיניע אותי למכור

לא רציני.

5,000 ש"ח יקלו עליך להתקדם לרכב שאתה רוצה לרכוש במקום?

להזכירך, טענת (לא בפורום הפתוח) שאתה רוצה להתקדם לרכב שהוא בוא נאמר, לא רמה אחת או שתיים מעל, אלא בפלנטה אחרת. ניחוש פרוע, אין אותו בליסינג ל"כמה חודשים" :lol:

אני אתן לך את הקרדיט לשתף את החברים, אם לא בא לך, זכותך.

פורסם
מיוחדת שמיוחדת. בשורה התחתונה מי שיקנה אותה ב-110K או אפילו ב-105K הוא טמבל, כי הוא יכול להזמין אחת חדשה במחיר נמוך יותר. לכן אני (מחוסר ברירה :wink: ) מסכים עם אייל.

יום היסטורי,

עזבו אתכם מהפכות במצרים , ההיסטוריה משוכתבת כאן בשרשור הזה :lol:

אני שמח שהקולות השפויים התעוררו ותמכו בעמדה המתבקשת.

זה היה ברור שמדובר בשיטת מצליח , זה היה ברור שמי שעיניו בראשו לא ישלם סכום כזה.

אגב, אתם לא יודעים מה ראיתי בדרך הביתה - פיאט אונו 3 דלתות . יחידה בארץ (וטוב שכך) :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשורה התחתונה מי שרוצה שישלם ומי שלא שלא יתלונן אני לא מבין על מה המהומה כל אדם רשאי לבקש כמה שבא לו על האוטו שלו

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

המהומה היא על כך ש:

א) שלא צריך להתחבא מאחורי עיוותי מציאות. אין ליסינג בתמונה, סה"כ שיטת מצליח . זה גם לא חוכמה לומר "שמורה" על מכונית שעוד לא עשתה טיפול ראשון :)

ב) לא כל רכב 3 דלתות הוא ייחודי.

ג) בפורום הזה לא נמצאים אנשים שעשו אותם באצבע, אפשר לספר סיפורים ב YAD2 ולקוות שיפול איזה דג שמן ברשת, אבל לספר לאנשים מביני עניין סיפורים שניתן בקלות להפריך אותם זה סוג של חראקירי.

נ.ב. בקשר למחיר, אני עדיין חושב שזכותו לדרוש כמה שהוא רוצה, זה רכושו. אבל זה פשוט מגוחך לשכנע אותנו שבאמת הרכב שווה את זה כי הוא לא.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פשוט לא להתיחס לאנשים כאלה והם יבינו לבד שהם $^$%%^ ויוריד את המחיר לשפיות רצון הלקוחות

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

1. אם באמת ניתן להזמין את הדגם שלי היום מיונדאי - כמובן שאוריד את המחיר. למיטב ידיעתי עדין לא ניתן.

2. אמרתי כבר פעמיים שאני מנסה את שיטת המצליח. אין פה שום אפקט של הישראלי המכוער אלא יכול להיות שיפול מישהו שירצה את הרכב בסכום המדובר.

3. אין פה שום קשר לטיב הרכב, מדובר בדגם יחודי.

4. אתם שואלים למה שיטת מצליח? כי אני חוסך עכשיו כסף לרכב שהוא בליגה אחרת לחלוטין (עידן יודע איזה) ואחרי נסיעת מבחן אני עוד יותר מדרבן את עצמי לחסוך. בדיוק בגלל זה אני עובד 24 שעות, התכנון הוא לעבור לרכב ליסינג לכמה חודשים (במידה והיונדאי תמכר במחיר גבוה בהרבה מהמחירון, אחרת אין לי שום סיבה למכור אותה עד שאצליח לחסוך לרכב החדש).

5. בשורה התחתונה, יש פה מישהו שמנסה למכור רכב במחיר גבוה מהמחירון בהרבה, ללא קשר לאם יש הצדקה או לא, זכותי המלאה גם לשים במחיר 500,000. אז אני לא אמכור. השיקולים הם שלי ותאמינו לי שאני לא טמבל כשזה נוגע לשיקולים כספיים.

אייל, עוד פעם חזרת לטון מתנשא:

א) שלא צריך להתחבא מאחורי עיוותי מציאות. אין ליסינג בתמונה, סה"כ שיטת מצליח . זה גם לא חוכמה לומר "שמורה" על מכונית שעוד לא עשתה טיפול ראשון :smile:

יש ליסינג בתמונה וגם אם לא מה זה עניינך?

מה לא חוכמה לכתוב "שמורה"? כואב לך שכתבתי שמורה?

אם היית מוכר רכב בן חצי שנה לא היית כותב "שמורה"?

אתה מבין לאיזה שטויות אתה נטפל?

ב) לא כל רכב 3 דלתות הוא ייחודי.

היחודיות פה היא השילוב בין 1.6, ידני, 3 דלתות וגרסת הסופרים. לא צריך לרדת לרמה של פופוליזם...

ג) בפורום הזה לא נמצאים אנשים שעשו אותם באצבע, אפשר לספר סיפורים ב YAD2 ולקוות שיפול איזה דג שמן ברשת, אבל לספר לאנשים מביני עניין סיפורים שניתן בקלות להפריך אותם זה סוג של חראקירי.

לא טענתי אחרת, העניין הוא לשים מודעה ביד 2 ולקוות שמישהו ירצה לקנות את הרכב בסכום. זה לא חלום אלא נסיון בסה"כ. אני ניטרלי בנוגע למכירה, יקרה יקרה, לא יקרה לא יקרה. פשוט מאוד.

נ.ב. בקשר למחיר, אני עדיין חושב שזכותו לדרוש כמה שהוא רוצה, זה רכושו. אבל זה פשוט מגוחך לשכנע אותנו שבאמת הרכב שווה את זה כי הוא לא.

אף אחד לא שכנע וזכותך לחשוב מה הרכב שווה ומה לא. ברור לי שאם היה סמל של VW היית אומר שהוא שווה 340,000 בגלל הזיקה הגרמנית שלו.

פורסם

נראה לי שכמה מכם קצת מגזימים.

אני מסכים איתכם שמדובר במחיר מופקע לרכב שכזה, ייחודי או לא ייחודי. שיטת מצליח, הכל נכון.

אבל לקרוא לבחור הישראלי המכוער?! קצת מוגזם לדעתי.

ברוכים הבאים לעולם העסקים. קנה בזול ומכור ביוקר. השומר בכניסה לחניון בתל-אביב עושה לכם את אותו הדבר כל בוקר. הקבלן שמכר לכם את הדירה עשה עליכם בדיוק את אותו הסיבוב. ההבדל הוא שכאן לא צריך להיות מומחה גדול לשוק הנדל"ן כדי לדעת את מחירה האמיתי של המכונית. הוא מופיע באתר האינטרנט של היבואן, וגם במחירון הרכב של הפורום. עכשיו כל מה שנשאר זה לצאת לסיבוב קצר בין הסוכניות של יונדאי ביום שישי בבוקר, ואני בטוח שאחרי הקפה השני כבר תיהיה לכם הזמנה ביד ו-9K ש"ח נוספים בכיס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים איתך צביק,

מקס, שום רכב בסטטוס זהה לא שווה סכום כזה, לא משנה איזה סמל יש לו בחזית. אף אחד לא מתנשא עליך, פשוט נכנסת למצב שאתה לא יודע איך לצאת ממנו צודק. במקרה כזה עדיף לתת לשרשור לשקוע וזהו.

נ.ב.

340K נשמע מחיר טוב מתחת לזה אין מצב שאני מוכר, המחירון 100 אלף, הציעו לי 250 אלף אבל סירבתי. אז מה אם GTI חדשה עולה 190 ,לשלי יש מספר רישוי שהוא היחיד בארץ

:D

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...