Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור על מה הויכוח,

יש כאן שתי נקודות ושתיהן נכונות ואינן סותרות אחת את השניה.

1. זכותו של אדם לדרוש כמה ואיך שבא לו. יכול גם לדרוש 200 אש"ח. זאת מדינה חופשית וזה שוק חופשי.זאת עובדה ראשונה.

2. האיש חי בסרטים מהפרועים ביותר שקיימים. למכור יונדאי (כל יונדאי - ואיני מזלזל, לטעמי הן מצויינות), ב20 אש"ח מעל

המחירון, ועוד לאמר ש15 מעל הוא סירב? הרעיון תלוש מכל הגיון בסיסי. נאמר ואין יונדאי נוספת כזאת, ונאמר שגם אי אפשר

להזמין. חסרות קטנות ידניות בתצורת 3 דלתות שאפשר להוציא מהחברה במחיר נמוך מזה? זאת העובדה השניה.

מאחל לבעל הרכב להיות הראשון שימכור יונדאי I20 משו' במחיר של 10% - 15% מעל מחירה כחדשה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אכנס כאן לויכוח, והשירשור הזה כבר מספיק ארוך,אבל בכל זאת יש משהו שרציתי להגיד, לא משנה אם הרכב ייחודי או לא,גם לא משנה החברה ולא דגם ולא כל דבר אחר, לא נתחיל עכשיו לדרג את הרכב כייחודי מ1 עד 100,

למה שאני אקנה רכב (או כל אדם שפוי, ואני בטוח שמי שבא לשים 100,000 שקל בערך על רכב מכיר טיפלה את השוק ולפחות הלך לסוכנות, זה לא קנייה נמהרת שהחליט עליה ב2 דקות ואין לו מושג מה הולך בשוק)במחיר יותר גבוה ממה שקונים חדש??

אביב8)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כבר הציעו לי הרבה מעל המחירון (מעט מתחת ל110) ולא הסכמתי כי אני פשוט לא ממהר למכור.

.

והנה המחיר מתחיל לצלול... אנחנו כבר מתחת ל100K...

איפה כל אלו שרצו לתת באיזור 110? :)

כנראה אני כן יודע על מה אני מדבר?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...