Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל דבר יש מחיר.

רכב שלא מיובא באופן שוטף עולה יותר מכיוון שיבואן לא מקבל עליו הנחת נפח כמו לדגם שגרתי.

בזמנו בדקתי בדלק מוטורס לגבי הבאת מונדאו סטיישן וצחקו לי בפרצוף, כך שכל הכבוד לבחור שהצליח במלחמה מול כלמוביל.

גם לכלמובים מגיע כל הכבוד. היחידים שמוכנים להביא לך כל דגם ובכל תצורה היום הם צ'מפיון וכלמוביל באגף המרצדס.

אבל מי שהתעניין ביבוא מיוחד יודע שעל רצונות ייחודיים צריך לשלם.

מצד שני זה בעייתי כאשר באים למכור את הרכב, כי צריך למצוא את המשוגע שיסכים לשלם על זה. בדרך כלל יהזמנה מיוחדת זאת הוצאה שלא מחזירה את עצמה, בטח ובטח שלא השקעה משתלמת.

פורסם
הדרישה ל110 באמת מוגזמת, אבל כל מוכר מנסה למקסם את הסכום שיקבל (במקרה הזה הוא בונה על רווח) וברור שהוא ייאלץ להתפשר. לא רוצה לומר בדיחה, אבל קצת מוגזם.

תן לו להרקב כמה חודשים עם הרכב, ותראה איך המחיר צונח.

הטעות שלו זה שהוא פירסם את מחיר הקניה של הרכב ב 9/2010. זה לא משנה כמה תוספות הוא שם מאז, המחיר צריך להיות הגיוני - וברור שאין מה לדרוש על רכב בן 5 חודשים תוספת במחיר. תוספת על מה בדיוק ? על זה שהוא שמר עליו "כמו חדש" 5 חודשים ? אין פה שום הגיון. גם אם היו תוספות אחרות שהוא הוסיף לאחר רכישת הרכב, אם המחירון הוא 90K-91K הוא יכול לנסות לדרוש כמה אלפים בודדים מעל, אבל ממש לא מעבר לזה.

לבחור ששאל המחיר הוא 101,000 עם כל התוספות. לא חושב שיש חבילה יותר משתלמת כרגע בארץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אגב , במודעה שהוא פרסם, הוא רשם שלרכב אין מחירון.:shock:

אתייחס לנושא כבעלים של רכב יבוא אישי,

על מנת לבטח רכב ביבוא אישי / שאינו מופיע במחירון, יש לגשת להערכת שמאי מטעם לוי יצחק.

בסיום הערכה, הוא מוסר קוד ביטוח לחברת הביטוח, תחת הקוד מפורטת צורת הרכב, תוספות ומחירו נכון ליום הערכה.

כך שכל מה שצריך הוא לקחת את קוד הביטוח של הרכב הנ"ל ומכאן תדע את מחירו.

אגב, מבדיקה שעשיתי לרכב ישנו מחירון רשמי. ז"א הגיע דגם מסוג זה כבר לארץ לתקינה , וגם להערכת שווי לביטוח.

מחיר נכון להיום: 91-93,000 (ללא שקלול כל שהוא).

המחיר קיים במחירון, בהצלחה.

בנימה אישית הרכב מאוד נחמד ונראה שמור מאוד, אך הצבע די מזעזע.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אף אחד לא ישלם את המחיר הזה.

כמו שאיציק אמר, תן לו לעבור את התהליך של הורדת המחיר . בסוף הוא ימכור ב90 אלף ש"ח וגם זה לא יבוא בקלות.

הסיכוי שיגיע אליו עוד אחד שמחפש ספציפית I20 ידנית 3 דלתות וגם מוכן לשלם עליה מחיר הקרוב לחדשה - הוא אפסי ואם הוא לא ימכור לך הוא יתקע עם הרכב הזה הרבה הרבה זמן.

כמו כן - אם כלמוביל הביאו פעם אחת, למה שלא יביאו שוב אחת כזו?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבנת לא יכול, מוכנים ליבא (או הביאו משלוח של כמה בעבר), וI20 ''הירוקה סמוחטה'' היא ממש לא היחידה בארץ.

בעל הרכב פשוט מטעה את הקונים (''יחידה בארץ !!!'') . והמודעת מכירה שלו פשוט מעצבנת !!

פורסם

לא מכיר את בעל היונדאי אבל אם הרכב שלו לא היחיד בארץ הוא בהחלט בן היחידים ונדיר במחוזותינו.

עקב העובדה הנ"ל ועקב מצבו הכללי של הרכב, ניתן לבקש מבחינה הגיונית אחוזים בודדים מעל המחירון.

על פניו נראה כי המחיר המבוקש הוא לא ממש ריאלי אך מן הסתם המוכר גם ככה לא יקבל את אשר הוא ידרוש.

מי שרציני לא מנהל מו"מ מעל דפי הרשת.

מי שמעוניין שיגש לבחור, יתרשם מהרכב ויציע את מה שהוא חושב שראוי ונכון לתת.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הבנת לא יכול, מוכנים ליבא (או הביאו משלוח של כמה בעבר), וI20 ''הירוקה סמוחטה'' היא ממש לא היחידה בארץ.

בעל הרכב פשוט מטעה את הקונים (''יחידה בארץ !!!'') . והמודעת מכירה שלו פשוט מעצבנת !!

מצטרף,

לדעתי מודעה כזו היא מתכון בטוח לבזבוז זמן,

אני אישית לא הייתי נוסע לראות את הרכב.

יש מחירון לרכב, וכרגע הפער בינו למחיר המבוקש הוא 20,000 ש"ח.

אני לא מצליח לראות איך שניהם יצליחו לגשר על הפער הנ"ל (לא מדובר באחוזים בודדים ממחיר הרכב).

בהנחה שהמחיר ייסגר קרוב למחירון?

לדעתי יש אופציות טובות יותר. 90,000 ש"ח הוא המחיר לסיאט SC 1.6.

אני לא רואה כל עדיפות ליונדאי I20 משומשת.

חיים.

-

פורסם
לכל דבר יש מחיר.

רכב שלא מיובא באופן שוטף עולה יותר מכיוון שיבואן לא מקבל עליו הנחת נפח כמו לדגם שגרתי.

בזמנו בדקתי בדלק מוטורס לגבי הבאת מונדאו סטיישן וצחקו לי בפרצוף, כך שכל הכבוד לבחור שהצליח במלחמה מול כלמוביל.

גם לכלמובים מגיע כל הכבוד. היחידים שמוכנים להביא לך כל דגם ובכל תצורה היום הם צ'מפיון וכלמוביל באגף המרצדס.

אבל מי שהתעניין ביבוא מיוחד יודע שעל רצונות ייחודיים צריך לשלם.

מצד שני זה בעייתי כאשר באים למכור את הרכב, כי צריך למצוא את המשוגע שיסכים לשלם על זה. בדרך כלל יהזמנה מיוחדת זאת הוצאה שלא מחזירה את עצמה, בטח ובטח שלא השקעה משתלמת.

אגב, מאז שקראתי את ההודעה הזו שלך , ראיתי בערך 5 מונדאו סטיישן מלבד זו שיש לשכן שלי ואני רואה מדי יום בחצי השנה האחרונה ,אז נראה לי שכנראה הם לא צחקו לאחרים בפרצוף.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אגב, מאז שקראתי את ההודעה הזו שלך , ראיתי בערך 5 מונדאו סטיישן מלבד זו שיש לשכן שלי ואני רואה מדי יום בחצי השנה האחרונה ,אז נראה לי שכנראה הם לא צחקו לאחרים בפרצוף.

מדובר בדגם הקודם. הייתה שנת 2004 בחוץ. תראה לי אחת כזאת על כבישי ארצנו.

פורסם

נכון, זכותו לבקש כמה שהוא רוצה .

אבל חובתנו להתריע שמדובר בסכום מוגזם.

מדובר בדגם הקודם. הייתה שנת 2004 בחוץ. תראה לי אחת כזאת על כבישי ארצנו.

אם כך אז זה לא רלוונטי להיום. היום אופנת הסטיישן מאוד נפוצה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...