Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, עדכנתי גלקסי 1 לרום ICS של פיילוט אנד אול הל ברוק לוס, אבל הכי בעייתי זה שהתיקון למודם של פלאפון אינו עובד, כך שאין לי קליטה בתדר 850.

למי הפתרון?

תודה רבה!

נ"ב - הפורום של פיילוט ודף הפייסבוק די יוסלס כרגע עקב עומס פונים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תעזוב רומים של ילדים - לך לXDA ותחפש משהו קצת יותר טוב כמו MIUI או CM9.

למרות ששוב, אין רום רשמי למכשיר כך שמדובר בפורטים מ S2 וכל מיני אחרים שתמיד יצוצו בהם באגים.

תישאר ב 2.3X אבל עם רום טוב המכשיר יעוף.

פורסם

אייאה... כבר הותקן ICS. בכל מקרה על פניו נראה שהקליטה בסדר אחרי שהתקנתי מודם לפלאפון שמיועד ל CM.

אינ מסכים איתך שפיילוט עמוס שטויות אבל כבר אין לי סבלנות להתחיל לחפש קומבינציות קרנלים ורומים.

תשו כוחותיי... :roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לS1 אם כבר רק CM7, עד שאגלה שהצילום הוידאו ב HD עובד חלק לחלוטין ב CM9.

נהג מתחיל, אם עשית גיבוי NANDROID

תעשה שחזור פעמיים לגיבוי. [פעם ראשונה זה משחזר את המערכת, פעם שניה זה מטמיע את הקרנל]

ותחזור למה שהיית לפני ה ICS.

תמכתי בצוותים מספיק ב CM7, אחרי CM9 בפרוטרוט, רק במעגל הגדול, מציץ מדי שבועיים ב CHANGELOG.

מישהו יכול להעיד שצילום הוידאו עובד ב 100 אחוז?

ב S1 בעיית הLOW MEMORY יותר עתידה להתגלות ב CM9 מאשר ב CM7, למרות שהוציאו לזה פיקס, זה פתרון טלאי מציק:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא נכון,לגלקסי S1 יש רק 512 RAM.

CM9 פועל עליו בצורה יוצאת מן הכלל עם באגים מעטים עד אפסיים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה לא באמת 512. אחרי שה BOOTLOADER עולה נשאר בקושי 450 מגה.

אז כן. מערכת ההפעלה תרוץ יופי. אבל תנסה להתקין יותר משתיים שלוש אפליקציות.

פורסם

אליקו, מעולם לא שמעתי על מה שאמרת עם השחזור הכפול. אתה בטוח בזה?

אייל, דברת על זכרון ראם? נקסוס ס עם 512 מ"ב רץ נפלא גם בעומסים גדולים. (כמובן עם ics)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ceyal

על הS1 שלי עובדות יותר מ3 אפליקציות באופן בו זמני והוא עובד נהדר, ככה גם כל מי שיש לו CM9 על S1 אמר לי.

הוא הרבה יותר מוצלח מהCM7, מההתחלה הCM9 היה משמעותית יציב ומהיר.

וניסיתי המון רומים, שעל CM7 הייתי כמה חודשים טובים, ואני על CM9 מתחילתו.

פורסם

טל, בטוח ב100 אחוז, רק אם אתה חוזר מ CM9 ל CM7 זה יעבוד. [פורמט הכוננים זהה]

אתה לא מעלה את הפלאפון במלואו ביניהם, אלא מיד עושה שחזור אחרי שחזור ב CWM.

אני כבר התקנתי כמה פעמים CM9 על המכשיר שלי רק כדי להתאכזב ולחזור ל CM7 :)

ה CM9 אחרי כשבוע התחיל להרביץ בי את בעיית ה LOW MEMORY הצפוייה, וכל הטריקים שניסיתי כדי לסדר, כולל ה FIXים השונים ומשונים למיניהם לא עזרו, אז אני נשאר ב CM7. בין בזה רע :)

זה לא שה CM9 פתח לי עולמות חדשים על ה S1, ה CM7 פשוט מהיר יותר. [באסה רק מצלמת הוידאו].

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היי חבר'ה

המכשיר שלי (נקסוס ס) חזר מתיקון בארהב לפני כמה שבועות, ומאז יש לי בעיות קליטה במקומות שבעבר הייתה. המכשיר עם סים של פלאפון, ומותאם לתדרים (9020A), וכרגע הוא מתנהג כאילו הוא בכלל לא מקבל 850MHZ.

לפני שאני מתחיל לצעוק עליהם, יש דרך לבדוק אם הוא מקבל שידורים ב850?

קראתי שיש בגלקסי S אפשרות לבדוק איזה תדרים פעילים ולשלוט על זה

http://androidforums.com/samsung-galaxy-s/258859-how-enable-850mhz-3g-network-frequency-your-samsung-i9000-galaxy-s.html כאן. כמו כן, היה כתוב שבנקסוס זה לא עובד.

כרגע אני חווה בעיות קליטה משמעותיות, וברוב הבית אין לי בכלל רשת.

icon_cry.gif

עריכה - כמובן שעשיתי פקטורי ריסטור, ניסיתי להחליף רומים לכאלה שעבדתי איתם בהצלחה בעבר.

כרגע עם רדיו XXXK1. לא יודע איזה היה לי לפני. הרדיו מובנה בתוך הרום? כלומר, אם התקנתי רום שעבדתי איתו בעבר, בהכרח חזרתי לאותו רדיו?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

החלפתי רדיו והכל נפתר :)

למעוניינים, מדריך נהדר ופשוט (לא צרבתי דרך הריקוברי, אלא דרך פאסטבוט, הבנתי שעדיף בהרבה).

ותודה לאסף ששלח לי אפליקציות ברוסית :lol:

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הרום ics של פיילוט שווה לת* אפילו לא ברמה של בטא.

איך הסוללה של הCM9 והgps שלו? איך הוא עם רשת פלאפון?

נראה לי אני מפליש הלילה...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...