Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה מעניינת, ניסית לפנות אליהם במייל? או אולי באתר יש faq.

לפי דעתי, כל ההודעות מוצמדות למספר, ז"א, ברגע שתתחבר עם מספר אחר, זה חשבון אחר לגמרי.

פניתי במייל לפני כמה ימים ועדיין אין תשובה.

כן יש להם הסבר ב-FAQ, הבעיה היא שהם לא אומרים מה קורה עם ההודעות מהחשבון הישן, הם רק אומרים להסיר את האפליקציה ולהתקין אותה מחדש.

אם זה הולך באמת לפי המספר טלפון בלבד, אז הנחת יסוד שאכן כל חשבון מוצמד למספר (למרות שמוזר שאין אופציה להעביר חשבון ישן לחשבון חדש במקרה של החלפת מספר), אם החשבון מוצמד גם למכשיר בנוסף אז יש אפשרות שהמכשיר יקבל את ההודעות מהחשבון הקודם. אני לא יודע איך הם עובדים בדיוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזוי שלא קיימת אופציית Backup.

הדבר הכי קרוב שמצאתי זה לחיצה ארוכה ->email conversation

השאלה היא כמה שיחות יש לך לשמור, ואם זה עובר בצורה נוחה למייל. זה דבר שכן אפשר לבדוק בלי סיכון.

פורסם

ממה שזכור לי זה שולח למייל קובץ TXT והכל רשום שם בצורה מחוברת כמו משפט אחד ארוך שלא נגמר, ממש לא מציאה גדולה.

האפשרות גיבוי שיש להם היא למערכת שלהם בצורת ענן, לא גיבוי לוקאלי למכשיר עצמו. אני אחכה עוד קצת לתשובה שלהם.

בכל אופן, כל עוד לא מחקתי את החשבון מהמערכת שלהם אני תמיד יכול להיכנס לשם עם הסים הישן אז אני אבדוק כמה אפשרויות עם הסים החדש.

in the face

with a chair

פורסם
איזה חוק בדיוק יש נגד זה? למיטב ידיעתי, בישראל שיחה מוקלטת זה משהו קביל בבית משפט.

החוק בישראל מאפשר לך להקליט שיחה בלי שהצד השני יודע. כנראה שלא בכל מקום זה כך.

לגבי הוואטסאפ, וודאי שיש לו בקאפ.

Settings->more->chat history .backup

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עדכון בעניין של callrecorder בגרסה 1.1.9

ניתן לעשות כך שיופיע כפתור הקלטה במסך השיחה עצמו ישירות וככה האפליקציה לא תקליט אוטומטית אלא תאפשר ממסך השיחה להתחיל הקלטה.

מה שצריך לעשות זה להיכנס ל-preferences ושם ל-advanced. בחלק של outgoing calls לסמן לו default action - do not record.

אותו הדבר גם בעמודה הבאה של ingoing calls.

אחרי זה בצעו שיחה ותראו כפתור ירוק עם עיגול לבן, לחיצה עליו תתחיל להקליט את השיחה.

in the face

with a chair

פורסם

תומר, תוכל לפרסם קישור לאפליקציה הספציפית מהפליי?

יש כמה בעלות אותו שם, ואצלי לא מצאתי את מה שתיארת.

פורסם

תודה רבה גיא.

תומר, כדי להשתמש בשיטה שהצעת (עם הלחצן), התוכנה אומרת שחייבים להקליט בפורמט AMR או WAVE.

ושאלה נוספת, יש דרך לצאת מהתוכנה שלא דרך "מנהל המשימות" ?

פורסם

תלחץ על כפתור הבית...

אני לא יודע לגבי איזה פורמטים חייב (למרות שלא נראה לי שאתה צודק), אנ יהשארתי את זה על הברירת מחדש מבחינת פורמט הקלטה.

in the face

with a chair

פורסם

התכוונתי, איך לסגור אותה?

היא תקועה בסטטוס בר, ואני לא צריך אותה כל הזמן.

ולגבי הקבצים, תמונה מצורפת. לא בדקתי את העניין.

d4c73c72-e322-b2f1.jpg

אגב, מוזר שtapatalk מתעקש לאחסן את התמונה בשרתים שלהם, ואין אפשרות להעלות קבצים ישירות לפורום..

פורסם
עדכון בעניין של callrecorder בגרסה 1.1.9

מה שצריך לעשות זה להיכנס ל-preferences ושם ל-advanced. בחלק של outgoing calls לסמן לו default action - do not record.

אותו הדבר גם בעמודה הבאה של ingoing calls.

אחרי זה בצעו שיחה ותראו כפתור ירוק עם עיגול לבן, לחיצה עליו תתחיל להקליט את השיחה.

עובד אחלה.

תומר , תודה על הטיפ.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...