Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, ביצעתי את כולם חוץ מ 3, נראה ביינתים המרקט עובד אבל תמיד הוא מרים ידיים אחרי משהו כמו חצי שעה אחרי שאני מחזיר את המכשיר למצב עבודה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה:

עברתי ל-ICS ב-S2 שלי ונתקלתי בבעיה חדשה: באנשי קשר יש לי כל מיני חשבונות עם קונטקטס, אבל בתצוגה שלהם (מה שנקרא contacts to display) סימנתי ב-customize וי רק באנשי הקשר של הטלפון (כלומר my contacts מה-gmail). אחרי שאני עושה את זה, אני מקבל את הרשימה שאני רוצה. אבל כשאני יוצא מהאנשי קשר ואח"כ חוזר אליהם, ה-default הוא ה-all contact, כולל אלו מחשבונות אחרים (סקייפ, יאהו וכן הלאה). איך מתקנים את זה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לך ל ACCOUNTS AND SYNC ותוריד סנכרון של אנשי קשר מאיפה שאתה לא רוצה.

הסנכרון הוא על OFF בכולם. זו לא הבעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם לי יש שאלה על אנשי הקשר ב ICS: יכול להיות שפשוט אין אופציה לשמור את אנשי הקשר על המכשיר עצמו?

המטרה היא להציג את אנשי הקשר שעל המכשיר במערכת המולטימדיה של הרכב דרך בלוטות', ומן הסתם המערכת לא מצליחה למצוא את אנשי הקשר, כי הם איפשהו בשרתים של גוגל... (זה עבד מצוין על רום מבוסס GB.)

Stay Dirty

פורסם

אסף, נסה את התרגולת שמתוארת פה:

http://androidforums.com/htc-desire/168176-copy-google-contacts-phone.html

אני אגב מחפש אפליקציה שתעבור אוטומטית על תיקיית המוזיקה שלי, תשלים id3 tags חסרים בצורה נכונה ואוטומטית תעדכן תמונת אלבום ומילים.

אני משתמש היום ב pimp my music אבל היא מסורבלת ולא נוחה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לייצא לקובץ CSV ולייבא במכשיר הבא

זה הכל

סרוניס , יש לך DISPLAY OPTIONS בחייגן?

אם כן, כנס לשם ותראה שאתה יכול להגדיר איזה קבוצות של אנשים אתה תראה - GMAIL\SKYPE ומה שלא יהיה לך שם בנוסף לסימון שעשית להציג אנשי קשר רק עם מספרים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סורי אליקו - לא הבנתי כלום.

יש לי Contact to display ושם אני בהחלט יכול להגדיר איזה קבוצות של אנשים אני רואה. הגדרתי שאני רוצה לראות רק את ה-my contacts. אבל כשאני יוצא מרשימת אנשי הקשר ואז חוזר אליה - אני שוב רואה את כל הקונטקטים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האם ישנה אפליקציה שנותנת לי אפשרות לשלוט על מכשיר אחר מבחינת כניסה לתפריטים ופיתרון בעיות בהגדרות מרחוק?

פורסם

תשתמש בסיגיק הרבה יותר טוב וגם בעברית וגם אין צורך באינטרנט.

http://uploaded.to/file/9z8in7e3

אייגו זאת איזה קומבינה של מישהו,אין בכלל גירסה רשמית לאנדרואיד.

מה שהבאת זו הגרסה 'הפתוחה'? (:wink:)

לא תדרוש ממני תשלום אחרי שבוע ניסיון?

תודה. :mm_yeah:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
מה שהבאת זו הגרסה 'הפתוחה'? (:wink:)

לא תדרוש ממני תשלום אחרי שבוע ניסיון?

תודה. :mm_yeah:

לא דורש כלום.:wink:

רק הורדה חד פעמית של איזה 400 מגה,תשתמש בWIFI

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

sronis - אתה עברת ככה על כל אנשי הקשר בנפרד?

SKYPE\WHATSAPP\GOOGLE וכו'?

לפי מה שאתם מתארים כן, עושה רושם שהחייגן של ICS בכלל לא משהו, או שאתה עם חייגן צד שלישי לא מקורי?

אם זה לא המקורי, אני באמת שלא יודע מה לייעץ

אלא אם כן יש לך 2 תוכנות של חייגנים פעילות ואתה בעצם עובר בין אחת לשניה בצורה מוזרה כלשהי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא נראה לי שיש לי תוכנת חייגן שונה. בטח לא התקנתי כזו בכוונה... מה שכן, קצת מוזר שבלחיצה על החייגן אני מקבל מסך שחור עם מספרים כחולים (ולמעלה אפשרות לבחור בין חיוג, שיחות אחרונות ו-frequently called), בעוד שכשאני נכנס לאנשי הקשר המסך הוא לבן עם צבע תכלת למעלה (ואז אפשר לבחור בין רשימת אנשי הקשר, לרשימת הקבוצות ול-frequently contacted).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבעיה היא בחייגן של CM9 זה שיש לרוני,לא בICS.

אני עדיין לא פתרתי את התעלומה שלו,די מוזר.:roll:

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...