Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקורי, אני מודע לכך שזו בעיה מובנת ברום של המכשיר.

השאלה האם ישנה אפליקציה שעוקפת את הבעיה , ללא שינוי ברום.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זאת תוכנה שאני משתמש, יש אפשרות להקליט כל שיחה באופן אוטומטי, אבל כמובן אפשר להפעיל אותה ידנית.

sg2 רום מקורי.

במה היא שונה, או טובה יותר.

מהתוכנה TOTAL RECALL, בנוקיה שלי היא מעולה...

אבל בסמסונג, היא ממש הייתה גרועה.

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

השאלה האם ישנה אפליקציה שעוקפת את הבעיה , ללא שינוי ברום.

נמצאה התשובה לשאלה בדמות תוכנה בשם CallRecorder , עובדת בצורה טובה ומתאימה לדרישות שלי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני גם התקנתי אותה, הבעיה שאני לא מוצא מאיפה לבצע הקלטה באמצע השיחה, אין שום כפתור בזמן השיחה שמאפשר הקלטה.

ולא, אני לא רוצה שזה יקליט שיחות אוטומטי ואחרי זה למחוק כל פעם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התוכנה היא פשוטה ברמתה, אני לא בטוח שקיימת אופציית הקלטה במהלך השיחה, בכל אופן לי היא מאוד מתאימה.

פורסם

אפשר להקליט תוך כדי שיחה.

למי שהתוכנה לא במצב אוטומטי,צריך להכנס לתוכנה ולהפעיל אותה, ואז היא תקליט.

לא הכי נוחה אבל לא מצאתי משהו אחר.

פורסם

התקנתי לניסיון MIUI.US ICS האחרון ל-DESIRE HD.

מישהו יודע איך עושים שם יישור לימין או לפחות איפה ניתן למצא קובץ התקנה שעושה יישור?

in the face

with a chair

פורסם

ICS אמור להיות עם ישור אוטומטי לימין ועם עברית.

אם אין עברית/ערבית, לא יהיה.

פורסם

ויש אפשרות להכניס מספר חדש ל-whatsapp כדי להעביר את הגיבוי מהמספר הישן לחדש ובעצם להמשיך עם אותו החשבון?

in the face

with a chair

פורסם

תנסה ותגלה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לדחוף סים חדש למכשיר או לעשות הסרה והתקנה מחדש של האפליקציה?

יש ניסיונות שאני משתדל להמנע מהם בגלל שאם הכל נחמק זה ממש לא טוב לי, יש לי שם הודעות שאני צריך לשמור

in the face

with a chair

פורסם

שאלה מעניינת, ניסית לפנות אליהם במייל? או אולי באתר יש faq.

לפי דעתי, כל ההודעות מוצמדות למספר, ז"א, ברגע שתתחבר עם מספר אחר, זה חשבון אחר לגמרי.

פורסם
יש יצרנים שלא מאפשרים הקלטת שיחה מטעמים חוקיים. רומים מסויימים פותרים את זה.

איזה חוק בדיוק יש נגד זה? למיטב ידיעתי, בישראל שיחה מוקלטת זה משהו קביל בבית משפט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...