Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך אפליקציית GPS עם אפשרות לניווט Offline (ללא חיבור לאינטרנט בכלל) ושתהיה אפשרות לייבא קבצים של מסלולים מוכנים מראש.

יש כזאת בנמצא?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

sygic או igo

אם תחכה, אז GOOGLE MAPS עומדים לעבור למסד נתונים קשיח ולא אונליין

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
להתקין 4 על מכשיר שיש בו פחות מגיגה זכרון זה מתכון לבעיות.

אני מריץ ICS + קרנל Semaphore על SGS1 כבר כמה חודשים (לא היה לי זמן לשדרג מאז) עם 50 אפליקציות מותקנות ו-3 אפליקציות שרצות בו"ז בממוצע ואין שום בעיות.

אל תפחיד סתם אנשים.

פורסם

בשעה טובה קניתי מכשיר אנדרואיד- GALAXY Y.

אחרי שנים של סוני אריקסון ישן, הדבר הזה מדהים! הוא יודע לעשות כמעט הכל!

עכשיו רק צריך קצת לסדר אותו מבחינת הגרסה\פריצה\רוט\רום, או איך שזה נקרא.

כרגע מותקן עליו 2.3.5.

יש לי כמה שאלות לגביו:

1. לאיזה גירסה לעדכן? לעשות רוט? איזה רום ירוץ עליו טוב?

2. הוא לא נותן להתקין עליו פלאש- כלומר אין צפייה ישירה. הבנתי שהמעבד ישן אבל עם רוט אפשר להתקין עליו בצורה כלשהי פלאש, כיצד?

3. האם אפשר שהאפליקציות וכו' ישמרו על הכרטיס זכרון ולא על ה100 ומשהו מגה מובנה של המכשיר?

4. הסוללה- מה אפשר לעשות שהיא תיגמר קצת יותר לאט? הבנתי שיש רומים שעושים את זה- על חשבון ביצועים?

הכל כל כך מסובך :shock:

פורסם

הכל בקשר לגלקסי Y מופיע לך כאן

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1472

לא יודע לכמה אנשים יש פה נסיון עם ה Y :\

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חברע'ס, SGS1 עם פיילוט X מבוסס 4.0.4 על קרנל devil. איך אני מתקין את CM9? הורדתי את הנייטלי האחרון - האם צריך ווייפ מלא לפני כן? האם אפשר להתקין מתוך SD כמו את פיילוטX?

יש גיבוי להכל באמצעות mybackup.

תודה רבה לעונים!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בין רומים שלא מבוססים על אותו אחד (נגיד מפתחים שונים שבנו על בסיס cm9) רצוי לעשות וייפ מלא. למרות שלא תמיד חובה.

התקנה דרך ריקוברי, install zip from sd.

או דרך רום מנג'ר, למרות שפחות מומלץ. אם אתה לא עושה וייפ מלא, תמחק delvik לפני ההתקנה, ואחריה תעשה fix permissions, ורק אז תאתחל את המכשיר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה טל. אני אעשה ווייפ מלא, מה שמוזר הוא שבריקברי הוא לא מראה לי fix permissions... יכול להיות או שפספסתי?

יש קרנל מומלץ ל CM9 חוץ מזה שבא איתו?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה בתוך advanced.

קרנלים מומלצים (באופן כללי, מתאימים גם לCM9) -

trinity - הטענה היא שהכי טוב (מבחינת באלאנס בין ביצועים לסוללה) זה לקחת גרסא מומהרת במקצת (אצלי, נקסוס ס, מדובר על 1.1GHZ), ולעשות לה אנדר-קלוק למהירות שעון הרגילה.

AIR KERNRL - העדפתי אותו, היה יותר יציב על המכשיר.

יש עוד מלא, פשוט צריך לראות מה הכי מתאים לך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה עושות הפקודות שהבחור מריץ בסרטון? לא הבנתי מה זה מוחק\מאפס ועד כמה זה יכול להזיק למכשיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

CM9 עובד מעולה, למרות שלא עשיתי ווייפ.

מה שכן, אני צריך מודם טוב לפלאפון (850), יש המלצות?

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...