Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלקתי על השכל.........

בשימוש היומי הפשוט האייפון לוקח ב ג ד ו ל מ א ד!

.

נורא פשוט.

תחזור לאייפון.

פורסם

לא יודע למה אב לזה נשמע כמו בכיינות נטו.

מה זה המחשב לא מזהה את המכשיר? תוריד דרייברים מהאתר של סמסונג! זה בדיוק מה שאפל רצו שיקרה, שכולם יהיו עצלנים ותלוים בה בלבד (כי אנדרואיד הרי מסורבל לאנשים שלא חושבים יותר מידי).

ובקשר לפריצה, נו אז כשיכבה לך הטלפון תפרוץ אותו שוב כי זאת פריצה חד פעמית, באנדרואיד זה חד פעמי אז מספיק עם השטויות. ראיתי אנשים מסתבכים גם עם פריצה של אייפון שלא לדבר על מציאה של הגדרות פשוטות.

זה לא אומר שהאייפון או האנדרואיד לא טובים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ככה.

יצא שהתחדשתי בsgs2, ואת הsgs1 שהיה לי, נתתי לאמא שלי.

תמליצו לי בבקשה על רום הכי יציב וידידיתי למשתמש מתחיל שיש.

תודה

אני מדבר על sgs1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אחרי 5 שנים שבהם כלל האייפונים שיצאו שימשו אותי נאמנות בקלות בזריזות ללא תנאים או סיבוכים כל שהם.

החלקתי על השכל (אציין שאני עובד באיידיגיטל אז כן ממש החלקתי על השכל) ורכשתי גלקסי S3.

אני חייב לציין שהמסך מדהים המצלמה מדהימה ו...זהו זהו אין מה להוסיף מערכת האנדרואיד היא מערכת מסורבלת, צריך להיות מתכנת בכיר בשביל לעשות פעולות פשוטות במכשיר לדגומא: אני איתו כבר שבועיים עוד לא הצלחתי לחבר אותו לPC שלי אפילו פעם אחת אין דרייברים או לא מזהה. לא נורא, יתרון נוסף של המערכת היא שאני יכול לדגומא להיכנס לאתר ולהוריד שירים או טורנטים.

אוקיי אז יש לי רום מקורי של סמסונג רציתי באמת שמאד מאד רציתי להחליף אותו לאחד אחר יותר מהיר יציב שלא טוחן את הסוללה והאפליקציות קרוסות כמו מגדל קלפים.

התחלתי לקרוא וקראתי וקראתי וקראתי וקראתי. עוד לא הבנתי איך עושים את זה כאן נכנס הצורך בתואר של הטכניון בהנסדת חלל ותכנות.

אדם ממוצע לעולם לא יוכל לצרוב רום אחר כיוון שאין לו את הידע הנרכש.

קראתי עוד קצת ( נקביל לעולם האייפון 1. מחברים את האייפון למחשב 2. המחשב מזהה אותו בלי בעיות 3. לוחצים על הכלי פריצה 4 . הולכים להביא קולה מהמקרר 5. האייפון פרוץ)

הבנתי איך לצרוב רום אחר אבל המחשב לא יכול בכלל להתחבר לגלקסי.

אז עם כל הכבוד לחידושים ולהייטק וליכולת לעשות קסטומיזציה (זה תקף לילדים בני 4 לי אין זמן לשנות רקע או ערכת נושא וזה ממש לא מעניין אותי)

בשימוש היומי הפשוט האייפון לוקח ב ג ד ו ל מ א ד!

אני מגיע למצב שאני לוחץ 6 לחיצות כדי לקבוע משהו מחורבן במכשיר בעוד שבאיפון הכי רחוק שמגיעים זה 2-3 לחיצות להגדרות הכי מורכבות.

מבסוט על המכשיר מאוכזב ממהמורכבות של האנדרוריד אם היה אפשר להתקין IOS הייתי עושה את זה בינתיים מניח את המכשיר לייד המחשב שיסתכל עליו וידע שהוא אליו לא יוכל להתחבר.

חבר, אני לא אתחיל פה את מלחמת אייפון - אנדרואיד, אבל אם הוא לא מתאים לך תחזור לאייפון.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא מתכוון להתחיל שום מלחמה.

הרי ברור שהסמסונג מבחינת מכשיר הוא הרבה אבל הרבה יותר טוב מהאייפון.

הבעיה היא מערכת ההפעלה.

ואני לא רוצה לחזור לאייפון, דיי מספיק 5 שנים אני עם אותו דבר מול העיניים יום יום בא לי להתחדש ולנסות דברים אחרים

וכאן כל התסכול,אני מאד רוצה אבל האנדרואיד משום מה לא מצליח או לא יכול לתת לי את החווית שימוש שאני כ"כ רוצה לחוות.

אני בכל זאת מאד רוצה להיכנס לעולם האנדרואיד רק חבל שזאת לא נחיתה רכה מה שכן יש בפורום אחלה חברה שמאד רוצים לעזור אני מקווה שהם יצליחו.

פורסם

האם מישהו מכיר נגן מוזיקה שאפשר להעביר בו שירים מבלי להדליק את המסך? לדוגמא שימוש בכפתורי הווליום כמו בסוני אריקסונים הישנים, או שקשוק לצדדים.

פורסם

step,זה יתן לך את כל מה שאתה רוצה ואפילו הרבה יותר:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXhtcHouYXVkaW9wbGF5ZXIiXQ..

deviluser,בחייאת מה הקשר בין אנדרואיד לבין זה שאתה לא מצליח לחבר את הסמסונג שלך למחשב.

תוריד דרייברים של סמסונג ותתחבר מה הבעיה?

אם יש לך WIFI בבית אז בכלל קלי קלות בלי כבל ובלי כלום.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
האם מישהו מכיר נגן מוזיקה שאפשר להעביר בו שירים מבלי להדליק את המסך? לדוגמא שימוש בכפתורי הווליום כמו בסוני אריקסונים הישנים, או שקשוק לצדדים.

מובנה ב cm.

נסה גם נגן בשם apollo

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הורדתי דרייברים חיפשתי בפורומים בעולם יש מאות אנשים שהגלקסי שלהם מסרב להתחבר למחשב למה ? כובע!

בהצלחה:

http://www.samsung.com/il/support/usefulsoftware/KIES/JSP

אם יש לך חלונות XP, אותה בעיה קיימת עם גלקסי 2, בשביל זה צריך להתקין את התוכנת סינכרון של סמסונג שכוללת את הדרייברים (אני בטוח שאיפשהו ברשת מסתובב דרייבר בלי צורך ב-KIES, אבל לא היה לי כח לחפש).

בחלונות 7 במערכת מזהה לבד את המכשיר (שוב פעם, אני מדבר על גלקסי 2, לא יצא לי להתנסות ב-3, אולי כשיירדו המחירים).

בלי קשר, אם מחשב שלך מסוגל לסחוב 7, מומלץ שתתקין 7.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
(אני בטוח שאיפשהו ברשת מסתובב דרייבר בלי צורך ב-KIES, אבל לא היה לי כח לחפש).

ראה הודעה ראשונה בעמוד הזה.

בלי קשר, אם מחשב שלך מסוגל לסחוב 7, מומלץ שתתקין 7. +1

הערות באדום.

Stay Dirty

פורסם

PsyRax- הורדתי את הTRIAL ולא מצאתי את האפשרות להעביר שירים בדרך לא קונבנציונלית.

elibaba- האם זה הנגן עם הסמיילי הצהוב? כי אין אפשרות אפילו להיכנס בו להגדרות. שלא לדבר על אפשרויות כמו שאני מחפש.

הייתי מתקין CM אבל אין לי מושג איך עושים את זה לגלקסי Y.

עוד שתי שאלות:

1. האם יש איזו אפשרות שכל תמונה שאני מצלם, תועלה ישירות לאלבום בPICASA של גוגל? מעין גיבוי-סנכרון?

2. במכשיר יש 190 מגה זיכרון פנימי, ע"פ הAPP2SD יש לי עליו אפליקציות במשקל של כ25-30 מגה. בTASK MANAGER כתוב שאני משתמש ב170 מגה. איפה אני מוצא את שאר ה140 מגה? כל הזמן צצה תזכורת שאין מספיק זכרון פנוי, אין אפשרות לקבל סמסים נוספים וכו'.

תודה רבה!

• תוכן חדש...