Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק שמדברים על בעיות התחברות כי אתמול ניסיתי לחבר את האייפון שלי (לשעבר) למחשב חדש ולא משנה מה עשיתי - לא הצלחתי. הייתי צריך לפרמט את האייפון כדי שהמכשיר יתחבר.

לעומת זאת ה SGS2 החדש שלי התחבר תיק תק, KIES, התקנה אוטומטית של דרייבר וטסים.

לכל מכשיר היתרונות והחסרונות שלו ,

האייפון יותר ידידותי למשתמש , הטאץ' יותר איכותי וכו'

אבל אחרי שעוברים למסך הענק של ה SGS2, זה נראה מוזר להשתמש שוב באייפון ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז אני יספר לכם מה קרה מאז התגובות שלי

המשתמש asafasaf יצר איתי קשר בהודעות פרטיות ע"מ לעזור לי

הבחור תותח על בעזרת תוכנה השתלט לי על המחשב ניסינו לחבר את הגלקסי אך ללא הצלחה לכן פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדווס 7 שוב בעזרה שלו הבחור מקצועי מאד.

לאחר מכן עזר לי לפרוץ את המכשיר להתקין עליו רום חדש CM9 וגם סידר לי את הPC הוא היה איתי משהו כמו 6 שעות באמת אני מודה לו אין ספור פעמים.

המכשיר עכשיו טס הוא מהיר מאד באמת שעכשיו אני חווה אותו יותר טוב.

אבל: (יש אבל כן כן)

אני לא שוכח שכל התהליך לקח 6 שעות

ושאני בעצמי לעולם לא ידע לעשות את כל מה שהוא עשה לבד הוא משתמש בתוכנה בשם INT TOOLKIT לי זה נראה כמו קוד בינארי או מטריקס שוב נכנס לכאן העניין של חוסר הפשטות וזה שוב מבאס.

בכלליות המכשיר הוא הרבה יותר טוב עכשיו אחרי השינויים אני יותר מבסוט ממערכת ההפעלה ואני מופתע מאד מהחופש שיש בה. מי שאוהב את זה אין ספק שזה בישבילו להעתסק עם המכשיר כל היום להגדיר לתכנת וכו.

בשביל שימוש בסיסי קליל וחלק יותר הייתי ממליץ על האייפון.

אני בכל מקרה רק מתחיל להכיר את עולם האנדרואיד.

אני בטוח יגיב כאן שוב כשאהיה יותר מקצועי ושאני אדע לנצל את הכח האדיר של הגלקסי סמסונג עשו עבודה נהדרת.

ולאפל..בוא נראה אם הם יצליחו לתת פייט עם האייפון 5.

ושוב תודה אדירה לאסף שנתן מעצמו ללא תמורה ועזר לי [= !!! כן ירבו !!!

פורסם

אני בטוח שאם היית מחפש קצת ברשת היית מוצא משהו יותר ידידותי לפריצה.

הפרמוט של חלונות לא ברור לי ואני אשמח להסבר מאסף למה זה נדרש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
- הורדתי את הTRIAL ולא מצאתי את האפשרות להעביר שירים בדרך לא קונבנציונלית.

מוזר,בגירסה החדשה אני לא מוצא את ההגדרה הספציפית,אני זוכר בוודאות שהייתי מעביר שירים ע"י לחיצה אורכה על ווליאום למעלה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בגלקסי S1

לעבור מרום של מפעילה לCM כלשהו או בכלל רום אחר לא אמור לקחת יותר מ10 דקות [כמובן בלי הקטע של השליטה מרחוק]

כמובן שזה בתנאי שכל הקבצים נמצאים על המחשב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה שקרה זה שהתקנו אצלו (ווינדוס XP) את חבילת הדרייברים, ואז כשחיברנו את המכשיר ו-ווינדוס התחיל לזהות חומרה חדשה, הוא נכשל בהתקנה של אחד הדרייברים.

בלי לשבור את הראש יותר מדי, ראיתי שהמחשב שלו מספיק חזק להריץ ווינדוס 7, הורדנו את ההתקנה, צרבנו והתקנו על המחשב. זה מה שגזל את רוב הזמן...

ברגע שיש ווינדוס 7 הכל הולך הרבה יותר חלק, הוא יותר טוב בקטע של זיהוי דרייברים והתקנה שלהם דרך WINDOWS UPDATE.

אני עדיין לא יודע למה הדרייבר לא הותקן על ה XP, יכול להיות שהווינדוס עצמו לא היה מספיק מעודכן.

כמו שאליקו אמר, במצב תקין זה לוקח בדיוק 10 דקות.

Stay Dirty

פורסם
PsyRax- הורדתי את הTRIAL ולא מצאתי את האפשרות להעביר שירים בדרך לא קונבנציונלית.

elibaba- האם זה הנגן עם הסמיילי הצהוב? כי אין אפשרות אפילו להיכנס בו להגדרות. שלא לדבר על אפשרויות כמו שאני מחפש.

הייתי מתקין CM אבל אין לי מושג איך עושים את זה לגלקסי Y.

עוד שתי שאלות:

1. האם יש איזו אפשרות שכל תמונה שאני מצלם, תועלה ישירות לאלבום בPICASA של גוגל? מעין גיבוי-סנכרון?

2. במכשיר יש 190 מגה זיכרון פנימי, ע"פ הAPP2SD יש לי עליו אפליקציות במשקל של כ25-30 מגה. בTASK MANAGER כתוב שאני משתמש ב170 מגה. איפה אני מוצא את שאר ה140 מגה? כל הזמן צצה תזכורת שאין מספיק זכרון פנוי, אין אפשרות לקבל סמסים נוספים וכו'.

תודה רבה!

poweramp! ביי פאר הנגן הכי טוב שיצא לי לשים עליו את הידיים.

המון המון אופציות (כולל העברת שירים בעזרת לחצני ווליום), אקוולייזר (וואו... מדהים...), שיטת חיפוש שירים הכי נוחה שיצא לי לראות ועוד המון המון goodies.

צילום תמונות: פתח חשבון בגוגל+ (אני לא יודע איך זה עובד מאז שהם סיימו עם הבטא, אם אתה צריך הזמנה, תגיד, אני אשלח לך במייל). יש שם אופציה (באפליקציה בטלפון) של instant upload, עם אפשרות לבחור מתי אתה רוצה להעלות את התמונות (ויי-פיי, טעינה, מייד אחרי הצילום). נורא פשוט, נורא נוח, אבל בגדול, גוגל+ עצמו, פשוט נורא :lol:

לגבי המחסור בזכרון, תכנס למצב הזכרון (הסרת אפלי'ציה) ותראה את "כל האפליקציות"). חפש שם משהו שנודע לאנשי קשר, היה לי אותו דבר, גיליתי שאנשי הקשר שלי (חיברתי בין המון אנשי קשר: סקייפ, פייסבוק, ג'ימייל) תופסים קרוב ל100 מגה. מה רבה הייתה הפתעתי :oops:

בהצלחה!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אסף לא ידעתי שהתמיכה שלך זולגת גם לעולם האנדרואיד.

יישר כח.

:)

אגב, מי שמעוניין לדעת איך מריצים אנשי קשר בין אייפון, נוקיה ואנדרואיד - לכל הכיוונים, מוזמן להיעזר בי כי אחרי הסופ"ש האחרון נהייתי מומחה.

הכי קשה לייבא לתוך האייפון אנשי קשר ממכשיר אחר.

הכי קל לייבא ולייצא אנשי קשר מהאנדרואיד. פשוט תענוג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לשדרג ווינדוס בשביל לשדרג רום בפלאפון, זה מור"ק ל XDA :)

בעקרון לא צריך דרייברים מתאימים כדי לצרוב קרנל CWM וכדי להתקין רום.

במקום להסתבך עם כל זה

אפשר להוריד רום מותאם CWM לכרטיס פלאש, להכניס למכשיר, ועם סייר הקבצים של המכשיר להעביר את קובץ הרום לכונן הפנימי של המכשיר שיהיה נגיד מהריקאברי.

עד כאן? יפה

אחרי זה מורידים HEIMDALL למחשב [כן, יש ODIN ו HEIMDALL, משעשעת אותי בחירת השמות לתוכנות צריבה] שלא דורשת דרייברים בווינדוס כי יש לה דרייברים פנימיים משלה.

פותחים HEIMDALL מזהים את המכשיר [בוחרים מרשימה]

מחלצים את קובץ הקרנל מה ZIP למחשב, מאתרים אותו תחת טאב ה KERNEL בהיימדאל.

צורבים

והופ, יש לך ריקאברי CWM.

אחרי זה פשוט עולים ישירות לריקאברי, מתקינים את הזיפ

ופוצחים בריקוד הגשם.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי אתה מודע לזה שדיברת עכשיו מנדרינית כן ?

אין איזה מדריך לכל המושגים האלה שאתה מחרבשים כל היום ?? או מדריך פריצה לעילגים כמוני שמפרט שלב אחרי שלב עם תמונות חצים ומרקרים בצבעים נועזים ואם אפשר אז גם ווידאו מצולם??

פורסם

לא בדיוק מנדרינית, זה נשמע מנדרינית כי זו השיטה המסובכת במידה ואין דרייברים במחשב.

סה"כ HEIMDALL זו תוכנת צריבה כמו ODIN רק שהיא מבוססת על קוד פתוח. היא אפילו אמינה יותר

לחלץ את הקרנל מהזיפ - זה כולם יודעים אני מניח

לצאת לריקאברי בגלקסי - זה ה א' ב' של תפעול המכשיר.

כל השאר זה רק לעשות מיקסים אחד עם השני :p

אני מניח שיש מדריכים ב IANDROID, הייתי פעיל שם כמה ימים ואז נמאס לי מכפיות הטובה של האנשים שם, או שזה החוסר ידע?

בכל מקרה, [אני בטח אקבל אזהרה כמו שרבים כאן מקבלים על לינק לפורום אחר.. משום מה..] אבל הנה הקישור לפורום הרלוונטי

http://iandroid.co.il/forum/forum42.html?sid=6943d2413ab22d30abc6ccbd1495dd66

אם אתה על אנדרואיד 2.2 או 2.3 עדיין, זה לא עניין של פריצה, גם לא ROOT, אלא רק עניין של להתקין CLOCKWORKMOD על המכשיר ולצרוב זיפ מהריקאברי.

צריבת קרנל CWM על גלקסי S עם HEIMDALL זה עניין של דקה בלחץ [צריך להיות מותקן במחשב .NET של מיקרוסופט]

הקרנל הכי נפוץ לכך הוא ה SPEEDMOD.

בשדרוג רום - לפונקציות הקרנל אין ממש חשיבות העיקר שיהיה CWM עם גישה נוחה לZIP דרכו.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
אלי אתה מודע לזה שדיברת עכשיו מנדרינית כן ?

אין איזה מדריך לכל המושגים האלה שאתה מחרבשים כל היום ?? או מדריך פריצה לעילגים כמוני שמפרט שלב אחרי שלב עם תמונות חצים ומרקרים בצבעים נועזים ואם אפשר אז גם ווידאו מצולם??

מה שאסף התקין לך על המכשיר, כבר הגיע פרוץ (עם רוט)

אבל בשביל מה אתה צריך פריצה? אם אתה בא מעולם האייפון, תתפלא לדעת כמה דברים מכשירי אנדרואיד יודעים לעשות מהקופסא (כן, כולל להתקין תוכנות פיראטיות)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

FAT BASTARD - יש מכשירים עם חסימה גם לתוכנות צד ג' אפילו שאתה מאשר את זה באפשרויות.

נתקלתי בלא מעט

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...