Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגוס, תמיכה ב850 לא תלויה רק בגרסאת רדיו אלא גם בגרסאת המכשיר. אם המכשיר לא תומך, שום רדיו לא יעזור.

איזה מכשיר יש לך?

צריבה של רדיו היא הפעולה הכי רגישה, תוודא שאתה יודע מה אתה עושה כי כאן גיבוי נאנד לא תמיד יעזור.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בד"כ גרסאות המודמים הם בZIP ל CWM.

מורידים את הגירסה הקיימת ומתחילים לנסות.

לא עובד? חוזרים ל CWM ומנסים שוב.

פורסם

טל, ידוע, אני עם מכשיר T.

ניסיתי להתקין JVT אבל המכשיר מראה לי עדיין JV7 והקליטה בכוך שלי כמעט אינה קיימת.

איך מתקינים חייגן סמסונג מקורי, אני רוצה להפעיל קודים כדי לראות אם בכלל התדר 850 מופעל.

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אשרי מפלצת הספגטי המעופפת, הצלחתי.

המודם קולט 850, ובעזרת secret codes revealer וידאתי את זה.

ראמן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

והgps מסרב להנעל ליותר מעשר שניות.

מוגדר ישראל, מודם UKG3, אין בעית חומרה.

בGB הוא עבד יופי.

עריכה: המודם מאבד תקשורת סלולרית לפרקי זמן משמעותיים, יש פתרון?

Winston S. Churchill -

פורסם

יכול להיות שעשיתי טעות שעברתי להוט?

הם כידוע יושבים על אנטנות של פלאפון ואני עם גלקסי s שנרכש מסלקום ויש לי הרבה בעיות קליטה שפתאום נעלמת ומתנתק האינטרנט.

מה עושים?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי SGS1 שהותקן עליו רום PilotX החדש.

יש לי בעיה עם צפייה בסרטי HD, שבמקרה הטוב עובדים עם קיטועים ואי התאמה של קול, ובמקרה הרע גורמים לנגן המדיה לקרוס.

יש לציין שהתקלה קיימת בכל רום ICS שניסיתי על המכשיר (PILOTX, ICSSGS, INFINITUM).

ברום GB סטוק הכל עובד תקין, כך שזה לא בעיה במכשיר.

ניסיתי שני נגנים (BSPLAYER ו-DICEPLAYER), הבעיה קיימת בשניהם.

ניסיתי לעבוד לפי המדריך הזה, לא עזר.

רעיונות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא קראתי את הלינק (אין לי גישה לשם), לכן אולי אני חוזר על מה שכתוב; אחת הבעיות של הנגנים היא שהם שומרים cache שלפעמים מתמלא ולא מאפשר אגירה והשמעה רציפה של קבצי וידאו כבדים.

ישנה אפשרות להכנס לתפריט apps ולבחור media storage ולמחוק את הדאטא. זה אמור לשפר את הביצועים באופן משמעותי.

בהצלחה.

Winston S. Churchill -

פורסם

א) לא קשור, ברומים של ג'ינג'רברד לא היה לי את הבעיה הזאת

ב) ניסיתי, לא עוזר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הוכרז האנדרואיד החדש jelly bean 4.1

http://www.tgspot.co.il/google-android-4-1-jelly-bean-official/

מישהו כבר התנסה איתו בנקסוס?

התקנתי לאשתי, עובד מושלם.

ווליום ספיקר הוגבר באמצעות volume+ וזהו, כל היתר סטוק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היי חברים יש לי שאלות הדיוט

במידה וקניתי עכשיו SG2 בחנות פרטית והוא בא עם GINGER BREAD ולא ICS.

אם אני מחבר את המכשיר למחשב דרך KIES אז אז אפשר לעשות דרך התכנה עדכון אוטומטי לICS?

עוד שאלה: ICS זה אומר גרסאת קושחה 4.0 ומעלה?

סליחה על בורותי המפליגה ואם עשיתי סלט :oops:.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי 5 שנים שבהם כלל האייפונים שיצאו שימשו אותי נאמנות בקלות בזריזות ללא תנאים או סיבוכים כל שהם.

החלקתי על השכל (אציין שאני עובד באיידיגיטל אז כן ממש החלקתי על השכל) ורכשתי גלקסי S3.

אני חייב לציין שהמסך מדהים המצלמה מדהימה ו...זהו זהו אין מה להוסיף מערכת האנדרואיד היא מערכת מסורבלת, צריך להיות מתכנת בכיר בשביל לעשות פעולות פשוטות במכשיר לדגומא: אני איתו כבר שבועיים עוד לא הצלחתי לחבר אותו לPC שלי אפילו פעם אחת אין דרייברים או לא מזהה. לא נורא, יתרון נוסף של המערכת היא שאני יכול לדגומא להיכנס לאתר ולהוריד שירים או טורנטים.

אוקיי אז יש לי רום מקורי של סמסונג רציתי באמת שמאד מאד רציתי להחליף אותו לאחד אחר יותר מהיר יציב שלא טוחן את הסוללה והאפליקציות קרוסות כמו מגדל קלפים.

התחלתי לקרוא וקראתי וקראתי וקראתי וקראתי. עוד לא הבנתי איך עושים את זה כאן נכנס הצורך בתואר של הטכניון בהנסדת חלל ותכנות.

אדם ממוצע לעולם לא יוכל לצרוב רום אחר כיוון שאין לו את הידע הנרכש.

קראתי עוד קצת ( נקביל לעולם האייפון 1. מחברים את האייפון למחשב 2. המחשב מזהה אותו בלי בעיות 3. לוחצים על הכלי פריצה 4 . הולכים להביא קולה מהמקרר 5. האייפון פרוץ)

הבנתי איך לצרוב רום אחר אבל המחשב לא יכול בכלל להתחבר לגלקסי.

אז עם כל הכבוד לחידושים ולהייטק וליכולת לעשות קסטומיזציה (זה תקף לילדים בני 4 לי אין זמן לשנות רקע או ערכת נושא וזה ממש לא מעניין אותי)

בשימוש היומי הפשוט האייפון לוקח ב ג ד ו ל מ א ד!

אני מגיע למצב שאני לוחץ 6 לחיצות כדי לקבוע משהו מחורבן במכשיר בעוד שבאיפון הכי רחוק שמגיעים זה 2-3 לחיצות להגדרות הכי מורכבות.

מבסוט על המכשיר מאוכזב ממהמורכבות של האנדרוריד אם היה אפשר להתקין IOS הייתי עושה את זה בינתיים מניח את המכשיר לייד המחשב שיסתכל עליו וידע שהוא אליו לא יוכל להתחבר.

• תוכן חדש...