Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש למישהו מושג איך אני משחזר את הRECOVERY ?

הבעיה היא כזאת:

עשיתי ROOT למכשיר (HUAWEI U8510 X3)

עשיתי דרך ROM MANAGER פלאש לRECOVERY, אבל שלחתי הוא שאל אם המכשיר הוא U8160, בטעות נלחץ לי שכן, והותקן הריקברי שלא מתאים

מאז אין לי אפשרות לגשת לריקברי

יש לי קובץ IMG של הריקברי המקורי, ניסיתי דרך כל מיני מדריכים שמצאתי להעביר אותו לאן שצריך, אבל שום דבר לא עובד

יש למישהו מושג איך אפשר לשחזר את הRECOVERY המקורי?

פורסם

נסה להיכנס להגדרות של המכשיר ושם לתוך PRIVACY, תראה שם ריסט של המפעל זה בעצם מחזיר את המכשיר למצב שהוא יצא מהמפעל.

לא יודע איך זה יתפקד אצלך אבל זה מה שזה אמור לעשות

אגב, מה מונע ממך להיכנס לרום מנג'ר ולצרוב שוב רקאברי אחר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני הייתי מנסה לצרוב את הריקברי ישירות מהמחשב. יש לך מצב fastboot במכשיר (או איך שלא קוראים לזה בסינית) שבו אתה שולט על המכשיר דרך המחשב. ומפליש ריקברי לבחירתך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אגב, מה מונע ממך להיכנס לרום מנג'ר ולצרוב שוב רקאברי אחר?

אין, שאני עושה FLASH הוא שואל אם הטלפון זה 8160, ואין את המכשיר שלי

אני הייתי מנסה לצרוב את הריקברי ישירות מהמחשב. יש לך מצב fastboot במכשיר (או איך שלא קוראים לזה בסינית) שבו אתה שולט על המכשיר דרך המחשב. ומפליש ריקברי לבחירתך.

אתה מתכוון בעזרת ADB ? איך אני מפליש ריקברי איתו?

פורסם

אני ממליץ על הנגן PlayerPro, זה נגן טוב מאוד שגם מאפשר ניגון מתוך תיקיות שזה ממש שימושי למי שמסדר את המוזיקה לפי תיקיות ועוד הרבה פיצ'רים נחמדים.

פורסם

יש אפליקציה שמקליטה שיחות בגלקסי 2 של פלאפון?

משהו שלא דורש מכשיר עם רוט וכל סוג של פריצה אחרת, מכשיר סטוק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שלום רב

היום אני התקנתי את המשחק בREAL RACING 2 בגלקסי 3, אבל שמתי לב שכאשר משחקים הרבה זמן במשחק הזה (בערך שעה) אז המשחק מפסיק לעבוד חלק ומופיעים היתקעויות קטנות (LAG), אבל אחרי הפסקה של כמה דקות זה חוזר לעבוד חלק.

זה מצב נורמאלי?

• תוכן חדש...