Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה ב-SGS2 שלי.

בימים האחרונים, מסיבה לא ברורה, כאשר אני מנסה לצלם תמונה/וידיאו המסך שלי שחור. המוזר הוא שכאשר אני מצלם תמונה, התמונה יוצאת בסדר גמור, זה פשוט שאני לא רואה כלום כאשר אני מצלם (כאמור, המסך שחור).

בעיה נוספת היא שסרטונים ישנים (כאלו שצולמו לפני כחודשיים) גם כן שחורים לגמרי. עם תמונות אין בעיות.

ניסיון להוריד מצלמה אחרת לא הועילה.

החברה הסלולרית היא סלקום, והטלפון לא פרוץ (אם כל זה משנה משהו).

זה קרה פשוט ככה, סיבה לא ברורה, לא אחרי נפילה, פשוט ככה.

אשמח לעצות מה לעשות!

פורסם

נסה לנקות נתונים מהאפלקציה בהגדרות,בצע גם wipe catch partition בריקוברי [לא wipe data!]

אם לא עוזר לך לסלקום שהם ישברו את הראש עם המכשיר שלהם.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

היי חבר'ה,

נתקעתי ואשמח לעזרה,

(Nexus s) היום פתאום גיליתי שהמכשיר כבוי (ולא בגללי) ולא הצלחתי להדליק אותו. הוצאתי סוללה, וכשהכנסתי הוא נדלק מעצמו, נתקע במהלך אנימציית הפתיחה ונתקע על GOOGLE. ניסיתי להכנס לריקוברי, מה שדרש רק לחיצה על ווליום למעלה (לרוב דורש גם על POWER), נכנסתי לריקוברי אבל לא הצלחתי לדפדף, או לבחור את האופציה המסומנת.

פיזית המקש עובד (נלחץ כרגיל). לחצתי, נשפתי, משכתי, ניערתי, נתתי לו לנוח שעות ללא בטריה, ועדיין הכל אותו דבר.

יש למישהו מושג? זה דפוק להתקע בלי הטלפון שלך.

אגב, המכשיר מריץ 4.0.3 של CyberGr V9 כבר תקופה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מקפיץ - יש כבר ICS מקורי שעובד כמו שצריך ל-S2? אם כן - יש גם רום איכותי שעובד עליו?

איך לבצע את המעבר? האם אפשר יהיה לשחזר את כל ההגדרות והאפליקציות בקלות או שצריך להתקין מההתחלה?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אישית זנחתי את הרומים מבוססים על סמסונג לטובת רומים AOSP ובחרתי בCM9.

מרוצה מאוד,הוא עדיין בגירסת נייטלי\בטה אבל עובד מעולה.

סתכל פה ברשימה,זה מה שיש כרגע:

CyanogenMod 9 - גרסת ICS , מבוסס AOSP, עברית מלא, לינקים: iandroid XDA official

Liten'ing Rom - גרסת ICS , מבוסס סמסונג , תמיכה עברית, לינקים: iandroid XDA official

HyDrOG3N - גרסת ICS , מבוסס AOKP, עברית מלא, לינקים: iandroid XDA

MIUI - גרסת ICS , מבוסס סמסונג , תמיכה עברית (מלא ברום של HaiPBM), לינקים: iandroid official

PilotX-Firefds - גרסת ICS , מבוסס סמסונג , עברית מלא, לינקים: iandroid official

Batista70 FoxHound - גרסת ICS , מבוסס סמסונג , תמיכה עברית, לינקים: iandroid XDA official

WanamLite - גרסת ICS , מבוסס סמסונג , תמיכה עברית, לינקים: iandroid XDA official

Resurrection Remix - גרסת ICS, מבוסס סמסונג, תמיכה עברית, לינקים: XDA iandroid

VK - גרסת ICS , מבוסס סמסונג , תמיכה עברית, לינקים: iandroid XDA

TurkbeyRom - גרסת ICS , מבוסס סמסונג , תמיכה עברית, לינקים: iandroid XDA official

CriskeloServanTeam - גרסת ICS , מבוסס סמסונג , תמיכה עברית, לינקים: iandroid XDA

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

יותר מדי אופציות!! :roll::-D

אז הנה עוד כמה שאלות:

1. מה ההבדל בין סמסונג ל-AOSP?

2. התקנה דרך האודין או הריקברי?

3. האם יש משהו שחשוב לבצע לפני ההתקנה חוץ מגיבוי ל-EFS וגיבוי נאנדרויד כמובן?

4. איך משתחזרות כל האפליקציות שלי? וכל שאר הדאטה כמובן. האם לבצע דרך טיטאניום בקאפ?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

1.aosp זה האנדרואיד הנקי הרום מבוסס על הקוד מקור של גוגל,בלי הקישקושים של סמסונג,הרום הרבה יותר נקי וקל [הCM לדוגמה שוקל רק 118 מגה לעומת סמסונג 300 ומעלה.]

2.הרוב המוחלט ריקוברי,אולי חוץ מלייטנינג...

3.גיבוי TB אם אתה רוצה לשמור על כל האפלקציות.

4.TB,כמו כל שאר הרומים של GB,אין פה משהו מיוחד. אבל שם לב שיכול להיות אפלקציות שלא מותאמות לICS ואז כניראה השיחזור יתקע על אפלקציה מסויימת,במיקרה כזה תמחק אותה ותתקין מחדש ואל תשחזר.

וזהו,אין פה המון הבדל בICS מבחינת התקנות או שיחזורים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

AOSP זה קוד המקור (ר"ת של android open source project). סמסונג לקחו אותו ועשו לו קסטומיזציה מוזרה. לדעתי, פחות מוצלחת.

שמעתי מאנשים שהיו להם בעיות בשחזור דרך הטיטאניום בICS, אבל אולי זה היה כשהמערכת הייתה חדשה ולפני שהם עשו גרסא מתאימה. בכל אופן, אני תמיד עשיתי עם mybackup pro, ומעולם לא הייתה לי בעיה. שחזור שלו, יחד עם מה שאפשר להעלות לענן דרך הACCOUNT, מחזיר אותך כמעט אחד לאחד לאיפה שהיית קודם.

לא יודע מה זה אודין (אאל"ט משהו של הגלקסי בלבד), אני עובד דרך הריקוברי והכל עובד טוב.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אחלה, תודה. אנסה ואעדכן.

אגב, אין בקשקושים של סמסונג משהו שיכול להיות נחוץ או שימושי עבור ה-S2?

ושאלה אחרונה - אם השחזור נתקע על אפליקציה מסוימת, מה קורה עם שאר האפליקציות שהוא לא הגיע אליהן עדיין?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אין שם כלום שאתה צריך,אלה אם כן יש משהו ואז ניתן להתקין בניפרד.

אם אתה הולך על CM אז תקרא טוב את ההוראות בדף שלהם בXDA.

רמז:

1.תוריד ותתקין את הקובץ google apps אחרת לא יהיה לך מרקט ועוד כמה דברים.

2.אין סייר קבצים,תוריד מהמרקט אחד.

3.צרוב את הבוטלואודר שהם נותנים שם,צריבה באודין בלשונית PDA.

לא קורה להם כלום הם נשארות,אתה סוגר את הTB ונכנס שוב הפעם סמן שיחזור הכל בלי אותה אפלקציה.

לי אישית לא היית בעיה לשחזר כלום.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

ics מגיע מובנה עם כל השפות, חוץ מאשר ב GT-I9003

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...