Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק משיפור במניעת דעיכת בלמים תחת עומס חשבתי להחליף שמן בלמים DOT4 המוכחי (מלפני חצי שנה) בשמן DOT5.1.

מה שלא ברור לי איך הוא שורד אקלים ישראלי עם כל הלחות שלנו?

בגדול לא איכפת לי לרענן פעם בשנה - אבל אם זה מתחיל להיות פעם ב-4 חודשים אז זה מתחיל להיות טרחה גדולה מדיי.

מה הניסיון שלכם?

מה לגבי מוטול RBF600?

אני רואה שהוא DOT4 אבל מבחינת נקודות רטיחה המפרט שלו עדיף על DOT5.1 אפילו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ה 600 זה שמן קיצוני שבגדול מיועד למכוניות שעומדות בעומסים

וזו גם הסיבה שצריך להחליף אותו פעם בחצי שנה

ה5.1 פחות קיצוני , למרות שנקודות רתיחה שלו יותר נמוכות , הוא לא צריך החלפה כל פרק זמן

במקומך , הייתי מחליף ל- 5.1 ורואה מה התוצאה .

פורסם

אני חושב שהרבה יותר קל לחפש רפידות טובות יותר מאשר להתחיל לשחק בנוזל בלמים.

זו דעתי האישית בלבד, אבל אני לא חושב שנוזל בלמים יעשה הבדל משמעותי בבלימה, לא כמו רפידות או צלחות בלם ראויות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לבסוף הייתי בטיג ושמתי מוטול RBF600 וזה שיפר בהרבה את התחושה בדוושת הבלם.

פורסם

אילן אמר שמניסיוני זה מחזיק שנה בשקט. גם בנהיגה מתלהבת.

שנה זה מספיק טוב לי.

חוץ מזה מצאתי מוצר שיודע לבדוק כמות לחום שנספחה לתוך נוזל בלמים - מגניב.......

פורסם

מצטרף לתשבוחות על טיג, שגם מנקזים את נוזל הבלמים עם מכשיר ייעודי ולא כמו שיטת הפמפום הרגילה.

ושאלת תם - האם את הנוזל הזה אפשר להחזיק גם שנתיים במערכת כמו כל DOT4 רגיל (בשימוש סביר +) ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שמע הוא DOT4 לגמרי.

אבל שנתיים זה הרבה אפילו בשביל DOT4 אפילו בשימוש רגיל לחלוטין - כבר לפי הצבע שלו אתה רואה שהוא נראה אחרת.

אם מוטול יחזיק לי שנה אני אגיד תודה רבה - באמת מספיק טוב בשבילי.

• תוכן חדש...