Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבראבו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבראבו הגיעה בשבוע שעבר, תוך שהיא שוברת שיא במהירות הזמנה מיוחדת - תוך חודש מהזמנה היתה אצלי (לעומת 3 חודשים בסטנדרט, וחודש וחצי שהבטיחו לי לנסות).

זה שהיא יפה, איכותית ומאובזרת עד השיניים לא מפתיע - הכל בהתאם לנסיעת המבחן וההזמנה. למי שלא מכיר - מדובר במשפחתית קומפקטית זריזה בהחלט, ובנויה היטב. ההגה עצמו, אמנם פחות טוב מאשר בג'ולייטה (האחות לבית אלפא רומיאו), אבל ההיגוי ותגובות השלדה, דווקא עדיפים בעיני - יותר צפויים ומדוייקים, מה שבעידן ההגה האילם חשוב בעיני לא פחות מאשר אחיזה וביצועים כלליים. הבראבו עושה בדיוק מה שאתה מצפה שהיא תעשה. הנסיעה בה קצת פחות מעודנת מאשר, נניח, בגולף, אך זה מרכיב בלתי נפרד מהמאפיינים הכלליים שלה: יותר שובבה, גלגלים אחוריים מעט יותר נכונים להזרק, ובאופן כללי קצת יותר "טעם של פעם" בהתנהגות, שאני בהחלט אוהב. יחד עם זאת היא גם מרגישה מוצקה ואיכותית (כולל "מבחן סגירת הדלת"... שללא ספק הופיע כמשימה מוגדרת בתכנית העבודה שלה) כך שבסה"כ איכות הנסיעה טובה, ללא קרקושים וקפצוצים מיותרים.

מה שחשוב לציין - הגיר הידני. בביקורות רבות בארץ נזכרה התיבה הרובוטית כחסרון יחסי, בעיקר בהבט של נהיגה ספורטיבית (כי ביומיום הרובוט בסדר גמור). הזמנתי גיר ידני בלי להתנסות עליו, מתוך הכרות רבת שנים עם הילוכים ידניים בפיאט הנחתי שגרוע הוא בטח לא יהיה. אני שמח לומר - לא סתם שאיננו גרוע, הגיר הידני בעל 6 ההילוכים מעולה! ההילוכים מחליקים למקומם בקליק קצר ומדויק, ואופי המנוע וסידור הדוושות מבטיחים הורדת הילוך עם גז ביניים בדיוק מושלם, מהנסיעה הראשונה. בפירוש, רכב שתוכנן עבור אוהבי גיר ידני, ולמי שחושב על זה - בהחלט כדאי להזמין אותו בתצורה זו.

ועוד דבר, למי שמתעניין... לא לוותר על חיישני נסיעה לאחור, בעיקר בגרסת סנסיישן (חלונות כהים). בנסיעה לאחור בחניון חשוך לא רואים הרבה דרך השמשה האחורית...

bravo.JPG

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה - יופי של אוטו, יופי של צבע.

בבראבו התאהבתי עוד בצ'כיה, שם התניידתי בגרסת ה-1.6Multijet.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש,

מאוד אהבתי.

לדעתי אחת העסקאות הטובות היום בשוק בסטגמת שלה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני שמח לומר - לא סתם שאיננו גרוע, הגיר הידני בעל 6 ההילוכים מעולה! ההילוכים מחליקים למקומם בקליק קצר ומדויק, ואופי המנוע וסידור הדוושות מבטיחים הורדת הילוך עם גז ביניים בדיוק מושלם, מהנסיעה הראשונה.

התייחסות קטנה לנקודה הנ"ל, לאחר שישבתי בבראבו של ערן: אומנם לא בחנתי את הרכב בנהיגה, אבל כבר כשתפעלתי את ידית ההילוכים בחניה היה ניתן לחוש בכל פעם שהתכוונתי לשלב הילוך שהיא כאילו "נשאבת" לתוך ההילוך שאליו אני מנסה להכניס אותה.

אז נכון, זאת לא חוכמה להתפעל מרכב שעל השעון שלו מופיעים 68 ק"מ (נכון לשלשום), אבל עדיין, מעולם לא יצא לי להיתקל בידית שהתפעול שלה כל כך קל ונעים.

ללא ספק, הבראבו לדעתי מספקת את החבילה הטובה והמשתלמת ביותר כיום בשוק.

ערן, תתחיל להתאמן לקראת הג'ימקאנה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל תתחדש.

אם גיר ידני היה עדיין אופציה בשבילי אין ספק שזו היתה המכונית הבאה שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על הברכות!

לשאלת ההזמנה המיוחדת, אכן - הסיבה העיקרית היא הגיר הידני, שבימים כתיקונם מיובא ארצה רק ברמת האבזור הבסיסית (ואני לא בטוח שאפילו ברמה הזו הגיעו יותר מבודדות לארץ). האבזור המלא כולל פנסי ערפל עם תאורה צדדית לכיוון הפנייה (דבר שימושי ביותר כשמתמרנים בחניון חשוך ומלא בורות באמצע הלילה...), חלונות כהים מאחור, BLUE&ME (שכולל בין השאר דיבורית מצויינת עם חיוג קולי באנגלית, נגן USB וכו') ג'נטים "16 (במקום "15), בקרת שיוט, ועוד כמה דברים מועילים. חוץ מזה הזמנתי גם את הגג שמש הפנורמי, שמלבד היותו יפה מהווה גם שדרוג משמעותי לילדים מאחורה (הקטן מאוד שמח לגלות מעליו שמיים...). כמובן שיש את כל מה שאפשר לצפות מבחינה בטיחותית, ולשמחתי - אין כאן את ה-stop & start המעצבן...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...