Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבראבו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב!

כמי שמתפעל גם כן גיר ידני של 6 הילוכים (166), זה לא מרגיש לך קצת מיותר?

אני כמעט אף פעם לא משתמש בהילוך ה 5, אלא מ 4 מעלה ישר ל 6.

אז נכון שהמנוע אצלי קצת יותר חזק, אבל איך זה מרגיש אצלך? לא טיפה גימיק?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

כי בהאצה טבעית ונינוחה של הרכב אני מגיע למהירות השיוט (110-120, תלוי בכביש כמובן) בנקודה בה 'נכון' להעלות מהילוך 4.

תיאורטית אני יכול להעביר ל 5 ומשם ל 6, אבל מכיוון שסיימתי להאיץ זה מיותר ואני מעביר ישירות ל 6.

אני מניח שתיבה בת 6 הילוכים שימושית יותר במקומות בהם מהירות השיוט גבוהה משמעותית או משופעים בעליות שבהן הילוך 5 יכול להיות מתאים יותר לשיוט במהירות גבוהה.

בתנאי הארץ אני בנתיים לא מוצא לתיבה כזו הצדקה.

אבל, זה מאוד מרשים הדיוטות :wink:

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
קודם כל תתחדש על הרכב החדש.

מישהו פה יכול אולי לעזור לי להבין מה הוא "מבחן סגירת הדלת" ?

זה אם הדלת נטרקת ב"קלאק" או ב"פלונג" :wink:

ובנוגע להילוך השישי - גם אצלי אני מעביר הרבה מהרביעי לשישי, אבל במכוניות עם פחות כוח החמישי יכול להיות שימושי דווקא, ובכל מקרה אי אפשר לוותר עליו ולהשאיר את יחסי ההעברה כמו שהם, כי אז יהיה בור גדול בין הרביעי לשישי. אגב, בעליות וירידות בכביש המהיר החמישי בהחלט שימושי - לצורך האצה טובה יותר בעלייה (מבלי לקרוע את המנוע ברביעי) ולצורך בלימת מנוע בירידה (מה שאצלי כמעט לא קיים בהילוך השישי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתחדש, אכן בחירה מרעננת ומוצלחת לטעמי .

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
תודה על הברכות!

לשאלת ההזמנה המיוחדת, אכן - הסיבה העיקרית היא הגיר הידני, שבימים כתיקונם מיובא ארצה רק ברמת האבזור הבסיסית (ואני לא בטוח שאפילו ברמה הזו הגיעו יותר מבודדות לארץ). האבזור המלא כולל פנסי ערפל עם תאורה צדדית לכיוון הפנייה (דבר שימושי ביותר כשמתמרנים בחניון חשוך ומלא בורות באמצע הלילה...), חלונות כהים מאחור, BLUE&ME (שכולל בין השאר דיבורית מצויינת עם חיוג קולי באנגלית, נגן USB וכו') ג'נטים "16 (במקום "15), בקרת שיוט, ועוד כמה דברים מועילים. חוץ מזה הזמנתי גם את הגג שמש הפנורמי, שמלבד היותו יפה מהווה גם שדרוג משמעותי לילדים מאחורה (הקטן מאוד שמח לגלות מעליו שמיים...). כמובן שיש את כל מה שאפשר לצפות מבחינה בטיחותית, ולשמחתי - אין כאן את ה-stop & start המעצבן...

מעניין מה המחיר אחרי התוספות?

• תוכן חדש...