Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבראבו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזל טוב!

כמי שמתפעל גם כן גיר ידני של 6 הילוכים (166), זה לא מרגיש לך קצת מיותר?

אני כמעט אף פעם לא משתמש בהילוך ה 5, אלא מ 4 מעלה ישר ל 6.

אז נכון שהמנוע אצלי קצת יותר חזק, אבל איך זה מרגיש אצלך? לא טיפה גימיק?

שי

אני לא בטוח אבל אני מניח שב-166 שלך ההילוך החמישי מגיע עד 200 קמ"ש אם לא למעלה מכך, מה שמייתר את השישי רוב הזמן (או את החמישי, איך שנוח לך...). בבראבו ההילוכים קצרים יותר וגם המהירות הסופית של הרכב נמוכה יותר, כך שבהחלט ניתן לחוש צורך בשישי במהירויות שהגם שאינן חוקיות, אתה עשוי למצוא עצמך נוהג בהן (כמובן בלי כוונה / בגלל שאשתך בהריון / רדפו אחריך מחבלים חמושים / מד מהירות זייף והיית בטוח שאתה על 90).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תתחדש :-)

נראה כאחד המשתלמים והיפים בסגמנט הקומפקטיות בארץ היום.

שיהיה בהצלחה עם הרכב החדש, שלא יראה תאונות :wink:

פורסם

אפשר עוד תמונות וגם של הפנים ?

תתחדש, נראה טוב !!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תתחדש, בחירה מאוד מעניינת ועושה רושם שגם טובה. (אם כי 120 כ"ס זה מעט מדי )

בקשר לדיון על הילוך 6 - בעד או נגד, זה תלוי בגיר עצמו וגם ברכב עצמו.

אצלי למשל אפשר להגיע ל180 וצפונה כבר בהילוך רביעי, אז מה נגיד ? השאלה באיזה סל"ד אתה מגיע למהירות.

למרות זאת אני מבצע את כל המסלול עד לשישי (שישי ,בנסיעה מנהלתית יחסית בדרך כלל מוחלף ב120-130 אם לא אחרי) [כמובן רק כאשר רודפים אחריי מחבלים ,מד מהירות מזייף ואני מסיע יולדת]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמי שמכיר מעט את האוטו הזה, אני יכול להעיד שהסוסים שלו מרגישים מאוד נמרצים. נסיון בנהיגה במכוניות אחרות עם הרבה יותר סוסים, מלמד שכנראה יש סוסים מכל מיני סוגים, שכן הבראבו הזו זריזה מהרבה מכוניות אחרות שמתגאות בעדרים של 140 ו150 סוסים. כנראה שהסוד הוא חלוקה מאוד מוצלחת של היחס בגיר וכמובן מומנט עשיר מאוד. בקיצור, הפיאט הזה אינו חף ממגרעות, אבל אף אחת מהן אינה נוגעת למנוע, הוא פשוט פנטסטי.

פורסם

והפיאט בראבו החדשה גם מושכת הרבה מבטים אליה ואנשים משתוממים לראות את סמל פיאט על מכונית בעיצוב כזה.

הבראבו שלי (בעצם, של אשתי) עם גיר אוטומטי רובוטי 6 הילוכים שפועל יפה וכמעט ללא טלטולים ובכבישים הרריים או "נסיבות מיוחדות" אני עובר להחלפת הילוכים ידנית. צבע מכוניתי (גם סאנסיישן) הנו אדום כהה מטאלי עם נצנוצי זהב (בשמש):

http://carimporters.focusnet.co.il/Portals/5/fbravo1.jpg

בברכה - רפי לין

פורסם

חמודה מאוד, תתחדש.

האם לגג הפנוראמי נלווה גם וילון איכותי מספיק? תמיד אני חושש מהתחממות הפדחת (שלי ושל ילדיי).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גג השמש מצוין, אין וילונות אלא מדף אטום שניתן לסגור.

לארץ מובא נכון להיום רק מנוע ה-1.4 טורבו 120 כ"ס, יש בחו"ל גם חזק יותר.

המנוע באמת זריז, המומנט מגיע לשיא כבר ב-1,750 סל"ד, אמנם לא ניתן למשוך אותו לגבהים כמו במנועי ה-TS של אלפא, אבל כאן מגיעים לעזרה 6 ההילוכים הקרובים ומאפשרים לשמור את המנוע ברצועת הכוח בכל מצב.

עוד 2 תמונות קטנות, לבקשת הצופים...

bravo2.JPG

bravo3.JPG

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

נראה באמת מרשים

כמו שכבר אמרתי תתחדש, והלוואי ונראה מהרכב היפייפה הזה עוד קצת על כבישי ארצנו.

שאלה מוזרה - מה זה בדיוק ה"the one i love" באמצע לוח המחוונים :-)

Confidence In Motion

• תוכן חדש...