Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבראבו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגרסאות הישנות של הסנסישן הג'אנטים גם הרבה יותר יפים לדעתי .

בכל זאת בחירה מעולה אחד הרכבים הכי טובים שיצא לי להשכיר.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

לבעל הבראבו החדשה - תתחדש וסע בזהירות והכי חשוב תחנה בחניות מרווחות :lol:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

בהחלט בחירה נכונה . כאחד שמתנהל עם אחת כזאת מהעבודה כ200 ק"מ ביום אני פשוט מרוצה מכל רגע , הכח הזמין בכל טווח הסלד מבדל אותו לחלוטין מכל משפחתומטית מצויה ,בעיצוב נהדר לטעמי ועדין אין הרבה כאלו על הכביש. הבוס שלי "היתקמצן " וחסך ממני את אפשרות הסנסיישן אז עכשיו יש לי את הרכב המהיר בארץ שחמוש ב" טסות"

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תתחדש! סע בזהירות, שמור על הרכב. הבראבו ניראית נהדר, איטלקים תמיד חזקים בזה. מאוד מסקרן אותי לוח השעונים, יש לו מד לחץ שמן ומתח?

אייל, אני מניח שהרכב הזה לא ירידה ברמה לאומת 156, הוא פשוט הצ'בק ולא סדאן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איך אתה מתאקלם עם הירידה בכח ובגודל מול האלפא 156 ?

נ.ב. 140K לפיאט משפחתית עם 120 כ"ס . ככה היבואן רוצה להעיף יחידות לשוק ?

ואומרים שגולף 122 יקרה :D

הרכב עם 120כ"ס תיבה רובוטית ודרגת האבזור הגבוהה עולה 130Kש"ח(כן, כולל מגנזיום והכל)

הגולף ממש יקרה ליד הפיאט.

פורסם

הירידה בגודל - מבורכת, הלב תמיד עם הקטנות. ה-156 היתה עליה זמנית במידות לצורך עגלות תינוקות, עכשיו זה כבר לא נדרש. כפי שציינתי בשרשור אחר, כשהקטנים יגדלו עוד קצת ולא יצטרכו כסאות מגודלים, וגם ידעו לחגור את עצמם מאחור, אני אוכל לקטון עוד קצת לכיוון 500 אבארת'... :-D

מבחינת כוח - האמת, ההבדל פחות מורגש בכוח ויותר בהספק, או כפי שזה מתבטא על הכביש - ביכולת למשוך את ההילוך ולהנות מתאוצה במעלה הסל"ד. חנכתי לפני שעה קלה את הבראבו בנס הרים, ואני יכול לומר שההבדל התבטא בעיקר בצורך לבחוש יותר בהילוכים, להעלות הילוך ב-5,000 עד 5,500 במצב שב-156 המנוע היה בכיף נותן עבודה עוד איזה 2,000 סל"ד, וגם להוריד הילוכים לפעמים בסיבוב חד ועולה במצבים מסויימים (אם כי פה ההבדלים קטנים, הטורבו מצמצם את הבדלי המומנט בסל"ד נמוך עד לרמה מינימלית).

בנסיעה הזו עמדתי רוב הזמן בקצב המהיר של חבר שנהג ב-159 (ונהג היטב), ההבדלים באמת היו בעיקר באחיזה הנוספת של ה-159 בסיבובים המהירים (אגב, באלה לא היה הבדל משמעותי מול האחיזה של ה-156) ובגמישות של ה2.2JTS של ה-159 שמאפשר לו לדחוף ביעילות רבה יותר באותם סיבובים הדוקים במעלה ההר. החבר טען שבישורות, גם בלחיצה על הגז עד הסוף, הוא התקשה מאוד לפתוח פער מהבראבו.

מבחינה דינאמית כמובן, אין מה לעשות, יש ל-156 את היתרונות שלה: ההגה הנפלא, רמת התקשורת הכללית בין הנהג לרכב, הבלמים העדיפים (בסוף הסיבוב היום הבלמים של הבראבו עישנו כמו שה-156 מעולם לא עישנה, ודעיכה החלה להיות מורגשת - אם כי לאחר כשעה של נהיגה מספקת בהחלט). הבראבו גם נכנסת לתת-היגוי מעט מוקדם יותר מאשר 156 ובנקודה זו השליטה בה נעשית קצת יותר טריקית מאשר באלפא, שם רמת הדיוק והשליטה נשמרות ממש עד קצה המעטפת. למרות הכל, בשורה התחתונה הבראבו סיפקה בדיוק את מה שציפיתי, הרבה כיף, הענות גבוהה ל"משחקים" וביצועים מצויינים. ובניגוד לאלפא, כל זה בלי שמד חום המנוע יזוז מילימטר...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
איך אתה מתאקלם עם הירידה בכח ובגודל מול האלפא 156 ?

נ.ב. 140K לפיאט משפחתית עם 120 כ"ס . ככה היבואן רוצה להעיף יחידות לשוק ?

ואומרים שגולף 122 יקרה :D

אם הבנתי נכון זה לא המחיר ששולם בפועל, זה רק מחיר המחירון ובישראל כמו בישראל לרוב המחירון הוא מספר לצורכי מו"מ. עם זאת אתה צודק לגבי הגולף 122.

• תוכן חדש...