Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבראבו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה שילמת על גירסת הגיר הידני ?

קיבלת הטבות\ הנחות ?

תודה.

מעניין מה המחיר אחרי התוספות?

כמו קודמיי אשמח לדעת מה המחיר כולל הגג

יש עוד גרסאות לבראבו?נפח מנוע??

תודה למשיבים,

נירו:)

אז כמה עלה???

ארבע פעמים אותה השאלה נשאלה בגירסאות שונות, וארבע פעמים היא נותרה ללא מענה. תבינו את הרמז ותעברו הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פורמים נועדו לעזור\להתייעץ ,כן וגם לשאול שאלות על מחיר רכב ,שאלה לגיטימית מאוד!!

מה היציאה הזו של "תבינו את הרמז ותעברו הלאה"

לילה טוב חברים,

נירו:)

פורסם

תתחדש, נראה כמו רכב חמוד מאד והתוספות מאד לעניין!!

לשואלי המחיר, למיטב זכרוני בוצע טרייד אין כך שהתוספת ששולמה היא עניינו הפרטי של הבעלים.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לא מנומס לא לענות, אז אני רק אציין שמחיר המחירון של הרכב עם כל התוספות כ-140 אש"ח, הקף ההנחה הוא עניין המשתנה מעסקה לעסקה כי הוא פונקציה של טרייד-אין, ניצול (מלא או חלקי) של הטבות תכנית פיאט "relax", המועד בשנה בו מבוצעת העסקה, וכו'. לכן ההנחה שקיבלתי לא תהיה רלבנטית למישהו אחר.

ג'ורג', בחיית, יותר מדי זמן לא ראינו אותך. תבוא לבקר בג'ימקנה!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
ג'ורג', בחיית, יותר מדי זמן לא ראינו אותך. תבוא לבקר בג'ימקנה!

מתי יש? אני בא עם חיפושית כחולה...:wink:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לא מנומס לא לענות, אז אני רק אציין שמחיר המחירון של הרכב עם כל התוספות כ-140 אש"ח, הקף ההנחה הוא עניין המשתנה מעסקה לעסקה כי הוא פונקציה של טרייד-אין, ניצול (מלא או חלקי) של הטבות תכנית פיאט "relax", המועד בשנה בו מבוצעת העסקה, וכו'. לכן ההנחה שקיבלתי לא תהיה רלבנטית למישהו אחר.

עזוב, גודל ההנחה לא מעניין, ספר איזה תוספות שמת, שהגעת ממחיר מחירון 116K לגרסת בסיס ל-140K במקרה שלך? :wink:

או שרק הגג שמש עולה איזה 10K?

פורסם
מתי יש? אני בא עם חיפושית כחולה...:wink:

הכל באינטרנט... תכנס לאתר המועדון, אמנם כתוב שם אלפא רומיאו אבל אפילו בעלי פיאט וחיפושיות יכולים להכנס :mm_wink:

Arco תסתכל בהודעות שלי מתחילת השרשור, כתבתי בדיוק מה הוספתי... חבילת סנסיישן (שזה רוב התוספות) מוסיפה עשיריה, הגג מוסיף עוד עשיריה,עוד קצת קשקושים מסוג חיישן רברס וקודנית, והופ הגעת ל-140 "על הכביש".

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

כן, ראיתי על הסנסיישן, פשוט לא חשבתי שהגג כזה יקר, חשבתי שהוספת גם איזה מערכת ניווט מקורית :-)

פורסם
נראה באמת מרשים

כמו שכבר אמרתי תתחדש, והלוואי ונראה מהרכב היפייפה הזה עוד קצת על כבישי ארצנו.

שאלה מוזרה - מה זה בדיוק ה"the one i love" באמצע לוח המחוונים :-)

שמו של השיר שבדיוק התנגן ברגע הצילום.

מעריץ של REM, אהה..?

שיר יפהפה.

אולי זה התמונות החובבניות, אבל הצבע הזה לא ממש הולם את העיצוב הנאה של הדגם הזה.

אני מניח שבמציאות הוא יפה יותר.

בכל מקרה, בחירה מעולה!

תתחדש!

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
הכל באינטרנט... תכנס לאתר המועדון, אמנם כתוב שם אלפא רומיאו אבל אפילו בעלי פיאט וחיפושיות יכולים להכנס :mm_wink:

Arco תסתכל בהודעות שלי מתחילת השרשור, כתבתי בדיוק מה הוספתי... חבילת סנסיישן (שזה רוב התוספות) מוסיפה עשיריה, הגג מוסיף עוד עשיריה,עוד קצת קשקושים מסוג חיישן רברס וקודנית, והופ הגעת ל-140 "על הכביש".

רמת סנסיישן לא מגיעה עם ידיות ניקל? (אני חושב שבצבע הרכב עדיף אבל זה מה שהיה בזמנו)

פורסם

צבע פנינה משנה גוונים לפי זווית השמש. לפעמים נראה קרמי, לפעמים כמעט סגלגל, כשהתאורה חלשה הוא בכלל נראה אפור. מן הסתם, צבעים מורכבים מסוג זה לא יוצאים מי יודע בצילום של טלפון... במציאות הוא אכן מאוד יפה, ושונה מרוב המכוניות על הכביש.

• תוכן חדש...