Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקנתי את הרום הזה מבוסס 2.3.3 עם סנס 2.0 ועד עכשיו הוא רץ תענוג, אין בו שטויות, אין בו זבל של המפעילות, נוח וטוב.

*אני עם דיזייר, רגיל לא HD

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר לעדכן גרסא לאנדרואיד ? אני עם גאלקסי ו2.2(פרויו?)

אפשר, בתנאי שהמכשיר שלך ללא רוט (כביכול לא "פרוץ") האם קנית אותו עם 2.2 או שהוא התעדכן מעצמו תוך כדי?

אבל גם אז, ה2.3 עדיין לא יצא באופן רשמי אז אתה לא אמור לקבל עדכון עד שהוא יצא.

אם זאת, "דלפה" לאינטרנט הגרסה המדוברת ולכן כבר בנו עלייה שלל רומים, זה שאני משתמש בו בינהם.

פורסם

עדיין, לא רלוונטי לארץ, ייקח למפעילות עוד איזה חודשיים שלושה עד שישחררו מכשירים מעודכנים או עדכונים למכשירים קיימים.

בכל אופן, ב"שוק החופשי" כבר קיימים מספיק רומים מבוססיי 2.3

ולשאלה של טרנספורטר, תראה סרטונים ביו-טיוב, תקרא מאמרים, תעשה שיעורי בית. בסופו של דבר, שני המכשירים מצויינים, שניהם עושים כל מה שאתה צריך והרבה יותר מזה, השאלה מה חשוב לך יותר.

מעניין אותך להתעסק עם הקרביים של המכשיר (בקלות יחסית)? קח HTC

מעניין אותך מערכת יציבה שמגיעה בילט אין עם כל מה שאתה צריך? (חוץ מכפתור "חזרה" אולי) קח אייפון

מעניין אותך מסך חד (הטוב ביותר בקטגוריה)? קח אייפון

בא לך אולי מסך גדול במקום כי אתה משתמש בטלפון לראות סרטים? קח HTC

אתה צריך מיליארד אפליקאציות ומשחקים? קח אייפון

או שאולי אתה מעדיף מעט משחקים ומלא אפליקציות שמשנות לך את המכשיר להעדופתיך? אם כן קח HTC

אתה רוצה מכשיר נוח ואינטואיטיבי? האייפון בשבילך

או מעניין אותך יותר בהמה רבת עוצמה שתוכל לאלף ולהתאים לצרכים שלך שתעשה בדיוק מה שאתה רוצה וכלום מעבר? אם כך הHTC הוא התשובה

אפשר להמשיך ככה עד מחר, הכל עניין של העדפות. אז במקום לשאול אותנו, תשאל את עצמך. מרוצה אתה תהיה לא משנה מה תיקח, ותן לי להבטיח לך, שגם תהיה בטוח ששום דבר לא משתווה אליו. אלה שני מכשירים כלכך טובים וכלכך חזקים, שפשוט אי אפשר לטעות.

פורסם
באיזה רום על בסיס ג'ינג'רברד אתה משתמש? או שאתה על הסטוק?

האם אתה ממליץ לשדרג מרום 2.2.1?

אני בכלל עם נקסוס 1, אבל לכולם (באמת; כולם) מסביבי יש גלקסי ורובם כבר עדכנו ל2.3.3. מול מה שאתה מקבל סטוק מהמפעילות זו השוואה לא הוגנת לחלוטין. אני לא מבין מה זה אומר:

גם הקרנלים עדיין לא מפותחים ודי בסיסיים ל2.3

אני אשמח להסבר. מה "לא מפותח בקרנלים"?

spire, המסך של הגלקסי S עדיף, לדעתי, על זה של האייפון 4. הוא גדול יותר ובעל צבעים טובים יותר. לאייפון יש יתרון רזולוציה, זה נכון (וחשוב במידה מסויימת) אבל תן לי את המסך של הגלקסי בכל יום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רכשתי אייפון לפני 5 ימים לאחר התלבטות מול הגלאקסי S, הנוקיה N8 ושאר הסמארטפונים למינהם.

בסופו של דבר, רוב סובבי וחבריי הם בעלי אייפון והדבר בא לידי ביטוי היטב בכל הקשור לאפליקציות משותפות, שיתוף מידע וכו'.

יש לי שאלה קצת מוזרה (אולי אפילו מפגרת):

בסלקום קיבלתי חבילת גלישה ללא הגבלה...מה שאומר בגדול שאני לעולם לא זקוק ל-Wifi כי אני תמיד יכול לגלוש דרך ה-3G.

השאלה שלי היא מהיבט הסוללה- האם עדיף מבחינת חסכון באנרגיה לגלוש תמיד דרך 3G עם WIFI כבוי או שאולי דווקא עדיפה הגלישה דרך WIFI במקומות בהם יש רשת אלחוטית ואז לבטל את ה-3G (כלומר להיות ב-EDGE)??

ההגיון אומר שגלישה ב-3G צורכת פחות משאבים וסוללה, אני רק רוצה להיות בטוח.

תודה.

פורסם

חבר ששמע שאני רוצה לקנות HTC DESIRE HD אמר שבחברות סלולר מקבלים המון תלונות על האנדרויד (גלקסי נניח) שנתקע, קורס, עושה בעיות.

האם זה נכון ?

אגב, איך אני יכול לדעת שהאייפון 4 שאני רוצה לקנות יד שניה הוא סים פרי?

פורסם

רוב האנשים משתמשים באנדרואיד שהתקינה המפעילה והוא על הפנים, מאוד איטי ומעפן. שיחקתי עם גלאקסי S שהגיע מאורנג' במצבו הבתולי וזה כמו להעמיס חצי טון חצץ במרצדס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין מה להעיד על הגלקסי עם הרום של המפעילות.

הדבר הראשון שעשיתי בזמנו היה להתקין את ה sgs tools להסיר את התכנים של המפעילה ולהריץ deodex למערכת עוד על 2.2

גבר אז המערכת התחילה לטוס ללא לאגפיגס.

מאז הטלפון כבר כבר מספיק שינויים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...