Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פיז'ו 405 96-97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לרכוש רכב במחיר נמוך (5-6K), עברתי על ההמלצות בפורום וראיתי את כל האפשרויות של רכבים קטנים כגון 205, איביזה, פולו, פיסטה וכו' והאמת שאני מעוניין ברכב נוח וגדול ולכן אני שוקל את ה 405 דגמי 96-97.

עוד סיבה היא בגלל שזה לא רכב שכל הצעירים קונים וקורעים אותו בכביש (כמו הדגמים הקטנים בציינתי)

למען האמת לאבא שלי היה 405 שנת 92 במשך 15 שנה וגם לי יצא לנהוג בו קצת, הרכב שלנו היה מאד אמין, אני יכול לספור על 2 ידיים את מספר הפעמים שהיה במוסך עקב תקלות (במשך 15 שנה)

עם זאת, את דגמי 96-97 אני לא מכיר ולכן ברצוני להתייעץ כאן עם מביני עניין,

יש בהם לפחות הגה כוח?! שלנו זה היה ממש חדר כושר נייד...הכל קשה ומאסיבי

עוד נקודה: רובם ככולם נמכרים ב 2000 ש"ח פחות מהמחירון, זה עניין של חוסר ביקוש או משהו מעבר?

תודה!

פורסם

היתה לי אחת שנת 89 SR ידנית בשנות הזוהר שלה (המחירון היה 40K).

יתרונות: מרווח, רכב חזק ואמין, נוחות, נהיגה, מחיר (אפשר לקנות עוד אחת לחלקים בגרושים).

חסרונות: צריכת דלק 1:8-9, למצוא אחת נורמאלית...

מומלץ גיר ידני, לבדוק צריכת שמן, פלסטיקים נוטים להישבר, צבע דוהה.

עריכה: עכשיו ראיתי שאתה מחפש 96-7...

פורסם

היתה לנו 405 GR לפני כ-10 שנים לערך (אז היא היתה בת 6 שנים).

סבלנו ממנה מהמון תקלות בעיקר במערכת החשמל.

כרכב היא היתה נוחה מאד ומפנקת ובעלת יכולת דינמית טובה אבל האמינות הכריעה את הכף למטה ומכרנו אותה לאחר כשנתיים.

אני זוכר שהיתה לה צריכת שמן די גבוהה.

פורסם

אותו שיכול לתת לך תמורה מעולה למה שאתה תשלם עליו, הכי חשוב שתמצא אחד שמור שמור שמור

ובכל מקרה תנסה לקבל המלצה בפורום לחשמלאי טוב שמכיר את הרכב באזור שלך, כי זו חולשה ידועה של האוטו

פורסם

אוקיי תודה,

מצאתי מספר מועט של דגמים שהם יד 2-3 עם פחות מ 150,000 .

הצבע באמת דוהה, אני זוכר שזאת הייתה בעיה אצלנו גם כן, וצריכת שמן גבוהה.

מישהו באמת יכול להמליץ על חשמלאי?

פורסם

היו לי שתי פיג'ו 405 שנת 96 ו95 בשניהם מד הק"מ עבר את ה900000 כי הם היו מוניות לשעבר .

כל אחת החזקתי קצת יותר משלוש שנים עד שהלך הראש מנוע באחת ומנוע בשניה אבל זה בגלל הק"מ הגבוהה .

חוץ מיזה לא נכנסתי עם האוטו למוסך חוץ מהחלפת מצבר וצמיגים ואני מדבר ברצינות או שהיה לי מזל או שפשוט הם רכבים אמינים ויש עליהם מלא דעות קדומות .לשיקולך

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...