Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי האספנות, אני פותח את השרשור כאן ולא בכללי בגלל שאני מאמין שכאן אני יוכל לקבל תשובות מדויקות למרות שלא מדבור ברכב אספנות.

הפגוש אצלי ברכב לא במצב טוב ואין כאלה בפרוקיות בכלל, מדובר בפונטו hgt שזה רכב די נדיר יחסית בארץ.

מקורי בחברה יעלה לי בסביבות ה3000 ש''ח. יש חנות באנגליה שעושה משלוחים לישראל שקיים אצלם במלאי פגוש שנראה שונה ויותר יפה בעיניי ומותאם ספציפית לרכב שלי, המחיר שלו הוא 130 ליש''ט.

עכשיו האם אני צריך להשיג אישורים כלשהם בשביל להכניס את הפגוש לארץ או שפשוט אני משלם את המס רכישה והמע''מ ובזה נגמר הסיפור?

והאם מישהו יוכל לתת לי הערכת מחיר גסה פחות או יותר כמה ייצא לי תשלום סופי אחרי המכס והכל.

נ.ב

עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שעוזר לי.

תודה מראש

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
שלום לאנשי האספנות, אני פותח את השרשור כאן ולא בכללי בגלל שאני מאמין שכאן אני יוכל לקבל תשובות מדויקות למרות שלא מדבור ברכב אספנות.

הפגוש אצלי ברכב לא במצב טוב ואין כאלה בפרוקיות בכלל, מדובר בפונטו hgt שזה רכב די נדיר יחסית בארץ.

מקורי בחברה יעלה לי בסביבות ה3000 ש''ח. יש חנות באנגליה שעושה משלוחים לישראל שקיים אצלם במלאי פגוש שנראה שונה ויותר יפה בעיניי ומותאם ספציפית לרכב שלי, המחיר שלו הוא 130 ליש''ט.

עכשיו האם אני צריך להשיג אישורים כלשהם בשביל להכניס את הפגוש לארץ או שפשוט אני משלם את המס רכישה והמע''מ ובזה נגמר הסיפור?

והאם מישהו יוכל לתת לי הערכת מחיר גסה פחות או יותר כמה ייצא לי תשלום סופי אחרי המכס והכל.

נ.ב

עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שעוזר לי.

תודה מראש

אתה יכול להביא אותו, במידה ופקיד המכס / דואר יחליט תצטרך להביא אישור של משרד התחבורה. (בגלל הגודל של פגוש, רוב הסיכויים שזה יקרה ולא יחמוק מתחת לרדאר) אני לא סגור לגבי רכבים חדשים (לא אספנות) , אבל יכול להיות שתדרש לאישור של מוסך מורשה או היבואן שהחלק הנ"ל מתאים לרכב שברשותך. זה הליך שלוקח מעט זמן קח בחשבון. כמו כן אתה צריך שהרכב יהיה בעל רישוי וטסט על מנת לאשר יבוא של חלף לרכב.

חפש בפורום על יבוא חלפים תמצא פירוט רב יותר

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
שלום

לפני שאתה רוכש את הפגוש קבל אישור משרד התחבורה.

תמנע מעוגמת נפש מיותרת.

למיטב ידיעתי אי אפשר,

קודם צריך להביא ואז לבקש אישור (לפחות זה מה שאני יודע )

בטופס הסטנדרטי צריך לצרף את האישור של הדואר

האם יש טופס / מסלול אחר שאתה יודע עליו אריאל ?

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני לא יודע כמה יעלה המשלוח, אבל אני מעריך שזה יהיה פחות מעלות הפגוש.(עדיין יותר זול מהארץ)

ואיך אני יכול להציג אישור לפגוש לפני שהוא כאן, הרי צריך לראות אותו כדי לאשר אותו, לא כך?

ומה אני אמור להגיד למשרד התחבורע, ואם מי אני מדבר שם, איזה נציג.

אני ממש לא בקיא בנושא הזה לצערי הרב ואם יש פה מישהו שביצע תהליך כזה ובטוח שיש, שיושיט יד לעזרה.:-)

fitch:

גם אם אני לא יחסוך שקל זה לא מפריע לי היות והפריט שאני נורא רוצה להזמין נראה(לדעתי) הרבה יותר טוב מהמקור.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...