Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיטרואן Traction 15H - האם יש כזו בישראל ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

רציתי לדעת האם ישנה בישראל סיטרואן מדגם Traction 15H ?

האם היו כאלו בכלל ?

ואם כן האם שרדה אחת שכזו.

 

תודה

אילן

פורסם

הי אילן,

אם אתה מתכון לטרקסיון 6 צילינדר, אז כניראה שהיו. נידמה לי שזהיתי אחת בתמונות שפורסמו כאן בפורום. הפגוש שלהן כמו גם הפתח של המנואלה שונה מזה של הטרקסיון 11.

ואגב, היו דגמים כאלה עם מתלים פניאומטיים, נידמה לי שבמודל 57

אריה

פורסם

הי אריה !

אני מתכוון לדגם ההידרופניאומטי.

אני אפרט :

באפריל 1954, כשלוש שנים לפני תום השיווק של הטרקסיון, הוצג הדגם הזה שאליו התכוונתי.

סיטרואן החליטו כבר אז להשתעשע עם רעיון של מערכת הידרו פניאומטית.

ולכן התוצאה הראשונה הייתה 15H – גרסא של מנוע ה 6 צילינדרים של טרקסיון מודל 15 עם מערכת כיוון גובה הידראולית למתלים האחוריים. כמובן שרעיון ההידרופניאומטיקה התקדם באופן די מיידי ובתצורה מלאה הרבה יותר לכיוון אב הטיפוס של ה DS , אשר הוצגה כשנה לאחר מכן.

 

ב 1956 הופסק ייצור ה 15H ואילו עד סיום פס הייצור ב 1957 הומשך עדיין ייצור הגירסא הרגילה, אבל בגירסת הפמילייאל הארוכה.

בסך הכל יוצרו כ 3079 מכוניות שכאלו, כולל 2 מכוניות שבוצעו כהזמנות פרטיות בשנת 1957 .

ואותי מעניין אם מתוך ה 3079 הגיעו בודדות לישראל.

 

יש לזכור שבסך הכל יוצרו כ 760,000 יחידות של טרקסיון בין השנים 1934 ל 1957 .

 

ביי

אילן

פורסם
הי אילן,

אם אתה מתכון לטרקסיון 6 צילינדר, אז כניראה שהיו. נידמה לי שזהיתי אחת בתמונות שפורסמו כאן בפורום. הפגוש שלהן כמו גם הפתח של המנואלה שונה מזה של הטרקסיון 11.

ואגב, היו דגמים כאלה עם מתלים פניאומטיים, נידמה לי שבמודל 57

אריה

המתלה הפניאומטי היה רק לגלגלים האחוריים.

המתלה הזה, כמו הטרקסיון, הדה-שבו וה די.אס תוכננו כולם על ידי המתכנן האגדי לפבר. מצורף שרטוט שלו, לקוח מתוך floating power, גליון ספטמבר 1978.

אגב, יצא המשך לסיפור הטרקסיון: http://wp.me/pXLKy-7c

hydro.jpg

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...