Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמן קבלת משלוח מארה"ב - דרך USPS FIRST CLASS MAIL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שמקבל משלוחים מארה"ב על בסיס שבועי, FIRST CLASS מגיע בדיוק אחרי עשרה ימים מהיום שהוא נשלח.

כל חבילה שנשלחה אליי דרך FIRST CLASS הגיע אחרי 10 ימים ולא יום אחד לפני או אחרי, אלו זמני הגעה אצלי לפחות.

Priority mail - מגיע בד"כ גם אחרי 10 ימים, אבל יש מקרים יוצאי דופן שהחבילות מגיעות אחרי 5-7 ימים.

חבילה שקיבלתי אתמול ונשלחה דרך Priority הגיע לאחר 6 ימים.

FIRST CLASS - בלי מס' מעקב, ואם קיבלת מספר זה כנראה משמש רק לאסמכתא שהחבילה אכן התקבלה.

פורסם

first class - ללא מעקב

פריוריטי - עם מעקב שבארץ לא פעיל בגלל שבארץ זה נחשב דואר רגיל מהיר

USPS EXPRESS MAIL - מעקב מלא

שלושת המקרים - מגיעים לארץ תוך כשלושה ימים. מתעקבים במכס

היה לי מקרה של חבילה אחרי 5 ימים

וחבילת אקספרס שלקחה חודשיים וחצי בגלל המכס (ואפילו עברה את המכס בלי תשלום, רק עוכבה שם).

פורסם

זה אכן הזוי לגמרי - כל חבילות EMS שהיו לי עוקבו במכס שבועיים מינימום.

ואני מדבר עוד על התקופה לפני כל הבאלאגן עם דמי טיפול וכו' - סתם היו שוכבות שם כמה שבועות ובסוף מגיעות אליי בלי שביקשו משהו עליהן.

תמיד הייתי אומר לשולחים מחול "שלא תעיזו לשלוח EMS, אני יודע שאתם מתכוונים לטוב אבל בסוף זה יוצא שרות הכי איטי".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
first class - ללא מעקב

פריוריטי - עם מעקב שבארץ לא פעיל בגלל שבארץ זה נחשב דואר רגיל מהיר

First Class - עד עכשיו יש לי מעקב בתוך ארה"ב. החבילה עדיין לא עלתה על מטוס, אבל אני אעדכן מה קורה.

Priority - יכולתי לראות גם באתר הדואר האמריקאי וגם בישראלי את הסטטוס שלה, כולל מתי נכנסה למכס, מתי יצאה ממנו וכו'.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...