Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמן קבלת משלוח מארה"ב - דרך USPS FIRST CLASS MAIL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ושבוע טוב לחברי הפורום בתאריך ה- 7/11/10 - רכשתי דרך EBAY ארה"ב - פריט שעלה לי לערך 40$ כולל משלוח לישראל .

המוכר כותב בארת שלאחר שני ימי עסקים מקבלת התשלום הוא שולח את המוצר .

התשלום בוצע ב- 7/11/10 - למוצר אין מספר מעקב .

מהו הזמן הסביר לקבלת המוצר לארץ דרך השירות הנ"ל ? .

תודה מראש ושבוע טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

2-3 שבועות. אני לא יודע אם כבר החלה בארה"ב קדחת הקניות והמשלוחים

של חג המולד. אם כן, ייתכן שיתעכב קצת יותר.

(ובכל מקרה רוב העיכוב בארץ)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

2-3 שבועות זה הזמן שתקבל רכב ביבוא אישי מארה"ב.

לא מכיר את "שירות מחלקה ראשונה" של החברה הנ"ל, אך חבילה כבדה מאוד (13 קילו) שהזמנתי הגיעה בשירות אקספרס של DHL תוך ארבעה ימים לפתח ביתי מיום אישור התשלום.

פורסם

יופי.

הבחור רשם בבירור שירות USPS ללא מספר מעקב , ואתה מדבר בכלל על שילוח אקספרס דרך חברת שילוח.

אני המתנתי למשלוח עם מאפיינים דומים כ-22 יום.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עד היום קיבלתי סביב 300 חבילות דרך usps first class air mail - שרות הכי זול ועובד הכי טוב.

מבחינת זמנים - בין פחות משבוע עד ל-4 שבועות.

לרובר פחות משבועים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
כמו שנאמר, רוב העיכוב הוא דווקא בארץ.

החבילות מגיעות לכאן לאחר כ-4 ימים.

בדיוק!

חבילה מאוהיו הגיעה לישראל תוך 4 ימים. יש חותמות. ועוד יותר משבועיים לעבור 30-40 ק"מ בתוך ישראל (אולי כי פה מקשקשים על החבילה בכתב יד? או שכל המחשבים של הדואר מתחברים רק לקארספורום?)

USPS זה דואר אויר רשום. מתפקד מצויין עד נתב"ג. משם זה בידי המקומיים ואתה מכיר את השרות שלהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רק למען דיוק - USPS זה שרות דואר של ארה"ב.

יש להם כל מיני סוגי משלוח לישראל.

"דואר אוויר רשום" ליחשראל דווקא אין.

יש דואר אוויר רגיל, דואר אוויר עם מספר מעקב (ואולי גם ביטוח - לא יודע בוודאות), ודואר אוויר אקספרס EMS.

פורסם

כל חבילה שנשלחת לארץ מארה"ב מקבלת מספר מעקב שהוא גם מספר הצהרת המכס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איפה נותנים להם מספר?

בארה"ב?

בארץ?

האם מספר זה ידוע לשולח/ מקבל?

האם אפשר להשתמש במספר זה כדי לעקוב אחרי משלוח?

אולי אתה מדבר על הפתק הירוק של "הצהרת מכס" אמריקאית?

בכל מקרה ב-first class air mail לא שמתי לב שיש להם מספרים.

פורסם

ככשולחים מקבלים חשבונית על התשלום, המספר מופיע שם. שלחתי משהו מארה"ב ביום שבת, אני אבדוק יותר מאוחר ואוודא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וידאתי עכשיו, דבר דואר שנשלח First Class, יש מספר גם בחשבונית וגם בתלוש של הצהרת המכס. הקשתי אותו באתר הדואר ויש עדכונים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...