Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מותג שקם לתחייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם פיאט כותבים עם א

דבר שני אני מאוד אוהב את פיאט וכואב הלב שלא רואים מספיק על הכביש

מעניין מי מדבר שטויות... ? מה רואים יותר על הכביש פונטו או פולו - כמובן שפולו

את הישראלים לא מעניין אבזור מעניין תכלס מחיר זול

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי הכל אנשים מודדים אנשים לפי המכונית שלהם ואין ספק שמי שנוסע על יונדאי (בלי להעליב) מקבל את היחס הראוי לו.

באותה הסקאלה, בעלי המרסדס הם הגזע העליון? האם יש ברשותך תוכנית העונה לשם "הפיתרון הסופי" כנגד בעלי היונדאי הרדודים?

פורסם

אני לא חשוב שנהגי הארץ חובבי התיבה האוטומטית ומנוע 1600 או אחיו ואחיותיו יעדיפו לוותר על יונדאי סונטה מאובזרת ע"מ לקבל קורסה.. הסונטה נחשבת מפוארת יותר (נמצאת בקטגוריה אחרת).

אני מאמין שאופל טובים יותר מהרבה בחינות (לא אביע דעה, אני לא מנוסה בעניין, מעולם לא נהגתי על אופל) או לפחות ככה שמעתי, אבל זה עדיין לא אומר שצריך לזלזל דווקא ביונדאי, לאן נעלמו כל היפניות, הקוריאניות ואפילו הסינית ההיא פתאום?

ועכשיו הלכתי לנחם את האלנטרה למטה בחניה, אני חושב שהיא התעצבה למשמע הדברים האלו ):

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בגירה , באמת תודה שעד עכשיו לא נתת לי התראה שלישית :-P, רק חבל שלחברים אחרים בפורום שכותבים לחבר פורום אחר שהוא כותב שטויות ,מנהלהפורום לא ממהר לתת התראות ...:shock:

אני לא מזלזל בבעלי היונדאים וכל אחד זכותו לקנות בכספו מה שהוא רוצה-אבל עוד להתגאות בזה???:roll:

גילוי נאות הוא שעבדתי בעבר בחברת בת של צ'מפיון ועוזר למבקר בחברת "דוד לובינסקי" יבואני פיג'ו סיטרואן.

חבל שלא ירדת לסוף דעתי - יצרניות הרכב משקיעות המון בתדמית ואם נרצה או לא לכל מכונית יש את התדמית שלה.

חוץ מזה שבמפלגה של היידר היה חבר יהודי שמשפחתו נספתה בשואה - מה שמוכיח שגם אתה ניזון מתדמית שהתקשורת יוצרת אבל זה כבר נושא אחר...

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

עכשיו, לאחר שקראתי את הציטוטים שהובאו, כל שיש לי היא טענה כלפי הנהלת הפורום הזה. חופש דיבור ודעה הם דבר אחד, גזענות אינה שייכת לשם וכדאי שמי שמנהל, ודאי בישראל, פורום כלשהו בכל נושא שבעולם, ידאג ל"העיף" החוצה התבטאויות מחליאות כאלו.

פורסם
ורק לתקן אותך כותבים "אותן שטויות" ולא "אותם שטויות"

אם כבר אתה מתקן עברית לאנשים, אז לא אומרים "השכרתי רכב" אלא אם מישהו שילם לך על שימוש ברכבך שלך. אתה שכרת רכב. זה שהטעות נפוצה לא הופך אותה לתקינה הרי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה נכון שבמקרים מסויימים מסתכלים על אדם לפי מה שהוא נוהג בו

למשל: חבר שהקים חברה פרטית שלא הצליחה להתרומם, עד שלא החליף את רכבו לרכב מנהלים , ששידר מצליחנות , לא הצליח להתקדם וכשהרכב נרכש הדברים התחילו היראות אחרת, הלקוחות הבינו שיש להם עסק עם חברה מצליחה וכו' וכו' וההזמנות התחילו לזרום.

(הדבר נעשה לאחר ייעוץ עם בעל מקצוע)

כמה שזה טיפשי , אבל אלו עובדות.אני לא חושב שמסתכלים על מישהו שנוהג במזדה 3 אחרת ממישהו שנוהג ביונדאי או פוקוס או קורולה , מסתכלים יותר על סמלי סטטוס מול רכבים עממיים.

עם זאת ,דוגמא נוספת והפעם אישית : למרות שאני נוהג ברכב שלטעמי הוא עממי ,כל הזמן אני נעקץ בעבודה ע"י חבורת לוקחי הליסינגים על איך שאני חי טוב ואיך שאני נוסע ברכב "יוקרה". תכלס -זה ממש מפריע לי.

זו לא אשמתי שאני לא מתפשר על הרכב בו אני נוהג ,מחזיק רכב ספורטיבי על כל המשתמע מכך ועדיין משלם פחות ממה שהם משלמים לליסינג בעלויות האסטרונומיות של החברה שלנו ושל שווי המס הנוכחי והחדש שיהיה עוד יותר יקר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ואתה קורא לפני שאתה כותב , איפה בדיוק כתבתי את זה ?

ורק לתקן אותך כותבים "אותן שטויות" ולא "אותם שטויות"

אני בטוח שרוב חברי הפורום יעדיפו לנסוע על קורסה ולא על סונטה ,

לגבי פיאט מי יקנה פיאט ב 84 אלף שאפשר לקנות פולו עם להוסיף עוד קצת ???

אתה רציני?

איפה בדיוק כתבת את זה אתה שואל?

כל מה שכתבתי ציטטתי אותך, ורק בשביל ההדגמה:

המשפט שמראה את את הבקיאות שלך ביצרני רכב - "יותר מכובד לנסוע על קאיה מאשר על יונדאיי":

ערכת את ההודעה שבה זה נכתב. לפחות תודה בזה, מה אתה ילד בן 12?

מחקת את הציטוט הזה והשארת רק את העובדה שאתה מסכים עם פותח השרשור.

המשפט הגאוני על רמת הבן אדם שנקבעת לפי הרכב שהוא נוהג בו:

אחרי הכל אנשים מודדים אנשים לפי המכונית שלהם ואין ספק שמי שנוסע על יונדאי (בלי להעליב) מקבל את היחס הראוי לו.

ההשוואה בין האלטו לפונטו:

הם איבדו את זה שהעלו מחירים ולא מבין למה למרות שאני מאוד אוהב את פיאט הם צריכים להבין שרק אם יורידו דראסטי מחירים הם יצליחו לשרוד שילמדו ממכשירי תנועה והאלטו

מספיק טוב? עכשיו אתה רואה איפה כתבת את זה? או שאני יכול לקבוע בדומה לקביעות שלך ,שלאנשים שנוסעים על אופל יש בעיות זכרון?

בקשר לתיקון "העיברית שלי", אתה רציני?

ואם זה מה שיש לך להגיב על מה שכתבתי, זה רק מצביע שאין לך מה לומר להגנתך.

ואם אתה כל כך בקיא בשפה העיברית, אתה אמור לדעת מתי כותבים "אם" ומתי כותבים "עם",ניסוח של מילות תנאי,שימוש בסימני פיסוק ובנייה תחבירית נכונה. והמשפט שכתבת אמור להיכתב כך:

לגבי פיאט, מי יקנה פיאט ב 84 אלף כשאפשר לקנות פולו אם להוסיף עוד קצת ???

מבחינה תחבירית, המשפט בכלל אמור להיראות כך:

"לגבי פיאט,מי יקנה פיאט ב84 אלף, אם אפשר להוסיף עוד קצת ולקנות פולו?"

אני לא מאמין שביזבתי עלייך את הזמן שלקח לי לכתוב את ההודעה הזאת.

אל תתחיל ויכוחים שאתה לא יכול לסיים. אל תעיר לאנשים לגבי דברים שאתה בעצמך בור ועם הארץ לגביהם ואל תשאל שאלות בנאליות.

אתה פשוט מצחיק אותי. איך הפורום שרד בלעדייך את כל השנים האלה.

אם לא הייתי רואה את התמונות שלך, הייתי בטוח שאתה ילד בן 12 ושעכשיו בדיוק התחיל החופש הגדול.

פורסם
חברה, אין מה להתעצבן, מי שמדרג אנשים לפי גזעים מדרג גם נהגים לפי הרכבים!

אני מנסה להתעצבן מזה אבל לא מצליח.

זה פשוט יותר מדי מצחיק...:lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עם זאת ,דוגמא נוספת והפעם אישית : למרות שאני נוהג ברכב שלטעמי הוא עממי ,כל הזמן אני נעקץ בעבודה ע"י חבורת לוקחי הליסינגים על איך שאני חי טוב ואיך שאני נוסע ברכב "יוקרה". תכלס -זה ממש מפריע לי.

זו לא אשמתי שאני לא מתפשר על הרכב בו אני נוהג ,מחזיק רכב ספורטיבי על כל המשתמע מכך ועדיין משלם פחות ממה שהם משלמים לליסינג בעלויות האסטרונומיות של החברה שלנו ושל שווי המס הנוכחי והחדש שיהיה עוד יותר יקר.

למה שלא תבהיר להם שהרכב עולה לך פחות מליסינג?

לא בא לך לבאס אותם? :lol:

פורסם
זה נכון שבמקרים מסויימים מסתכלים על אדם לפי מה שהוא נוהג בו

למשל: חבר שהקים חברה פרטית שלא הצליחה להתרומם, עד שלא החליף את רכבו לרכב מנהלים , ששידר מצליחנות , לא הצליח להתקדם וכשהרכב נרכש הדברים התחילו היראות אחרת, הלקוחות הבינו שיש להם עסק עם חברה מצליחה וכו' וכו' וההזמנות התחילו לזרום.

(הדבר נעשה לאחר ייעוץ עם בעל מקצוע)

כמה שזה טיפשי , אבל אלו עובדות.אני לא חושב שמסתכלים על מישהו שנוהג במזדה 3 אחרת ממישהו שנוהג ביונדאי או פוקוס או קורולה , מסתכלים יותר על סמלי סטטוס מול רכבים עממיים.

ברוך שפטרני מהדאגות הללו .

פורסם
אנשים מודדים אנשים לפי המכוניות שלהם?

איך הגעת לתובנה המופלאה הזאת?

הוא פשוט הסתכל סביבו. ולראיה, משרשור סמוך בפורום:

בוא אני אספר לך משהו על נסיעות מבחן:

גיסי רצה לקנות X5 הוא בא לסוכנות לא הסתכלו עליו כשביקש נסיעת מבחן- תבוא מחר ונראה.

למחרת- אין רכב וככה שבוע שלם נפנפנו אותו.

אחרי שבוע הוא הגיע לסוכנות עם המרצדס של אבא שלו- ML חדשה ודאג שיראו אותו בה.

פתאום משום מקום תוך כמה דקות עמד לו רכב לנסיעת מבחן.

אז יש דרג ויש ...

יש סיבות פסיכולוגיות "מצויינות" לכך שאנשים ירצו להפגין "עליונותם" (עבור הגדרה כלשהיא של מונח זה) על פני אנשים אחרים, וישתמשו בחפצים, כגון ביגוד, דיור, כלי רכב וכו', כדי לעשות זאת.

אנחנו יכולים לאהוב או לשנוא את המציאות העגומה שסביבנו, אך מזה שנעצום עיניים ונעמיד פנים שכל האנשים הגונים והגיוניים - זה לא יקרה.

...People are people :-(

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

לא כ"כ הבנתי לאיזה יחס ראוי בעל יונדאי?

סקילה באבנים לא תמיד מתאפשרת, אז אפשר להסתפק גם בסתם יריקה? :roll:

באמת, מי שופט בנאדם עפ"י האוטו שהוא נוסע בו??

כשאתה נפגש עם מישהו ורואה שהוא מגיע ביונדאי אתה כבר מספיק לגבש עליו איזשהי דעה רק לפי הרכב שלו?

V5

פורסם

רכב מספר על רמת העושר של הבעלים, מי שנוסע במרצדס S350 לא ייראה באותה עין כמו מאזדה 6, להגיד אחרת זו היתממות.

לעניין של מי נוהג ביונדאי, חלק הארי זה מעמד הביניים, מהנדסים, רו"ח, בנקאים, מורים, רופאים וכדומה, לא חבורה קטנה, ולא בושה גדולה להיכלל בה, אין בעיה עם היחס שהיא מקבלת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...