Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מותג שקם לתחייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IGOR לידע כללי "עיברית" כותבים בלי י ככה "עברית" אבל בוא לא נהיה קטנוניים היות וזאת לא שפת אם שלך והעיקר שמבינים מה כתבת.

אבל מאיפה אתה יודע שמדובר באותה מכונית ?

כששכרתי מכונית בארץ (תודה למי שתיקן אותי) ונתנו לי את היונדאי גטס נסעתי עם האישה והילדים לאיזה ישוב מרוחק בשטחים בשומרון ובדיוק שעברנו ליד איזה כפר ערבי וזאת הייתה עלייה קלה ,המכונית בקושי סחבה אשתי נכנסה ללחץ ואמרה לי תיסע יותר מהר,אמרתי לה המכונית לא סוחבת והצעתי לה להתכופף עד שנעבור את הכפר.

מקרה שני שהיה לי עם יונדאי היה בברלין ששכרתי שם רכב והלכתי עם הדייל כדי לראות איזה מכוניות יש לו להציע לדרגה A

בין היתר הוא הציע איזה יונדאי אבל עם פרצוף חמוץ , שאלתי אותו מה רע ביונדאי ?

רק עשה תנועה של איכס עם היד ולא רצה לפרט ואמר שהמכונית שייכת לסניף חברת ההשכרה בהונגריה.

בכל מקרה אין ספק שעדיף פיאט מאובזרת על יונדאי (גם על סונטה OR WHAT EVER) במחיר של 84 אלף.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רכב מספר על רמת העושר של הבעלים, מי שנוסע במרצדס S350 לא ייראה באותה עין כמו מאזדה 6, להגיד אחרת זו היתממות.

לעניין של מי נוהג ביונדאי, חלק הארי זה מעמד הביניים, מהנדסים, רו"ח, בנקאים, מורים, רופאים וכדומה, לא חבורה קטנה, ולא בושה גדולה להיכלל בה, אין בעיה עם היחס שהיא מקבלת.

אני מבין שבדקת את התעודות של המהנדסים של המורים הרופאים והבנקאים לפני שכתבת מה שכתבת???

באמת כל הכבוד....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
IGOR לידע כללי "עיברית" כותבים בלי י ככה "עברית" אבל בוא לא נהיה קטנוניים היות וזאת לא שפת אם שלך והעיקר שמבינים מה כתבת.

אבל מאיפה אתה יודע שמדובר באותה מכונית ?

כששכרתי מכונית בארץ (תודה למי שתיקן אותי) ונתנו לי את היונדאי גטס נסעתי עם האישה והילדים לאיזה ישוב מרוחק בשטחים בשומרון ובדיוק שעברנו ליד איזה כפר ערבי וזאת הייתה עלייה קלה ,המכונית בקושי סחבה אשתי נכנסה ללחץ ואמרה לי תיסע יותר מהר,אמרתי לה המכונית לא סוחבת והצעתי לה להתכופף עד שנעבור את הכפר.

WTF :shock:

בהתחלה עוד חשבתי איכשהוא לעצור את הסקילת אבנים נגדך, אבל ההתבטאויות שלך נהפכות ליותר ויותר גרועות.

אתה הוקעת את איגור מהפורום ולו רק בגלל השפה שלו, ההערצה שלך להיידר נראית לי מאוד מובנת... מה עם גבלס? הוא גם נמצא על איזה קיר אצלכם בפינת אוכל?

גם אמרת לאשתך להתכופף כאשר עברתם ליד כפר ערבי בשטחים? נראה לי שאפילו ילדי המקום צחקו עליכם כשראו אותה מתכופפת בתוך האוטו.. והם בכלל לא התכוונו לזרוק אבנים.

השנאת חינם שנוטפת ממך היא מאוד בעייתית, במיוחד בסוג החברה שיש בישראל היום שהיא מאוד מעורבת. אתה לא נמצא במקום שבו אתה יכול לשבור בנאדם ולו רק בגלל השפה שלו.

אני מאוד מקווה שהילדים שלך לא יילכו בדרכך, ואם כן אז אני מאחל להם המון בריאות ושלא ייגמרו כמו בסרט אמריקה X.

שבוע טוב

Confidence In Motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...