Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז גיליתי שההתחייבות שלנו בבית להוט, הסתיימה. מדובר בשלושה ממירים, כאשר לאחד יש כניסת HD (אז זה הופך אותו אוטומטית לממיר HD? כי אין לנו שום חבילות ערוצי HD). מדובר בחבילת ערוצים בסיסית + ערוצי סרטים. המחיר? 280 ש"ח. וואו וואו וואו.

סה"כ אנחנו מעוניינים להשאר עם 3 ממירים ולהחליף אחד מהם למקליט ( MAGIC?) ועכשיו מתחילה ההתעניינות גם ביס.

מה ההצעות האחרונות שקיבלתם?

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טרי מהיום,שימור לקוחות של הוט:

249 ש"ח על בסיס+6 חבילות+תשתית אינטרנט עד 12 M.

טלפון +1000דקות לנייחים בלבד-39 ש"ח-3 חודשים ראשונים ללא תשלום.

VOD-ש"ח6.9 לשלושה חודשים במקום 19.90 ש"ח.

ערוץ האוכל או החיים הטובים מה שזה לא יהיה שלושה חודשים בחינם.

ללא התחייבות.

אני מניח שעוד שלושה חודשים ננסה שוב לקבל את מה שבחינם בחינם ומה שבתשלום מופחת בתשלום מופחת.

פורסם

אצלי למשל נגמרת ההתחייבות להוט עוד חודש.

כרגע אני משלם על בסיס + 3 חבילות ערוצים + אינטרנט 2.5 מגה = 219 ש"ח

כאשר יש לי ממיר מקליט רגיל + 2 ממירי HD עם חבילת HD בסיסית + ממיר VOD. במחיר הזה.

טלפון 1,000 דקות לנייחים ב39 ש"ח ל18 חודשי התחייבות מצד הוט למחיר, כאשר 3 החודשים הראשונים ב 9.90 ש"ח.

סה"כ 258 ש"ח.

מעניין מה יציעו לי להמשך.

פורסם

אני רוצה להחליף ממיר אחד לממיר HD , העלות לא מעניינת אותי 10 שקלים , אבל הם דורשים להוציא טכנאי ב80 שקלים , אני לא מוכן , אבל נראה לי קצת קטנוני להתקשר ולבקש להתנתק בגלל טכנאי , מה אתם אומרים? אני לא מוכן לשלם על טכנאי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אני רוצה להחליף ממיר אחד לממיר HD , העלות לא מעניינת אותי 10 שקלים , אבל הם דורשים להוציא טכנאי ב80 שקלים , אני לא מוכן , אבל נראה לי קצת קטנוני להתקשר ולבקש להתנתק בגלל טכנאי , מה אתם אומרים? אני לא מוכן לשלם על טכנאי

לא קטנוני ולא נעליים,תבקש להתנתק,יעבירו אותך לשימור ושם יתנו לך בחינם.

מאז ומעולם לא שילמתי לאף חברה עבור "התקנה",הקו המנחה אותי הוא שאם נותן שירות רוצה שאשלם לו עבור שירות\תוכן שהוא מספק,שיבוא לשים לי את הציוד בשביל שאוכל להשתמש בו,מבחינתי זה כמו שיבקשו דמי כניסה בסופר על מנת שאבוא לרכוש שם.

פורסם

זה בדיוק מה שאני חושב , אבל נראה לי קצת מוזר להתקשר להתנתק וכשישאלו מה הסיבה להגיד כי הטכנאי עולה כסף :\

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תעשה מה שאתה חושב ידידי,הקטע של לבקש להתנתק זה בדיוק בשביל אנשים שחושבים כמוך,לייאש ולוותר על השיחה.

אני מאמין שאסור לוותר בנושא הזה וכמו שציינתי קודם,מעולם לא שילמתי התקנה לאף חברה,מעולם.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
ב-Yes אני משלם 180 לחודש.

חיפשתי את הטופיק הזה (ומקפיץ אותו) כי חשבתי לרגע שפאק, אני משלם 306 שקל ליס כל חודש

לא משנה מה יש לי בחבילה (נניח שהכל כולל הכלל וממירים שמכינים קפה )

זה עדין לא שווה 300 שקל בחודש

יש לי מתאם לצפיה בעידן פלוס וסך הכל עם מה שיש עכשיו מעבר לשעתיים ביום זיפזופ בהקלטות מערוץ 10ו22 הטלויזיה מקרינה רק סרטים מהסטרימר

אז חשבתי להתקשר ליס ופשוט לבקש את החבילה הכי מזרובה עם ממיר מקליט ב200 שח ואז אני רואה שאפשר גם לשלם 180 אצלהם, זו בקשה ריאלית?

אולי פשוט אעשה זאת ואם לא אז אין לי בעיה להתנתק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ושואל על שני מנויים

מנוי ראשון ביס , ממיר מקליט וממיר רגיל. ללא ספורט מורחב לסוגיו. כרגע כ240 ש"ח. בקרוב חידוש. מה צריך להיות מחיר היעד? לאן לכוון?

מנוי שני בהוט: מנוי אינטרנט וטלויזיה - ממיר רגל פלוס שני ערוציי אקסטרא. מהירות של 5 באינטרנט. משלם כרגע 252 והוצע שדרוג לממיר מקליט בעוד 20 ש"ח לחודש פלוס 75 על התקנה. מה צריך להיות מחיר יעד רצוי?

תודה.

עריכה: שני המנויים נוטים להישאר במקומם הנוכחי.

פורסם

אני מנוי ביס עם 5 ממירים רגילים, כל החבילות למעט חבילת ערוצים זרים וכמובן ללא ערוצי פרימיום. 220 ש"חי לחודש. נותן איזו אינדיקציה לעלויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל למה בלי פרימיום? יש חבילה של 12 ערוצי פרימיום ב19.90 ויש לי אותה.

אחלה ערוצים יחסית. (אין לי קשר ליס, ואני לא עובד בה.)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש לי הוט. עשיתי את זה כי זה היה זול, וכי יש להם חבילת ערוצים ברוסית בשביל ההורים.

יש לי באינטרנט תשתית של הוט 12 מגה+ 2 ממירים רגילים, אלה עם הVOD. יש לי חוץ מהערוצים הבסיסיים עוד 3 חבילות, שלא נותנות יותר מדי. בעקרון הוט זה משעמם, הבנתי שבYES יש תכנים יותר טובים.

סה"כ הטלוויזיה עולה לי 200, והאינטרנט 50, אז ביחד אני משלם 250 שקלים בחודש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...