Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לקוח של YES, כל החבילות , 2 ממירים רגילים , 1 ממיר HD מקליט.

מחיר התחיל כ199 לחודש, עלה בעליית המע"מ האחרונה ל203 ש"ח וכמה זוזים בצד.

אם אפשר היה להשיג מחיר כזה הייתי עוזב את הטמבלויזיה של הוט ועובר ליס.

את הנט והטלפון הייתי משאיר בהוט.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ (בקטנה) לטובת שאלה:

הציעו לנו מ-HOT לעבור לחבילת טריפל (כרגע נמצאים עם חבילה בסיסית שלהם).

החבילה כוללת ערוצי בסיס + 2-3 חבילות לבחירה ו-VOD. אינטרנט 100 מגה וקו טלפון.

כל החבילה באיזור ה-350 ש"ח.

האם זה מחיר טוב? האם האינטרנט שלהם עושה בעיות? (לא אכפת לי שיהיה לי אפילו 50 מגה, העיקר שלא יהיו נפילות וכל מיני שטויות).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
לקוח של YES, כל החבילות , 2 ממירים רגילים , 1 ממיר HD מקליט.

מחיר התחיל כ199 לחודש, עלה בעליית המע"מ האחרונה ל203 ש"ח וכמה זוזים בצד.

את מי עשית שם כדי להגיע למחיר הזה?

לקוח יס - 5 ממירים - אחד HD ומקליט והשאר רגילים. בסיס+3 חבילות ב224 ש'''ח.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור - דומני שמחיר כל ממיר מעבר לשני הראשונים הוא 15 ש"ח לחודש. מכל מקום - לי יש חבילה דומה לשלך, למעט שכל 5 הממירים הם רגילים ואני משלם כמה פרוטות פחות ממך. כנראה שזה מחיר סטנדרטי.

בפעם האחרונה שבדקתי העלות של ממיר HD היתה גבוהה ממה שאני מוכן לשלם, אבל בהחלט שווה בירור מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתן השוואה אחרת, לפני שבוע חיברתי את סבתא שלי ליס אחרי שנמאס מהוט, ממיר אחד HD ואחד רגיל, בסיס+13 חבילות(ככה רשום בפרטי עסקה, אם תרצו אעלה את זה לפה) גם 224 ש''ח. נציגה אמרה שאין על מה לדבר במחיר וזה ככה לכולם.

לשאלתך, ממיר HD עולה 10 ש''ח נוספים בחודש.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לשאלתך, ממיר HD עולה 10 ש''ח נוספים בחודש.

אם כך - הם הולכים ומשתפרים. לפני שנה-שנתיים ההפרש היה 35 ש"ח לחודש. סיכוי סביר שבדירה החדשה שאליה אני אמור לעבור בקרוב אני אבצע את השדרוג, לפחות במקומות שבהם יש צפיה מרובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בזמנו הייתי לקוח מאוד מרוצה של יס, אבל המחיר של הוט קנה אותי.

249 שקלים ל4 חודשים לטריפל של הוט ולאחר מכן 349 למי שמצטרף דרך האתר שלהם.

בעיקרון אם תיתנו לי את שני הספקים ראש בראש באותו המחיר הייתי בוחר ללא ספק ביס

השירות של הוט גרוע, אני כרגע נמצא בחשבונית השניה שלי עם החברה, וכבר טעות שנייה(!) מתוך שתי החשבונית בסכומים לא הגיוניים (הראשונה 300 והשניה 125 שקלים בגלל ביקורי טכנאי ומתקין) כמובן שבהתחלה הם התווכחו ואז התקשרו להתנצל לאחר שהקשיבו לשיחה עם הנציג וזיכו אותי בחשבונית שלאחר מכן.

נגיד טעויות אנוש. סבבה.

המון המון ניתוקים, באינטרנט בטלוויזיה ובטלפון הביתי. ואנחנו לא בנובמבר, פאקינג יוני, מזל אוויר צח ושום כבל תשתית לא אמור להיקרע, לפחות לא באופן שיטתי.

רוב הזמן אלו תקלות אזורית שנפתרות לאחר מספר שעות מייגעות, וכשלא אז מגיע טכנאי הביתה לאחר יומיים , שאתה מגלה ששילמת עליו 125 שקלים בגלל שהוא לא מצא תקלה בממיר.

חברה זבל שירות זבל תשתית זבל. כשאני מסיים את הדיל של ה249 שקלים אני עף משם על טיל!

I should win a fucking AWARD for being me

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ עקב סיום תקופת הטבה בהוט.

חבילת הטריפל שלי כוללת, טלויזיה 3 חבילות + אינטרנט 12MB תשתית + טלפון 1000 דקות לנייחים.

2 ממירים, אחד מקליט השני HD. על כל זה אני משלם 270 ש"ח.

החשבון כעיקרון מתחלק ככה, 210 ש"ח זה על הטלויזיה והממירים ועוד 60 ש"ח זה 12MB תשתית האינטרנט. הטלפון יוצא בעצם בחינם, זו ההטבה. לכן, אני אמור להתחיל לשלם 310 ש"ח לאחר תום ההטבה.

כעיקרון החבילה דיי מספקת אותי, גם הנט וגם הטלפןן מבחינת בנק הדקות, אין לי צורך בדקות לניידים. חוץ מהעבודה הפשוטה שאף פעם אין משהו מעניין לראות בטלויזיה אבל זה כנראה יהיה גם המצב ביס. לשלם יותר כמובן לא בא בחשבון.

האם מישהו כאן הוציא דיל דומה מהוט בתקופה האחרונה אשמח לשמוע לגבי מחירים ותנאים.

פורסם
למעט ספורט 1,2 כל הערוצים פתוחים ,אינטרנט 100 מגה תשתית (ספק 20 ש"ח) טלפון חופשי 3 ממירי HD כל זה ב320 ש"ח לחודש בהוט !!

אני לא מעוניין לשלם שקל יותר. לקבל את זה במחיר הזה, גם אני יכול. הרעיון הוא לא לשלם יותר.

שיחות בלי הגבלה ואינטרנט 100MB מיותר לחלוטין בשבילי. מספיק לי והותר מה שיש לי כרגע. לגבי הערוצים..תוספת הערוצים באמת העשירה את חווית הצפייה??

פורסם
אני לא מעוניין לשלם שקל יותר. לקבל את זה במחיר הזה, גם אני יכול. הרעיון הוא לא לשלם יותר.

שיחות בלי הגבלה ואינטרנט 100MB מיותר לחלוטין בשבילי. מספיק לי והותר מה שיש לי כרגע. לגבי הערוצים..תוספת הערוצים באמת העשירה את חווית הצפייה??

זה הדיל שקיבלנו ,רק רשמתי אותו זה הכל , לגבי כל הערוצים אז כן זה נחמד מאוד שיש אפשרויות בחירה רבות וכמעט תמיד יש מה לראות .

פורסם
זה הדיל שקיבלנו ,רק רשמתי אותו זה הכל , לגבי כל הערוצים אז כן זה נחמד מאוד שיש אפשרויות בחירה רבות וכמעט תמיד יש מה לראות .

עצוב להגיד אך רוב הזמן אני וחברה שלי מוצאים את עצמנו חוזרים לערוץ 2 או 10. כי אין משהו אחר מעניין לראות. לפעמים אולי מתעכבים על ערוץ 3 או 8 וזהו :|

פורסם
מקפיץ עקב סיום תקופת הטבה בהוט.

חבילת הטריפל שלי כוללת, טלויזיה 3 חבילות + אינטרנט 12MB תשתית + טלפון 1000 דקות לנייחים.

2 ממירים, אחד מקליט השני HD. על כל זה אני משלם 270 ש"ח.

החשבון כעיקרון מתחלק ככה, 210 ש"ח זה על הטלויזיה והממירים ועוד 60 ש"ח זה 12MB תשתית האינטרנט. הטלפון יוצא בעצם בחינם, זו ההטבה. לכן, אני אמור להתחיל לשלם 310 ש"ח לאחר תום ההטבה.

כעיקרון החבילה דיי מספקת אותי, גם הנט וגם הטלפןן מבחינת בנק הדקות, אין לי צורך בדקות לניידים. חוץ מהעבודה הפשוטה שאף פעם אין משהו מעניין לראות בטלויזיה אבל זה כנראה יהיה גם המצב ביס. לשלם יותר כמובן לא בא בחשבון.

האם מישהו כאן הוציא דיל דומה מהוט בתקופה האחרונה אשמח לשמוע לגבי מחירים ותנאים.

טוב, לאחר דין ודברים. קצר מבחינתך הדיבורים אך ארוך מבחינת זמן ההמתנה לגבי הבדיקה שלהם בדבר הבקשה שלי.

בשורה התחתונה, האריכו לי שוב, בפעם ה4, את ההטבה על הטלפון לעוד 3 חודש ללא עלות. כך שהעלות הכוללת ממשיכה להיות 272 ש"ח לחודש למשך עוד 3 חודשים. על החבילה הנ"ל. (התוספת של ה2 ש"ח היא עקב עליית המע"מ באחוז).

פורסם

אני לא מבין את זה, כמה פעמים אמרנו לעצמנו נמאס לנו מהחארות האלו שדופקים אותנו.

יש כאן כמה מאות טובים של משתמשים וכל מה שעלה בדעתכם זה לשאול אחד את השני מה הוא מקבל?!

תארו לעצמכם את נציגי השירות של הוט/ייס מקבלים שיחות טלפון ברצף שצף מלקוחות המעוניינים בדיל מסויים ובמחיר אחיד אחרת יעברו כמה מאות טובים למחרה השני.. שמאוד ישמח לקלוט כמה מאות לקוחות חדשים במכה.

אולי ננסח איזושהי הצעה עם כמות ממירים וסוגם, חבבילות הערוצים ו VOD ופשוט נציג יבצע שיחת טלפון ויסביר את המצב החדש. כשנציגת השירות תגחך, המוקד יקבל מאות טלפונים מלקוחות הקשורים "למועדון" זה ויבקשו להתנתק ברצינות.

אני בטוח כשהם יבינו מה נפל עליהם הם יחזרו בהם ויסכימו להצעה .

למה שלא נתאגד כולנו?

• תוכן חדש...