Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגדיר משתלמת.

לחלק משתלמת = זולה

לחלק משתלמת=איכותית

לחלק משתלמת=שירות טוב

אתה כבר מבין למה הכוונה...

נשמע שהדיל של ran הוא דיל מצויין, יותר טוב ממה שאני משלם למשל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תעזבו כבר את כל החברות האלה,שוב אני חוזר,צלחת פרטית זה הדבר!

למי שלא מעוניין להשקיע יותר מדי,1500 שקל ויש לכם צלחת פרטית ועם קצת חפירות ברשת תקבלו בה את כל תכני יס בחינם:evil:

(גם את החבילות שאתם משלמים עליהם 30 שקל בחודש כל אחת).:twisted:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זו לא אופציה לחובבי ספורט.

תביא לי לוויין שיתן לי שידורי ספורט ישראלי , קבוצות ישראליות באירופה, ליגה ישראלית בכדורגל וכדורסל ואני עובר מיידית.

שלא לדבר על תוכניות נוספות של ערוצי הספורט שאני מאוד אוהב לצפות בהן.

עם כל הכבוד להורדות, לא תמיד יש כח להתחיל להתעסק עם זה .

הסדרות ב YES (למשל) מסונכרנות עם העולם, ניתן להקליט ולצפות בנוחות (גם להקליט בצורת סדרה).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא אופצייה לחובבי ספורט?!אין משחק שמשודר בלווין ואני לא קולט,ושלא לדבר על כל סוג ספורט אחר.

ערוץ דייג,ערוץ טופ גיר,ערוץ דרייב,ועוד הרבה ערוצים ספציפיים לספורט שבחיים לא חשבתם שיש.

פה אתה מקבל את כל הערוצים שקיימים ביס.

עם הממירים שיש בשוק הרבה יותר פשוט להתעסק,מקליט בלי הגבלה של מקום,צופה מתי שבא לך ומאיזה מקום שבא לך(כל המערכת מחוברת ברשת),יכול להפעיל סרטים מהמחשב(סטרימר),יכול להדביק כתוביות לסרטים שמשודרים בזה הרגע ועוד המון אופציות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איפה בלויין אני יכול לצפות במשחק הכדורסל בין מכבי ת"א להפועל ירושלים בליגת העל?

איפה אוכל לצפות בתוכנית "חדשות הספורט" בשידור ישיר ?

(שמשודרים בבלעדיות בספורט 5 / 5 פלוס)

איפה אוכל לצפות במשחקי ליגת העל הישראלית בכדורגל (לא המשחק המרכזי שבערוץ הראשון)?

(למשל)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמו שאמרתי,בדרך חוקית לא ממש אפשר,כל מה שצריך זה ראוטר וקצת רפרוף ברשת ויש לך את כל הערוצים חינם.:wink:

פורסם

אבל אני רוצה באיכות HD , ללא קפיצות והשהיות.

אני רוצה לחזור הביתה מהעבודה אחרי יום מפרך, להתיישב מול הטלויזיה ולהתחיל לצפות במשחקים/תוכניות מיידית.

לא להתחיל לחפש, לעבוד, למצוא דרכים עוקפות , להסתמך על לינקים לא חוקיים שנסגרים חדשות לבקרים וכו וכו'...

ואני מוכן לשלם על זה :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי HD אני לא יודע.

אין מה לחפש,הפתיחה היא חד פעמית,שום דבר לא משתנה,יעבוד תמיד.

אבל אם אתה מוכן לשלם זה משהו אחר.:lol:

פורסם
תגדיר משתלמת.

לחלק משתלמת = זולה

לחלק משתלמת=איכותית

לחלק משתלמת=שירות טוב

אתה כבר מבין למה הכוונה...

נשמע שהדיל של ran הוא דיל מצויין, יותר טוב ממה שאני משלם למשל.

"משתלמת"= זול ומשתלמת למחיר

פורסם
לגבי HD אני לא יודע.

אין מה לחפש,הפתיחה היא חד פעמית,שום דבר לא משתנה,יעבוד תמיד.

אבל אם אתה מוכן לשלם זה משהו אחר.:lol:

אל תהייה בטוח שהפירצה הזאת תחזיק מעמד זמן רב. כמו שסגרו את אתרי ההורדות לסרטים גם כאן הדבר עלול לקרות.

עדיין לא מצאתי אתר נורמלי להורדת סרטים עם תרגום מובנה+תקציר כמו שהיה בעבר מבלי לחפור ברשת כמה שעות.

חזרתי לימי החמור.

איזה כייף לי :)

פורסם
אל תהייה בטוח שהפירצה הזאת תחזיק מעמד זמן רב. כמו שסגרו את אתרי ההורדות לסרטים גם כאן הדבר עלול לקרות.

עדיין לא מצאתי אתר נורמלי להורדת סרטים עם תרגום מובנה+תקציר כמו שהיה בעבר מבלי לחפור ברשת כמה שעות.

חזרתי לימי החמור.

מרק הו מרק , שלח לי מייל בפרטי ואפסיק את תלונותיך.

עדיפות גדולה לGMAIL

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מישהו הצליח להוציא מ-YES מחיר טוב לערוץ דיסני ג'וניור? (ישמו לב, לא דיסני שכלול בחבילת הילדים)

המקסימום שהצלחתי היה 11 ש"ח לחודש ניסיון...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אצלי ביס החבילה היא 240 ש"ח כוללת ממיר יס מקס טוטאל+VOD+סטרימר+3 ממירים רגילים

חבילות הרגילות פלוס 3 ערוצי HD נוספים.וכל פעם אני מוציא מהם 30 ש"ח להזמנות סרטים\VOD

פורסם
אצלי ביס החבילה היא 240 ש"ח כוללת ממיר יס מקס טוטאל+VOD+סטרימר+3 ממירים רגילים

חבילות הרגילות פלוס 3 ערוצי HD נוספים.וכל פעם אני מוציא מהם 30 ש"ח להזמנות סרטים\VOD

תודה.עוד אנשים בבקשה שיכולים להגיב פה תודה

• תוכן חדש...