Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא , אנשים חושבים שבזק יותר טובים מהוט בגלל התשתית שלהם שהיא תשתית שונה ויותר טובה משל הוט , ובעיקר בגלל השירות המחפיר של הוט , אני מעדיף להיות חולה ולא להיות לקוח של הוט , לעולם , גם אם יהיו להם כבלים אופטיים (עד שלא יהיה שיפור בשירות) , אתה מבין שאצל הוט בעצם אתה תלוי במיקום ואם אתה גר במקום לא "טוב" אתה צפוי לסבול ואם אתה גר בעיר גדולה הרווחת , בעוד שבבזק בכל מקום אתה מקבל אותו שירות (מלבד כפרים של ערבים וליד כפרים של ערבים , שם גונבים את הכבלים בשביל ברזל)

לראיה - אתר האינטרנט היחיד ברשת שמוקדש כולו לאנטי-הוט ihatehot בגוגל .

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אם הוט היו משלמים לי כסף חודש בחודשו כדי שאעדיף אותם ולא את YES, לא הייתי חוזר אליהם בחיים.

חברה גרועה, עם שירות מחפיר, מוצר גרוע ותשתית מתחת לכל ביקורת.

רק קמצנים נשארים בהוט (או סתם מזוכיסטים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מוזר.. עד היום קיבלית שירות מעולה בהוט, הם אף פעם לא זימנו לי טכנאי מעל ל-3 ימי עסקים, בדר"כ זה יום אחרי שאני מתקשר אליהם, לא יוצא לי לדבר איתם הרבה מעבר לבעיה טכנית פעם בשנה במקרא הכי הרע או שדרוג חבילה, אולי הם מורחים את האנשים שגרים במקומות בהם התשתית בעייתית ופשוט עולה יותר מידי כסף לעזור להם וכו...

פורסם

עם הוט הכל דבש כל עוד אין תקלות.

ברגע שיש תקלות, הם לא יודעים לטפל בהם.

הבעיות אצלי חזרו ב5 או 6 דירות ב2 ערים שונות במשך שנים ארוכות .

למה לא עברתי כבר אז? עצלנות, דירות שותפים שחיפשו את הזול ולא את הטוב, חוסר זמן.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם אם הוט היו משלמים לי כסף חודש בחודשו כדי שאעדיף אותם ולא את YES, לא הייתי חוזר אליהם בחיים.

חברה גרועה, עם שירות מחפיר, מוצר גרוע ותשתית מתחת לכל ביקורת.

רק קמצנים נשארים בהוט (או סתם מזוכיסטים)

תגובה פופוליסטית ומתנשאת.

אני בהוט מספיק שנים,ללא תקלות מיוחדות וללא בעיות שירותיות חריגות,אשתי עובדת מהבית עם תשתית של הוט גם בטלפון וגם באינטרנט וגם לה אין תלונות(ואצלה זה קריטי),קמצנות היא לא שיקול בבחירה,כל חברות התקשורת בארץ עם רמת שירות נמוכה כולל יס,להעדיף חברה מסויימת ולשלם לה יותר בגלל רמת שירות(שלא באמת שונה)זה מזוכיסטיות,להעדיף בגלל מוצר איכותי יותר-מקבל,להעדיף בגלל תשתית טובה יותר באזור מסויים-גם מקבל,בגלל תוכן איכותי(עניין של טעם)-מובן ביותר,אבל תפסיקו לבלבל את הבי*ים על השירות ,כולם גרועים ויש לי ניסיון כמעט עם כולם.

פורסם

בתור אחד שהיה בהוט למעלה מ- 10 שנים וביס כרגע נמצא כשנתיים:

השירות הטכני בהוט של הטכנאים הוא טוב ולפעמים טוב מאוד [הם גם עובדים עם קבלני משנה ואז אתם מקבלים טכנאים שמורחים אותכם ומנסים לסגור ענינים כמה שיותר מהר כדי להספיק כמה שיותר לקוחות, אז כדאי לברר מי מגיע עדיף לפני שהטכנאי מגיע] .

שירות האינטרנט שלהם לא מדהים בעיניי יש טובים ויש גרועים מהם אז אני די ניטראלי.

שירות טלפוני מחפיר וגרוע ברמות שלא קיימות ואני אתן דוגמא:

בכל פעם שהייתה לי בעיה אם טכנית ואם כספית נאלצתי להמתין למענה בין 20 דקות במקרה הטוב לבין 40 דקות ואפילו מקרה קיצון של למעלה משעה!

וגם כשענו לי העבירו אותי מנציג אחד לשני.

כאשר הזדהתי במענה הקולי תחת לקוח עסקי הפלא ופלא ענו לי תוך 2 דקות [השתמשתי בפרטי החברה שלי במקום בפרטי].

איכות השידור של הוט נופלת משל יס בעשרות מונים ,שידורי ה HD שלהם עוברים דחיסת אות כל כך גבוהה שבין שידור HD ובין מה שמקבלים בסוף יש תהום עמוקה מאוד.

ביס גם יש דחיסת אות אבל היא אינה גבוהה כמו בהוט ורואים את ההבדלים. [למרות שגם אצלהם זה לא בדיוק HD עדיין עדיף על הוט].

לגבי התכנים אני ואשתי מסכימים פה אחד התכנים של יס הרבה יותר מגוונים ומעניינים מאשר אצל הוט ,אבל חומר לילדים לוקה בחסר במיוחד במחלקת ה VOD ששם הילדות שלי פשוט לא מוצאות את עצמן, אז אני יכול להגיד שאם חשוב לכם שהטלוויזיה תעסיק את הילדים תלכו על הוט אם אתם מעוניינים בסרטים חדשים יותר וסדרות מעניינות יותר תלכו על יס. [אשתי בהתחלה לא הסכימה איתי אבל אחרי שבועיים גיליתי שלשם שינוי היא נשארת לראות איתי טלוויזיה במקום לקרוא אימיילים :-) ].

אני חושב שהמחירים של הוט הם הכי זולים גם ברמת חבילות בודדות וגם ברמת הטריפל שלהם.

אבל אותי מה ששבר היתה העובדה שמדי פעם הם "בטעות" חייבו אותי יותר מדי כאילו נגמרה לי ההטבה שנתנו לי וכל כמה חודשים הייתי במלחמה איתם לקבלת הכסף בחזרה.

היום אחרי שנתיים ביס אני לא מוכן לחזור להוט בגלל איכות השידור ,התכנים המעניינים וגם השירות [שלא נזקקתי לו הרבה אבל כשכן הייתי צריך עזרה טלפונית לא ממש ענו לי].

אגב ההבדל בתשלום החודשי בין שתי החברות לא גדול במיוחד בנוגע לערוצים השונים ובממוצע עומד על הבדל של כ10~20 ש"ח לחודש.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני אישית לא מעדיף את יס בגלל שירות טוב , אני פשוט מתרחק מהוט כמו מאש , השירות בכלל לא מעניין אותי שם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אחרי מדורי הגיהנום וחוסר התקשורת שהעבירו אותי בהוט, לעולם לא אחזור אליהם.

מי הם חושבים את עצמם, ככה לענות (מלשון עינוי) לקוח. כל פעם מחדש להסביר את התלונות, התקלות הטכניות, אי קבלת מה שסוכם, וכל פעם מחדש להסביר שוב את כל הסאגה.

עובדים על מתכון של לעייף את הלקוח.

לא הוגנת רמת העצבים שהם מצליחים להכניס לדם, ובסוף היום שאתה מבין כמה התעצבנת, רק בגלל טלוויזיה, שבסוף תראה בה רק את ערוץ 2 וערוץ 10, ומעט עספור מידי פעם, אז אתה מרגיש טיפש באמת.

באמצעות ההבנה הזו, פשוט החלטתי להדיר רגלי מעסקים איתם ובעזרת השם ובלי נדר, לנצח.

או YES או כלום (ותכלס אני מעדיף כלום, אבל אישתי... אין מה לעשות עם זה).

בקיצור: NoT HoT - Yes Yes

ב-Yes אני משלם 180 ש"ח לחודש ללא התחייבות.

ממיר אחד רגיל לחלוטין + ממיר HD VOD (לא מקס ולא סטרימר).

בסיס + שש חבילות לבחירה, ניתן לשנות חבילות בטלפון.

לא הייתה עלות התקנה.

במעמד המקח הצלחתי להוזיל במעט גם את החבילה של הורי ושל חמי.

למען הגילוי, דיל פשוט וזול כזה, לא הצלחתי להוציא בטלפון, כשהגיע הטכנאי לאיסוף ציוד הוא היה נציג שימור לקוחות בתחפושת טכנאי.

כיוון שזה בסיסי, והכי זול ששילמתי אי-פעם, ומוזיל גם את הדיל של הורי ושל חמי, השתכנעתי.

אם אשמע על זול יותר מזה (ב-Yes בלבד) אנער את המערכת בשנית.

אופנוען

פורסם
תגובה פופוליסטית ומתנשאת.

אני בהוט מספיק שנים,ללא תקלות מיוחדות וללא בעיות שירותיות חריגות,אשתי עובדת מהבית עם תשתית של הוט גם בטלפון וגם באינטרנט וגם לה אין תלונות(ואצלה זה קריטי),קמצנות היא לא שיקול בבחירה,כל חברות התקשורת בארץ עם רמת שירות נמוכה כולל יס,להעדיף חברה מסויימת ולשלם לה יותר בגלל רמת שירות(שלא באמת שונה)זה מזוכיסטיות,להעדיף בגלל מוצר איכותי יותר-מקבל,להעדיף בגלל תשתית טובה יותר באזור מסויים-גם מקבל,בגלל תוכן איכותי(עניין של טעם)-מובן ביותר,אבל תפסיקו לבלבל את הבי*ים על השירות ,כולם גרועים ויש לי ניסיון כמעט עם כולם.

מה הקשר למתנשאת ופופוליסטית? זו דעתי על סמך נסיון אישי.

זה כמו שאגיד על התגובה שלך : מנותקת, נאיבית ולא מחוברת למציאות

הייתי לקוח של הוט 10 שנים, השתתפתי אפילו בניסויי האינטרנט והטלפוניה כל אחד בזמנו .

אכלתי מהם כ"כ הרבה קש שרק כשאני חושב על זה, יוצא לי עשן מהאוזניים.

כפי שאמרתי - כל עוד אין תקלות, הכל טוב.

דווקא עם YES היו לי פה ושם בעיות, תמיד , אבל תמיד קיבלתי שירות מעולה.

בכל ויכוח-הוט-YES עם חברים בסופו של דבר אלו בהוט מודים שהם מתרכזים בחוויית התשלום וגם אני מודה שנשארתי בהוט

בגלל המחיר הזול וגם כי לא ידעתי כמה טוב יכול להיות בצד השני, כי הנחתי שהשירות אותו ח%א אצל כולם.

התקלות, החוסר מקצועיות, חיובי הסרק, ניתוקים בשוגג על בסיס חודשי בכל ביקור של טכנאי אצל שכנים (במספר בניינים שונים) וכו' וכו' אלו רק קצה הקרחון.

גם אחרי שעזבתי אותם פתאום אחרי חצי שנה החלו חיובי סרק מנופחים. פשוט בושה וכלימה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוקר טוב.

כשאתה קורא למישהו "קמצן" בגלל שהוא בוחר בהוט ,לטענתך משיקולי מחיר,זה מתנשא לחלוטין.

בשרשור אחר מהעבר שהיה דיון דומה,(לא חיפשתי אבל אם אתאמץ מעט אני אמצא אותו) שאלתי אותך שאלה פשוטה,בתור אדם שנשמע מחושב ,הגיוני ובעל טעם חזק למוצרים איכותיים,מדוע נשארת 10 שנים בהוט? יש לציין שלא ענית לי בשרשור ההוא כי כנראה שגם לך לא הייתה תשובה הגיונית,אני טוען שכנראה הם לא כאלו גרועים כמו שאתה מצייר.

אני שוב פעם חוזר ואומר כולם גרועים בשירות ,על כולם יש סיפורי אימה וכמו שלך יש ניסיון גרוע עם הוט,לי יש ניסיון לא רע בכלל איתם ב-3 בתים שונים(שלי,של הורי ושל חמי וחמתי) שאני מטפל בהתקשרות עם הוט בשלושתם,לא אומר שהם הטופ של הטופ מבחינת שירות ואיכות אבל הם בטח לא גרועים מאחרים.

פורסם

אתה טועה עניתי בהחלט,

הודיתי שאלו היו שנים בהן כל מה שעניין זה המחיר , בערך מחצית התקופה בדירות שותפים בהן לא זכיתי לרוב למעבר (שוב, בגלל המחיר הזול) וגם חייתי בקונספציה שאין מצב שהשירות בצד השני משמעותית יותר טוב, כי חשבתי כולם אותו דבר.

כשעשיתי את הצעד סוף סוף גם נוכחתי לדעת שהתכנים ואיכות השידור ללא תחרות.

בכל מקרה, אני שמח שאתה נהנה ומאחל לך לא לחוות תקלות ולא להזדקק להכיר את השירות הטכני שלהם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכמה שנים בפורום שאני קורא את תגובותיך,לא נראה לי ש30-40 שקלים זה מה שהיה מונע ממך לעבור,גם בתור סטודנט,אבל ניחא.

העיקר ששנינו מרוצים.

המשך יום טוב.

נ.ב

דווקא על השירות הטכני של הוט אני כן יכול להעיד על זמן תגובה קצר מאוד ופיתרון מהיר ואיכותי,בכמה פעמים שנזקקתי להם במהלך השנים בכמה בתים שונים.

פורסם

אני משלם ביס 239 עבוד שני ממירים דיגיטליים רגילים, ממיר יס מקס טוטאל, כל חבילות הבית פתוחות (ספורט, מוזיקה, ילדים, בידור וסדרות וסרטים).

את הדיל הוצאתי מנציגת שימור לקוחות לאחר שרציתי להתנתק. לפני כן שילמתי 299.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

עברתי ליס לפני פסח.לא כל כך מרוצה אבל ניתן להם ולי להתרגל לתכנים :-)

משלם על ממיר טוטאל ו2 מקליטים VOD.230 שקל עם 2 ערוצי פרימיום וכל הערוצים הרגילים פתוחים.כמו כן הטבה של 35 שקל ב.vod. לחודשיים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...