Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ראשית כל - מתנצל על ההקפצה.

ולעניינו:

אני היום לקוח של הוט. היום ביקר אצלי נציג של יס ועקרונית הסכמתי על החבילה שהוא הציע לי, פרט לדבר אחד - מחיר ההתקנה השערורייתי, 285 שקל! מילא אם הייתה עבודה רצינית בבית, אבל היינו לקוחות של יס לפני מס' שנים וקיימת כבר תשתית וצלחת, צריך רק לחבר ממירים.

הפגישה עם הנציג הסתיימה בכך שהוא התעקש על כך שאין מה לעשות בנוגע למחיר ההתקנה ובסופו של דבר לא חתמתי איתו.

עכשיו לשאלתי - האם יש פה מישהו שהצליח להתחבר ליס לאחר שעבר החוק שאוסר על התחייבות והצליח לא לשלם על ההתקנה?

תודה!

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז בעקבות השרשור כאן גם אני החלטתי לעשות מעשה ולהתקשר ליס.

נכון להיום אני משלם 243 ש"ח על חבילת טופ עם ממיר אחד רגיל וממיר אחד MAX.

אנחנו רוצים להחליף את הממיר הרגיל לMAX TOTAL.

התקשרתי לשירות הלקוחות ושם אמרו לי שאם אני רוצה להחליף לטוטאל יעלה לי תוספת של 40 ש"ח, כלומר שאצטרך לשלם 283 ש"ח.

אמרתי לנציגה שאם זו ההצעה שלהם שהיא מעליבה ללקוח שלהם 13 שנה אז אני מעדיף ללכת לרעות בשדות זרים ולהגיד להם שלום ותודה.

בתגובה היא העבירה אותי לשימור לקוחות.

בשימור לקוחות הנציגה נתנה לי שתי אופציות:

הראשונה 275 ש"ח לכל הערוצים (שני ממירים - אחד טוטאל ואחד מקס) - כלומר הורידה לי 8 שקלים מלאים!! וואוו!!

השניה, 261 ש"ח לבסיס + 6 חבילות.

גם לה אמרתי שהיא מעליבה אותי ונתתי לה כדוגמא את החבילות שהועלו פה שזו השאיפה שלי.

היא סירבה בנימוס ואמרה שזה הטוב ביותר שהיא יכולה להציע לי.

ביקשתי שוב להתנתק והיא אמרה לי שתוך יומיים יצרו איתי קשר לתיאום טכנאי שיקח את הממירים.

עד כאן הכל היה לפי הספר והמשחק ממשיך.

עדכונים יבואו בהמשך.

פורסם

קיבלתי הצעה מ HOT של שני ממירים HD + 2 חבילות ב 119 ש"ח לפני מע"מ ועלות ההתקנה 299 ש"ח. (הנציגה זרקה לי גם בנוסף 3 ערוצים חינם ל 3 חודשים + VOD לחודשיים). ההצעה הכי טובה של יס הייתה יותר יקרה בכמעט 100 ש"ח.

תכלס אבל חוץ מערוץ 10 וערוץ 2 אין מה לראות, אז סתם חבל על הכסף. מזל שאין התחייבות.

1.png

2.png

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

עזבו אותכם מיס ו-HOT והתקינו מערכת פרטית.

3 אלף ערוצים במחיר שנתי סמלי תמורת התקנה חד פעמית,תענוג פשוט.8)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אז בעקבות השרשור כאן גם אני החלטתי לעשות מעשה ולהתקשר ליס.

נכון להיום אני משלם 243 ש"ח על חבילת טופ עם ממיר אחד רגיל וממיר אחד MAX.

אנחנו רוצים להחליף את הממיר הרגיל לMAX TOTAL.

התקשרתי לשירות הלקוחות ושם אמרו לי שאם אני רוצה להחליף לטוטאל יעלה לי תוספת של 40 ש"ח, כלומר שאצטרך לשלם 283 ש"ח.

אמרתי לנציגה שאם זו ההצעה שלהם שהיא מעליבה ללקוח שלהם 13 שנה אז אני מעדיף ללכת לרעות בשדות זרים ולהגיד להם שלום ותודה.

בתגובה היא העבירה אותי לשימור לקוחות.

בשימור לקוחות הנציגה נתנה לי שתי אופציות:

הראשונה 275 ש"ח לכל הערוצים (שני ממירים - אחד טוטאל ואחד מקס) - כלומר הורידה לי 8 שקלים מלאים!! וואוו!!

השניה, 261 ש"ח לבסיס + 6 חבילות.

גם לה אמרתי שהיא מעליבה אותי ונתתי לה כדוגמא את החבילות שהועלו פה שזו השאיפה שלי.

היא סירבה בנימוס ואמרה שזה הטוב ביותר שהיא יכולה להציע לי.

ביקשתי שוב להתנתק והיא אמרה לי שתוך יומיים יצרו איתי קשר לתיאום טכנאי שיקח את הממירים.

עד כאן הכל היה לפי הספר והמשחק ממשיך.

עדכונים יבואו בהמשך.

עידכון:

אתמול בערב לאחר שחלפו 48 השעות בהם יס הבטיחו להתקשר אליי לתיאום ניתוק ולא חזרו, התקשרתי אליהם לברר מה קורה.

מסתבר שהנציגה איתה דיברתי ביום שני "טעתה" ולא פתחה את הקריאה לניתוק ולכן אף אחד לא חזר אליי. כלומר, אם לא הייתי מתקשר אף אחד לא היה יוצר איתי קשר והייתי מחכה לבד בחושך לטלפון :roll:

עוד פעם הנציגה הציעה לי הצעה מעליבה שסירבתי לה וביקשתי שוב להתנתק ואז היא אמרה לי יחזרו אליך תוך יומיים לתיאום ניתוק. כאן כבר היקה שבי נדחק הצידה והוריד המרוקאי שאין לי קפץ החוצה.

ביקשתי לדבר עם המנהל שלה ומה היא אומרת לי? אין בעיה, תוך שני ימי עסקים יצור איתך קשר מנהל. כאילו WTF? הוא יושב לידך תביאי לי אותו.

אחרי דין ודברים וכשהבהרתי לה שאני לא מתכוון לרדת מהקו היא אמרה לי שתוך שעה יחזור אליי מנהל.

לא כל כך האמנתי לה אך להפתעתי אחרי 20 דקות לערך חזרה אליי לנייד נציגה בכירה בשם חלי שהיתה נחמדה מאוד ולאחר משא ומתן הגענו להבנות הנ"ל:

257.8 ש"ח לחודש ללא התחייבות.

בחודשיים הראשונים VOD בחינם (כך שהתשלום בחודשיים הראשונים יהיה 247.8 ש"ח).

30 שקלים זיכוי בחודש על תכנים ב-VOD למשך 18 חודשים.

חודשיים מתנה צפייה בערוץ האוכל, הטיולים והבריאות.

לאחר שנגמרו כל המשחקים שאלתי אותה מדוע צריך לעבור 7 מדורי גיהנום כדי להגיע לנציגה שבאמת מוכנה ללכת לקראת הלקוח, לא היה לחלי מה לומר בנושא הזה.

לפחות יצאתי מרוצה.

נתראה בעוד שנה וחצי...

פורסם
עזבו אותכם מיס ו-HOT והתקינו מערכת פרטית.

3 אלף ערוצים במחיר שנתי סמלי תמורת התקנה חד פעמית,תענוג פשוט.8)

ניתנת להעברה במעבר דירה?פרטים....בבקשה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התקנתי היום את התוכנה של Yes Streamer על המחשב, השירות נפתח לי אוטו' בעת הסנכרון בין המחשב לטלויזיה.. מישהו יודע אם השירות כרוך בעלות כספית? קיבלת הודעה על חודש התנסות ללא עלות מה שרומז על חיוב כספי אחרי החודש הראשון, אבל קראתי איפשהו שהשירות אמור להיות חינמי או שאני טועה?

תודה!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הוט יותר זולים, ליס יש תכנים יותר טובים לדעתי - ובכל מקרה את הכל אפשר למצוא באינטרנט באיכות HD.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

YES לטעמי האישי עדיפים בגלל:

סטרימר שעובד מעולה כולל כתוביות.

VOD שמשלים יפה פערים.

תוכניות לדעתי האישית מעט טובות יותר בסדרות.

שרות לקוחות זמין...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הוט יותר זולים, ליס יש תכנים יותר טובים לדעתי - ובכל מקרה את הכל אפשר למצוא באינטרנט באיכות HD.

עם תרגום?

איפה?

פורסם

הוט טריפל פלטינום:

ממיר מקליט HD + ממיר מקליט + 2 ממירים דיגיטליים

6 חבילות ערוצים + חבילת ערוצי HD

תשתית אינטרנט 100 מגה ביט

*נתב אלחוטי חינם

ספק אינטרנט 100 מגה ביט

*אחלה מהירות ופינגים לא רעים

קו טלפון + קו פקס

*שיחות ללא הגבלה לנייד ולנייח

340 ש"ח לחודש.

רק בגלל זה אני לא עובר ליס ובזק, כאשר תהיה אפשרות לבזק להציע חבילה משולבת כמו בהוט במחיר נורמלי אז אעבור אליהם.

פורסם

הייתי מחובר לטריפל של הוט במשך כמה חודשים, כל יום האינטרנט שלהם היה מתנתק בערך לשעתיים (כאשר הייתי מחובר לבזק זה לא היה קורה),

הייתי ממתין שעות על הקו כדי לקבל מענה. כל יומיים - שלושה בערך שעתיים מול נציג שירות והמנהלים שלו.

החלטתי שעם הכסף שלי אני אבחר מה לעשות איתו והתנתקתי מהוט ועברתי ליס.

כרגע אצלי בבית 5 ממירי HD וVOD כאשר אחד מהחמישה הוא מקליט (סטרימר).

פורסם

הכל תלוי איפה אתה גר ומה מצב התשתית שלך, אצלי השתית של הוט מחובר לכ-8 בתים פרטיים ואף פעם לא הייתה לי בעיה אצלם.

אם אתה גר בבית שהתשתית שלו ישנה והכבל שמגיע מהארון של הוט אל הדירה\בית שלך ישן ואכול אז זאת כנראה הבעיה, גם המחברים הישנים יכולים להיות חלודים והמפצל\מגבר יכולים להיות תקולים, לבזק אין מפצלים\מגברים בתוך הבית וגם המחברים שלהם עשויים מפלסטיק ולכן לא מחלידים לכן הבעיות היחידות שלהם הם כבל נחושת ישן ואכול,

בגלל זה משום מה אנשים חושבים שבזק יותר טובה מהוט, זה לא נכון, זה פשוט בגלל הציוד והכבילה הישנה לרוב שלבזק יש פחות השפעה ממנו.

• תוכן חדש...