Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח מאוכזב של YES

הסרטים חוזרים על עצמם

ספורט-נראה כאילו יש רק כדורגל וכדורסל בעולם, השאר פאסה

סדרות-באיחור

רואה הכל ברשת אך המשפחה מסרבת להתנתק

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לקוח מאוכזב של YES

הסרטים חוזרים על עצמם

סדרות-באיחור

עד שלא יכנסו מיתחרים חדשים לתחום הכבלים כמו לתחום הסלולר שום דבר לא יזוז ! בזמנו כחלון אישר לסלקום ולפרטנר להיכנס לתחום הכבלים ושתי החברות לא עושות עם זה כלום ,אני מקווה שהשר החדש יקציב להן זמן להיכנס לתחום או להעביר את הזיכיון לחברות אחרות/חדשות .

פורסם

תודה על תשובה עניינית ומלאה. האם אחרים מקבלים טוב מזה? כמדומני אני משלם דומה.

ומה בהוט?

ומה לגבי החבילה הצרה הצפוייה?[אגב, כמדומני כבר דיברו על זה בעבר ולבסוף גובשה חבילת חרטא בשביל הפרוטוקול בלבד.]

פורסם

התנתקתי בשעה טובה ומוצלחת היום מYES. הישרות אמנם אחלה, אבל המחיר לא לטעמי. עברתי לעידן+ ואני מרוצה. רואה ב-HD (הממיר עושה UPSCALING, כי ממש רואים את זה, אבל זה יותר טוב מהחיבור של ה-RCA). ויש אפשרות הקלטה.

הממיר הוא אגב innova 7002HD.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לקוח מאוכזב של YES

הסרטים חוזרים על עצמם

סדרות-באיחור

הסרטים עדיין חדשים בהרבה מבהוט.

ספורט - לא זכור לי שליס יש ערוצים משלהם.

סדרות - באיחור למה? לרשת? לערוץ האמריקאי שלהן?

רוב הסדרות משודרות 48 שעות אחרי שמשודרות בארה"ב.

אתה מתבלבל.

משכנתא זה קל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול התקשרו אליי מהוט והוזילו לי את החבילה ל 245 ש"ח ( 2 ממירים,אחד מג'יק ואחד HD) - כל הערוצים פתוחים.

אין קאץ' ,אין התחייבות ואין צורך לשלם תוספות.

כנראה שהם מפחדים מבריחת לקוחות...

פורסם

פנדוב, אני משלם כדלקמן:

חבילת כל הערוצים (ללא ערוצי פרימיום): 244 ש"ח

VOD: 15 ש"ח

ממיר HD: 10 ש"ח

חבילת 20 ערוצי פרימיום (ילדים, אוכל, בריאות, טיולים ועוד חארטה): 20 ש"ח.

יש לי שלושה ממירים בסך הכל בבית: YES MAX TOTAL, YES HD ו- YES MAX.

כלומר ממיר אחד שהוא HD + הקלטה

ממיר אחד שהוא רק HD ללא אפשרות הקלטה

וממיר אחד רגיל עם אפשרות הקלטה.

בכל הממירים מותקן VOD.

פורסם

נכון, יוצא בסך הכל 289 ש"ח לחודש.

אבל אתה יכול להוריד כל אחד מהמרכיבים האחרים אם אתה לא רוצה אותם.

למעשה אם הייתי נשאר עם ממיר יס טוטאל וממיר יס מקס ומוותר על ממיר ה-HD, מוריד את העשרים ערוצי פרמיום ואת ה-VOD, הייתי משלם 244 שקלים בחודש.

הכל שאלה של מה השימושים שלך.

פורסם
לפני מספר ימים סגרתי איתם על הדיל עם YES. האמת שהתקשרתי לא כדי לסגור אלא כדי לשאול אם משהו השתנה בהצעה שלהם לפני שאני "מתקדם עם חברה אחרת"...

הנציגה היתה מאוד נחמדה ושידרה הרבה אמינות כשאמרה שזו ההצעה הכי טובה שאפשר להציע לי ולכן בהחלטה של רגע החלטתי להתקדם כדי להשאיר את הסיפור הזה כבר מאחורי.

פרטי הדיל:

• מקס HD total
  • מקס רגיל
  • חבילת TOP שאמורה לשדרג במשהו את הבסיס+5 חבילות שיש לי היום (לא התעמקתי, לא קריטי עבורי)
  • התחייבות ל- 18 חודשים
  • 25 ש"ח זיכוי בתכני VOD כל חודש (נראה כמה רלבנטי זה יהיה...)
  • 249 ש"ח לחודש
  • עלות התקנה 159 ש"ח שאותה לא הצלחתי לבטל (לא ניסיתי יותר מדי) אבל קיבלתי פיצוי של 3 סרטים (שווה לבערך 65 ש"ח ובזה אני כן משתמש)

הבעסה העיקרית היא מועד התקנה רחוק מאוד (3 שבועות) בשעות שאני יכול (או על הבוקר או הכי מאוחר בערב).

נתראה עוד שנה וחצי.

עוד שנתיים עברו והמבצע נגמר.

התנאים נשארו זהים והדבר היחידי שבוטל הם אותם 25 ש"ח חודשיים זיכוי על תכני VOD שלמרבה ההפתעה היו מאוד שימושיים במשך השנתיים האחרונות. הנציגה התעקשה שיש לי אחלה מסלול גם ללא אותם 25 ש"ח בתכני VOD.

לא החלטתי עדיין אם בא לי לשחק את משחק "תחזיקו אותי לפני שאני מתנתק" כי זה לא יקרה, אני ויותר חשוב אישתי מאוד מרוצים מ-yes והתכנים שלהם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חידשו לנו את החבילה בהוט (חבילה של ועדי עובדים) ב-300 ש"ח אנחנו מקבלים 3 ממירים HD כל הערוצים (חוץ מ-ספורט 1ו2 )

אינטרנט 100 מגה (בכאילו) תשתית ואם רוצים ספק דרכם זה 20 ש"ח .

פורסם

2 ממירים HD מקליטים,

חבילה בסיסית של ערוצים + כמה ערוצי שקיבלנו מתנה

אינטרנט 30 מגה

ספקית 30 מגה

טלפון ללא הגבלה

אצל HOT ב300 ש"ח + 15 ש"ח על הממיר השני.

העיקר יש דיסקברי סוף סוף :))

סדרות לא כלכך רואה, כי תמיד הכל באיחור אז מעדיף להוריד במחשב ולראות.

סרטים בHOT GOLD פצצה !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...