Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד לשבוע שעבר שילמתי ביס 232 ש"ח לכל החבילות עם ממיר יס טוטאל + 5 ש"ח ממיר יס מקס + 10 ש"ח ממיר HD + חבילת ערוצי פרימיום (ערוץ האוכל, הטיולים וכו') - 25 ש"ח + 20 ש"ח VOD. סה"כ 292 ש"ח לחודש.

לאחר דיון מעמיק בבית הוחלט לוותר על חבילת ערוצי הפרימיום ולכן התקשרתי ליס ואמרתי שננסה כבר להוריד אותם קצת במחיר או להוציא מהם כמה צ'ופרים (לא באמת האמנתי שאצליח להוריד אותם מכיוון שמדובר במחיר שמוצע ללקוחות חדשים). בשימור לקוחות הציעו לי הצעה מעליבה של הנחה ב-VOD של 10 ש"ח לחודש למשך 4 חודשים כלומר 40 ש"ח.

אמרתי להם תודה וביקשתי שינתקו אותי.

כמובן שאמרו לי שיחזרו אלי תוך שלושה ימים.

לאחר ארבעה ימים כשלא קיבלתי טלפון, התעצבנתי והתקשרתי בשנית ליס במטרה לשחרר קצת לחץ.

להפתעתי ענתה לי נציגה חביבה שללא הרבה מאמץ מבחינתי הציעה להוריד את מחיר אותה החבילה ל-206 ש"ח לחודש עם ממיר טוטאל+ 5 ש"ח ליס מקס + 10 ש"ח ממיר HD + עשרים ש"ח VOD כלומר 241 ש"ח לחודש לאחר שהורדנו גם את חבילת ערוצי הפרימיום ובנוסף קיבלנו את שירותי ה- VOD לחודשיים מתנה.

בקיצור, אפשר להוריד את יס אפילו יותר מהמבצעים ללקוחות חדשים בלי הרבה מאמץ.

לא ממש הבנתי מה המחיר הסופי באם היתה משאיר את חבילת הפרימיום ?

כי אני למשל משלם את המחיר של 292 ש"ח ויש גם לי את כל מה שפרטת: VOD + YES MAX TOTAL +YES HD + PREMIUM.

אשמח לדעת כמה אפשר להוריד אותם ולהשאר עם מה שיש.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הייתי משאיר את חבילת ערוצי הפרימיום הייתי משלם 266 ש"ח.

והפירוט:

1. כל החבילות + ממיר טוטאל - 206 ש"ח.

2. VOD - עשרים ש"ח.

3. ממיר יס מקס - 5 ש"ח.

4. ממיר HD - עשרה שקלים.

5. חבילת ערוצי פרימיום - 25 ש"ח.

סה"כ 266 ש"ח. אני העדפתי להוריד את חבילת ערוצי הפרימיום ולכן אני משלם 241 ש"ח לחודש.

נסה לדבר איתם ותאיים בניתוק. אם הם לא מוכנים לתת לך את אותה החבילה ואומרים לך שאין כזה מבצע ביס, פנה אלי בפרטי ואתן לך את פרטי המנוי כדי שהם יראו שאכן יש.

פורסם

עידכון קטן מהשטח:

התקשרתי לנציגת לקוחות [ממורמרת] שהתווכחה איתי בטלפון כ 10 דקות ,ביקשתי לקבל את החבילה והיא ענתה בשלילה.

הועברתי אחרי דין ודברים לנציגת שימור לקוחות שגם היא התווכחה איתי.

אני פונה אליך בפרטי לגבי פרטים נוספים.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לא מבין למה לשלם על תכנים שמבזבזים לכם תזמן ובשנה עולה כ4000ש"ח, אין לכם על מה לבזבז תכסף? קשה להוריד בטורנט או לראות דרך האינטרנט??? יאלה לא מבין, בגלל שאתם כאלה פרייארים הם מרשמים לעצמם לקחת לכם בחודש כמעט פאקינג 100$ !!! אתם פשוט ביזיון, בימינו צריכים לשלם לכם על התוכן בגלל כל הספונסרים וכל מה שאתם רואים בטלויזיה, לרוב מוצג מה שמנסים למכור, בין היתר חפצים ומוצרים, לכן תבינו - לשלם על טלויזיה זה פשוט מטומטם.

חתימה בהשהיה

פורסם

תוריד אתה טורנטים ותחפש תוכן ברשת. לי הנוחות שהם בוחרים בשבילו מספר אופציות יותר נוחה ושווה לי את ההפרש. מצד שני אתה יכול להמשיך להיות פראייר וביזיון ולשלם על 100 מגה באינטאנט. אני עם 5 מגה שגם זה יותר מידי (פשוט זו החבילה הכי קטנה של בזק).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הייתי מסכים איתך אם התוכן היה רלוונטי , אבל רוב הזמן פשוט אין מה לראות , ובגלל זה קשה לי לשלם את הסכומים הנ"ל , הבעיה היא שאין פתרון נורמלי לצפייה בכדורגל ישראלי , וערוצים ברוסית.

עם השאר אני מסתדר ללא בעיה (ספורט מחו"ל , סרטים סדרות וכו'.)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

לבחור שרשם לעיל שהיום מספיק אינטרנט 5מגה, אז אין כזה דבר כבר, אם יש לך 5 אז אתה הפרייאר כי אתה אמור לקבל 15 באותו מחיר.

אין פיתרון לצפייה ברוסית? בוא אחדש לך: google it: simpletv portable rutracker

למי שיש רק גישה לאינטרנט ורוצה להשתמש בממיר דומה להוט\יס\APPLETV, ניתן להזמין מנוי ב KARTINA.TV באזור ה20 יורו לחודש, היתרון שזה 120 ערוצים וספריית VOD אבל זה הכל ברוסית, נדמה לי שיש גם ערוץ 9 ישראלי, חיסרון נוסף שזה מנוי אחד לצפייה בטלויזיה אחת בו זמנית, ככה שזה לא מתאים לבתים של אנשים משועממים עם מיליון טלויזיות. זה עדיין באיכות טובה מהוט ובהחלט יש מה לראות שם. אבל כרגע כשיש מחשב אין טעם לשלם כסף כל חודש, פעם אחת שמים מחשב פשוט ומחברים לטלויזיה ב3-4 אלף נניח במקום לשלם ליס או הוט, אפשר לקנות גם טלויזיה 42 וגם מחשב סביר.

לחובבי הספורט, אז בקרטינה יש איזה 10 ערוצי ספורט, כמה מהם HD אם אני לא טועה, אז אפשר לראות 24\7.

עריכה אחרונה על ידי doscape

חתימה בהשהיה

פורסם (נערך)

לקרוא לציבור שלם מטומטם בגלל שהוא לא מוכן/רוצה להתעסק עם הורדות מהאינטרנט זה די דבילי (וגם ווילי זה דבילי).

לקרוא לציבור שלם ביזיון בגלל שהוא לא רואה תכנים בצפיה ישירה ובאיכות נמוכה, זה בזיון.

יש לי שלוש טלויזיות בבית, אז להגדרתך אני משועמם. נו שויין. :roll:

לומר שאין מה לראות בטלויזיה זה פשוט לא נכון. מאז שיש את הממירים המקליטים תמיד היה לי מה לראות. פשוט מקליטים את מה שבאמת רוצים לראות וכך רואים טלויזיה איכותית יותר ותכנים שמתאימים לטעם האישי.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

כשתשלם 27 שקל לתשתית ו 7 שקל לספק אז תגיד שיש 15 באותו המחיר.

אישית צופה בעיקר בערוצי דיסקאברי, הילדות בערוצי הילדים והנוער וכולם מידי פעם באיזה סרט. אלה הצרכים ולזה יס טובים ומתאימים לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת שאני קורא לציבור מטומטם בגלל שהוא מבזבז יותר מידי זמן על הטלויזיה.

ואז, עוד לשלם על זה הרבה ?!

מעבר לממוצע של שעה ביום זה מוגזם מידי לטעמי אז בטח שגם להוריד סדרות בטורנטים זה לא פחות מגוחח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני סטודנט וכיאה לסטודנט מנסים לחסוך כמה שיותר. אני חייב להגיד שיש פתרון לכל דבר שמשודר למעט משחקי הכדורגל החמים בארץ ובעולם. ראו את זה בייחוד סופ"ש שהיה, לא היה ניתן לצפות בדרבי באיכות נורמלית ובסופר קלאסיקו היית צריך להעביר הרבה מקורות. בשני המקרים אחריי 10 דק' כל החבר'ה יצאו בריצה לבר השכונתי לתפוס אותו שם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ לטובת המשתמשים ביס: שוחחתי איתם היום שוב לטובת חבר בעבודה שביקש לשלם כמוני ליס וכמובן לאחר שנתתי את הפרטים שלי הוא קיבל אותו בלי הרבה ויכוחים (חוץ מזה שהנציגה התפלאה ושאלה איך השגתי את המחיר הזה).

206 ש"ח לחבילת טופ (כל הערוצים) + ממיר YES MAX TOTAL + חודשיים מתנה את שירות ה- VOD.

פורסם

חבילת כל הערוצים ללא ספורט, (כולל רומנית :-) )

ממיר פייבר בוקס אחד,

ממיר HD מקליט,

אינטרנט 100 מגה + ספקית נטויזן,

טלפון ללא הגבלה.

417 כולל מע"מ לחודש, אה וכן הכל בחשבונית אחת כמובן שזה מאוד נוח.

עקצתי מהם גם ערכת חשמל רשת של DLINK.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי חברים,

יש כאן מישהו שיש לו רק ממיר HD אחד , לא מקליט ומשלם 214 ש"ח או פחות?

אני אשמח לשמוע אם כן, כדי שאני אוכל להעביר את הפרטים בשיחה עם יס ולקבל את אותו הדבר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אם הייתי משאיר את חבילת ערוצי הפרימיום הייתי משלם 266 ש"ח.

והפירוט:

1. כל החבילות + ממיר טוטאל - 206 ש"ח.

2. VOD - עשרים ש"ח.

3. ממיר יס מקס - 5 ש"ח.

4. ממיר HD - עשרה שקלים.

5. חבילת ערוצי פרימיום - 25 ש"ח.

סה"כ 266 ש"ח. אני העדפתי להוריד את חבילת ערוצי הפרימיום ולכן אני משלם 241 ש"ח לחודש.

נסה לדבר איתם ותאיים בניתוק. אם הם לא מוכנים לתת לך את אותה החבילה ואומרים לך שאין כזה מבצע ביס, פנה אלי בפרטי ואתן לך את פרטי המנוי כדי שהם יראו שאכן יש.

אל תבזבז זמן על שירות לקוחות.

תמלא באתר של יס טופס יצירת קשר ובו תרשום שאתה מעוניין לברר פרטים בנוגע להתנתקות, מה התהליך וכו'

יחזרו אלייך משימור לקוחות ואיתם כבר אפשר לדבר.

יאדה, יאדה, יאדה, נתתי את הפרטים שצטטתי כאן והופס קיבלתי את הדיל הבא:

2 ממירי HD , אחד מהם מקליט.

כל הערוצים פתוחים.

215 ש"ח (40 ש"ח התקנה).

מה שכן, אני מנוי של יס כבר המון שנים אז זה אולי עזר.

הזמנתי גם חבילת פרימיום אבל זאת חבילה שעולה סכום זהה לכולם אז זה לא ממש משנה, כנ"ל VOD.

תהנו.

• תוכן חדש...