Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עובד עם הוט שנים רבות, גם עובד מהבית ולכן חשוב לי האמינות.

לאורך שנים רבות היו יציב, לפני כמה שנים הייתה בעיה שלא התגברו במשך כשבוע פלוס עד שנשברתי ועזבתי לבזק, הייתי בבזק במשך כשנה/שנתיים עד שנשברתי בגלל המהירות האיטית 15 גיגה בלבד וחזרתי להוט, מאז טפו-טפו-טפו שוב במשך כמה שנים יציב וטוב.

לא עוקב אחרי ה I.P באדיקות, בכללי קבוע אך לא מובטח, בהתחלה היה חשוב לי I.P קבוע ובפנייה אליהם הם התחייבו לכך, כיום הם גובים כסף על כך, אם הנושא קריטי תדבר איתם.

תודה. אגב, לאיזה ספק צירפו אותך בהוט?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קיבלתי הצעה מהוט : שני ממירים פיבר בוקס כולל כל הערוצים וVOD 100MB ספק + תשתית, טלפון ללא הגבלה ב-315 ש"ח

לארבעה חודשים ראשונים

ואז 325 ש"ח להמשך השנה .

מציע לך לא להכניס ראש בריא למיטה חולה. מנסיון.

גם אני שילמתי 300 שח על חבילה דומה. ביקשתי אחרי כמה שנים שיוזילו, לא עזר. בסוף החלטתי להתנתק מהם - אחת ההחלטות הטובות שעשיתי. ברוך שפטרנו. כבר למעלה מחודשיים מאז הניתוק הם מתקשרים ומציעים הכל רק שאחזור אליהם. רק שתבין, שאת מה שהציעו לך ב-325 שח לחודש, הם היו מוכנים לתת בכמעט חצי מחיר אחרי שהתנתקתי.

שיטת העבודה שלהם היא לנקנק אותך במחיר, בלי הוזלות כל עוד אתה לקוח שלהם. כשתרצה לעזוב ישתו לך את הדם, וכשתצליח בסופו של דבר, הם יאכלו לך את הראש על בסיס שבועי כדי להחזיר אותך בכל מחיר. אחרי השיחה הרביעית או החמישית אמרתי להם שגם בחינם לא אחזור אליהם, ובפעם הבאה שיתקשרו אתבע אותם, ויש לי את כל השיחות מוקלטות. מאז שקט בגזרה.

פורסם
תודה. אגב, לאיזה ספק צירפו אותך בהוט?

מבחינתם לכל ספק, אני בספק הוט מכיון שיש לי קו טלפון על רשת הוט והספק ניתן חינם כהטבה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המלצה על חבילת טריפל לדוברי רוסית?

הדרישות העיקריות הן טלוויזיה עם מגוון ערוצים, כולל ממשק נוח לתפעול וערוצים ברוסית, טלפון קווי עם פונקציות בסיסיות (תא קולי, העברת שיחה למספר אחר וכדומה) ואינטרנט במהירות סבירה (15+ מגה).

העדיפות היא לטלפון קווי של בזק, כך שכרגע החבילה שנראית הכי רלוונטית היא הטריפל של בזק בינלאומי, השאלה היא איך ה-STINGTV מבחינת מגוון הערוצים ונוחות השימוש?

כרגע משלמים כ-325 ש"ח על 3 חבילות נפרדות (טלפון קווי בזק, טלוויזיה הוט ואינטרנט של בזק בינלאומי).

פורסם (נערך)

לדעתי בסטינג אין חבילת רוסית / שפות זרות.

הקטע עם סטינג הוא שאתה לא חייב לרכוש את החבילה המלאה ב 99 שקלים, אלא ניתן לפרק את זה לחבילות שאתה באמת תצפה בהן.

בנוסף, יש לך חודש חינם להתנסות.

הבעיה העיקרית איתם היא מגבלת המכשירים שניתן להשתמש בהם.

3 מכשירי Android tv (סטרימרים / טלויזיות חכמות), ו 2 מכשירים אחרים (ניידים טאבלטים).

יש לך גם את Partner TV (שממבט זריז באתר שלהם, גם אצלם לא מצאתי חבילת רוסית) וסלקום TV שאצלם יש שני ערוצים ברוסית, והם מציעים גם טריפל ע"ג תשתית בזק.

*אני חושב שהטלפון בחבילת הטריפל שלהם נסמך על האינטרנט (דרך מתאם שיחות שלהם), אני לא יודע עד כמה קריטי לך העניין שקו הטלפון יהיה מתוך שקע בזק.

מבחינת נוחות שימוש, לדעתי זה פחות נוח מממיר (קצת פחות מהיר בתגובות שלו - יכול להיות שזה תלוי בסטרימר בו תשתמש), אבל בהחלט ניתן להתרגל.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
פורסם

תוסיף עוד 10 שקלים ותקבל אינטרנט בסיבים אופטיים של פרטנר במהירות של 200 או של סלקום בעוד 20 שקלים למהירות של 500.

היה לי גם את האינטרנט במהירות של 100 של טריפל סי והנטפליקס עכשיו עובד יותר חלק, כבר אין את הזמן טעינה שבו בהתחלה הוידאו באיכות נמוכה עד שהוא מגיע לאיכות הגבוהה, הוא מההתחלה מתחיל באיכות המקסימלית.

וגם הורדות יורדות בערך פי 5 יותר מהר.

פורסם

דווקא אם הוא גר בעיר גדולה יש סיכוי טוב מאוד שהיא כן רלוונטית.

טיפ קטן, אל תבדקו אם אתם יכולים לעשות אינטרנט אופטי רק באתר אינטרנט שלהם, תתקשרו למוקד כי הכתובות באתר שלהם לא מעודכנות. אצלי באינטרנט היה כתוב שלא ניתן לעשות את האינטרנט האופטי של פרטנר אבל כשהתקשרתי אמרו שאפשר וגם שלחו טכנאי למחרת.

שווה לבדוק כי זה העולם אחר

פורסם

ואלי התקשו מסלקום להציע לי אינטרנט בסיב אופטי. הבעיה היחידה היתה שכתובת שהיתה בידם לא מעודכנת, בכתובת הנוכחית שלי יש סיבים של בזק שאינם מחוברים לדבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
קיבלתי הצעה מהוט : שני ממירים פיבר בוקס כולל כל הערוצים וVOD 100MB ספק + תשתית, טלפון ללא הגבלה ב-315 ש"ח

לארבעה חודשים ראשונים

ואז 325 ש"ח להמשך השנה .

זה ממש יקר! אני שילמתי 274ש"ח לממיר פייבר + 3 ממירי מיני פייבר, VOD, מאה מגה אינטרנט וכל חבילות הערוצים (פרט לספורט ואולי עוד איזה ערוץ שקר כלשהוא).

• תוכן חדש...