Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לעבור ליס עם שני טלוויזיות לחבילת בסיס+ערוצי ילדים/פעוטות/תינוקות.

אין צורך בממירים מתוחכמים וכד'.

לפני שאצור איתם קשר רציתי לשמוע מכם

מהו מחיר טוב לעסקה?

תודה!

Gn'f'R

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לרגל 2014, מעוניין לעבור להוט לחבילת הטריפל, מישהו יכול לפרט עלויות כיום? תודה!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אצלי טלוויזיה (בסיס + 6 חבילות), אינטרנט (100 מגה), וטלפון סה"כ 299 שקלים לחודש

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

m3 - כמה ממירים אצלך? אני מניח שאחד או שניים.

אתמול בדקתי את החשבון שלי ביס, ו-75 מתוך 280 ש"ח שאני משלם הם תמורת הממירים הנוספים (יש לי ממיר SD אחד וחמישה ממירי HD, בלי VOD, הקלטות ושאר ירקות, כל החבילות למעט פרימיום ושפות זרות.

וד"א - בעקבות שרשור מקביל כאן גיליתי ששיטת מצליח שוב פעלה, התחילו לחייב אותי על VOD - שלשום פניתי דרך אתר האינטרנט והיום קיבלתי תשובה ששירות ה-VOD - שממילא לא נעשה בו שימוש כלשהו - הוסר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה ליאור ואחד יש אצלי.

ממיר HD לא מקליט, נדמה לי שהחבילה כוללת גם VOD ו-StartOver וכו'

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לאור מה שכתבת בשרשור יוקר המחיה - כדאי שתבדק מה החבילה כוללת ולמה אתה זקוק. יתכן שתוכל לחסוך כמה עשרות ש"ח לחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בזמנו המחיר היה בדיוק אותו מחיר עם/בלי טלפון (שאני לא משתמש בו, ואין לי בכלל מכשיר טלפון בבית).

והמחיר היה בדיוק אותו מחיר לחבילת "בסיס" + 3 חבילות תוכן.

לעומת זאת אינטרנט 100MBit + חבילת בסיס (יענו בסיס בסיס, הכי ריק שיש) עלתה סכום דומה (הגיע ל-279 לחודש)

נכון לעכשיו באתר של הוט, רק על האינטרנט 100MBit זה 139 ש"ח לחודש.

חבילה צרה עולה 149 שקלים נוספים.

הגענו ל-288 שקלים והערוצים זה +- עידן+

ת'כלס הייתי מסתפק בחבילת סרטים והספורט שמשדרים בו פורמולה 1 (אבל זה בתשלום נפרד ומוגזם)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני סגרתי עם הוט לפני כחודש על חבילה כזו:

טלויזיה בסיס+5 חבילות, מדובר על כל חבילות הערוצים למעט ערוצי פרימיום. 2 ממירים, אחד מקליט ואחד HD.

אינטרנט 12MB ונתב אלחוטי, ללא עלות נוספת.

טלפון 1000 דקות לנייחים.

כל זה ב279 ש"ח.

כאשר התשלום מורכב מ239 ש"ח על הטלויזיה והאינטרנט ועוד 40 ש"ח על הטלפון לחודש.

פורסם

משלם 368 שקלים על חבילת פלטיניום שכוללת את כל הערוצים (מלבד ערוצי ספורט ועוד כמה שטויות)+כמה ערוצים ברוסית שדורשים תשלום נוסף+טלפון בייתי ללא הגבלה+אינטרנט 100MB+ספק אינטרנט 100MB

פורסם

לצערי המחירים ממש לא מזהירים, התקשרתי להתעניין לגבי הטריפל שלהם, 352 ש"ח לכל הערוצים, ממיר HD מקליט, ממיר HD, קו טלפון עם שיחות ללא הגבלה ותשתית 100MB.

עד כאן הכל נמשמע טוב, רק מה, אצלי בבית רואים ערוץ 2, 10, נשיונל ג'אוגרפיק ואת ערוצי הספורט, זהו, סך הכל בין חמישה לשמונה ערוצים במקסימום של המקסימום.

במסגרת המבצע הזה אני מקבל כמעט 300 ערוצים שאני בחיים לא אפתח, ערוץ האוכל, ג'וניור, הופ קטנטנים, ערוץ לדוברי גרוזינית, אל ג'אזירה, ערסיאדת 24 ועוד רבים וטובים אבל ערוצי הספורט "פרימיום"? (5+ לייב וגולד וכו') עליהם רוצים תוספת של 120 ש"ח. והנציג לא היה מוכן לזוז אפילו שאני אומר לו שעל זה תקום ותפול ההתחברות.

ככה שבסוף יוצא שיש לי טלוויזיה עם מיליארד ערוצים שאני בחיים לא אפתח, ועל התענוג הזה אני משלם מעל 4500 ש"ח בשנה (כולל אינטרנט וטלפון ביתי) כולל התקנה, ואם אני רוצה גם את חבילת הספורט זה מגיע ל5900 ש"ח כולל התקנה לשנה, מה זה האבסורד הזה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הודעה שהגיעה אליי לפרטי מחבר פורום ללא גישה לאוף טופיק:

טלפון un-limited, או שזה 1000 או 2000 דקות..אנו בחודש 'מסיבי' מגרדים את ה- 500-600 דקות...

אינטרנט 100mb.

3 ממירים, שאחד מהם magic [=מקליט]

vod, הבנות דרשו, אם זכור לי נכון עלותה 20שח.

לא כל הערוצים פתוחים, אך מספק אותנו מעל-ומעבר.

החבילה נקראת itop.

סהכ 332שח.

אגב מבחינתי אם הייתה לי קליטה של עידן+, כנראה שהייתי מסתפק בעידן+ ואינטרנט 100MBit.

מצד שני אם את הערוץ ספורט הרלוונטי לפורמולה 1 הייתי יכול לקבל במסגרת החבילה הייתי בוחר בהוט ללא היסוס.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

באתר הוט יש לפעמים מבצעים יותר טובים ממה שמציעים במכירה הטלפונית. על חלק מהמסלולים יש חודש ראשון חינם והתקנה חינם.

VW Golf GTI 2006 Manual

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עד לשבוע שעבר שילמתי ביס 232 ש"ח לכל החבילות עם ממיר יס טוטאל + 5 ש"ח ממיר יס מקס + 10 ש"ח ממיר HD + חבילת ערוצי פרימיום (ערוץ האוכל, הטיולים וכו') - 25 ש"ח + 20 ש"ח VOD. סה"כ 292 ש"ח לחודש.

לאחר דיון מעמיק בבית הוחלט לוותר על חבילת ערוצי הפרימיום ולכן התקשרתי ליס ואמרתי שננסה כבר להוריד אותם קצת במחיר או להוציא מהם כמה צ'ופרים (לא באמת האמנתי שאצליח להוריד אותם מכיוון שמדובר במחיר שמוצע ללקוחות חדשים). בשימור לקוחות הציעו לי הצעה מעליבה של הנחה ב-VOD של 10 ש"ח לחודש למשך 4 חודשים כלומר 40 ש"ח.

אמרתי להם תודה וביקשתי שינתקו אותי.

כמובן שאמרו לי שיחזרו אלי תוך שלושה ימים.

לאחר ארבעה ימים כשלא קיבלתי טלפון, התעצבנתי והתקשרתי בשנית ליס במטרה לשחרר קצת לחץ.

להפתעתי ענתה לי נציגה חביבה שללא הרבה מאמץ מבחינתי הציעה להוריד את מחיר אותה החבילה ל-206 ש"ח לחודש עם ממיר טוטאל+ 5 ש"ח ליס מקס + 10 ש"ח ממיר HD + עשרים ש"ח VOD כלומר 241 ש"ח לחודש לאחר שהורדנו גם את חבילת ערוצי הפרימיום ובנוסף קיבלנו את שירותי ה- VOD לחודשיים מתנה.

בקיצור, אפשר להוריד את יס אפילו יותר מהמבצעים ללקוחות חדשים בלי הרבה מאמץ.

• תוכן חדש...