Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר הקפצתם אז אעדכן:

כמה ימים לאחר מכן התקשרתי ליס, הם הורידו לי 9 שקל כדי שלא אתנתק

בכל זאת דרשתי ניתוק, מתברר שיש שם תפקיד שנקרא מנהל של מנהל של מנהלת של מנהל על אחראי שמנהל אחראי אחר בשימור לקוחות :)

אותו מנהל אחראי שמנהל כמה מנהלים הסכים להתפשר איתי על מחיר שימור בסך 275 לחודש

לא עמדתי בנדיבות שלהם... 21 ימים לאחר מכן כבר חייתי בעולם העידן פלוס, פלוס סטרימר.

אחלה שירות!

העידן פלוס כמובן :)

מאז (אוגוסט) עשיתי לי מנהג קבוע:

את אותם 300 שח שהיו מתבזבזים על משכורות מנהלים ביס אני ״תורם״ פעם בחודש על מסעדה בשרית טובה

שימו על המאזניים סטייק טוב או דפדוף בערוצים חסרי תכן ותראו לאן הכף נוטה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה עבור חבר.

כמה צריך לשלם היום על טריפל, כל הערוצים כולל כל הספורט כולל אינטרנט 100 מגה, 2 ממירים HD?

הוא משלם היום 449.

ד"א, הוא לא מהמורידים הגדולים, לדעתי סתם דחפו לו 100 מגה. גם אין לו שימוש בזה,

גם הוא ממילא מקבל 15 בספידטסט. (30 ב speed.hotnet.net.il)

ניסיתי לדבר על ליבו שיעשה כמוני, אני נטול כבלים כבר שנה. תענוג. קשה לו עדיין :)

תודה.

פורסם

ואני מוסיף שאלות על שאלת קודמי:

כמה עולה מנוי בהוט בלי ממיר מקליט ועם ממיר מקליט? וכמה תשתית אינטרנט הוט?[אין טריפל כיום]

כמה עולה מנוי ביס? ממיר מקליט אחד.

תודה.

פורסם
שאלה עבור חבר.

כמה צריך לשלם היום על טריפל, כל הערוצים כולל כל הספורט כולל אינטרנט 100 מגה, 2 ממירים HD?

הוא משלם היום 449.

ד"א, הוא לא מהמורידים הגדולים, לדעתי סתם דחפו לו 100 מגה. גם אין לו שימוש בזה,

גם הוא ממילא מקבל 15 בספידטסט. (30 ב speed.hotnet.net.il)

ניסיתי לדבר על ליבו שיעשה כמוני, אני נטול כבלים כבר שנה. תענוג. קשה לו עדיין :)

תודה.

אני משלם על טלפון + אינטרנט (ספק ותשתית) במהירות 100 מגה + טלויזיה (בסיס), ממיר אחד מקליט וממיר שני HD.

357 ש"ח.

גם אני לא מהמורידים ה"גדולים" אך זאת חוויה אדירה להיות ב 100 מגה, כל דבר בשניות אצלך במחשב.

פורסם

גם לי יש 100 מגה בהוט ואני ממש לא מרוצה ,100 רק נשמע טוב ולא יותר מזה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב מחר הוט באים לאסוף ציוד :-D

יש הצעות מעניינות ביס ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא מאוחר , חיכיתי עד שיטפלו בכל הזיכויים שהיו אמורים להיות כבר לפני חודשים ואני אישית מאמין שברגע שאתה לא לקוח את הזיכויים כבר לא תראה .

בכל מקרה כרגע אני מחפש דיל מעניין ליס .

פורסם

עדכון: 449 ש"ח על 3 ממירים (2 מקליטים), כל הערוצים פתוחים, חבילת אינטרנט 100 מגה למחשב וקו טלפון. מניח שהרוב מכירים את המבצע הזה של הוט.

הספק שלי הוא לא הוט, והאינטרנט לפעמים נתקע משום מה. 100 מגה בת*ת שלי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
... מניח שהרוב מכירים את המבצע הזה של הוט.

הספק שלי הוא לא הוט, והאינטרנט לפעמים נתקע משום מה. 100 מגה בת*ת שלי.

אצלי גם הספק אינטרנט וגם התשתית הוא הוט.

נכון 100 מגה אין, אך 80-90 יש לפחות ב 97% מהזמן, גם כשיורד לא יורד פחות מ 70, המלצתי לפנות לספקים ישברו את הראש על מנת שתקבל מה שמגיע לך.

פורסם
אשמח לדעת כמה משלמים ליס לפני חבילות פרימיום[עדיף עם ממיר מקליט]

אותה שאלה לגבי הוט עם או בלי ממיר מקליט, ללא טריפל.

תודה.

אני משלם ליס על כל החבילות (ללא פרימיום) - 239 ש"ח על ממיר יס מקס טוטאל + יס מקס.

לפני כחודש הוספנו עוד ממיר HD (ללא הקלטה) שעולה לנו עוד 10 ש"ח בחודש.

בנוסף, יש להוסיף 15 ש"ח על ה-VOD ו- 19 ש"ח על החבילה של ערוצי הפרימיום (אוכל, בריאות, טיולים ועוד כמה ערוצי שקר כלשהו).

סה"כ יוצא 283 ש"ח.

*יס מקס טוטאל - ממיר HD כולל הקלטה

יס מקס - ממיר מקליט רגיל

ממיר HD - מעביר שידורי HD ללא הקלטה.

• תוכן חדש...