Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השירות של HOT תמיד היה ידוע כמחפיר.

יש בכלל פתרון לסוגיה הזו של ההתנגשות בין הVOD לVOIP של הוט?

משכנתא זה קל

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה שאני יודע שירותי הטלפוניה של HOT הם לא VOIP, אבל אולי אני טועה.

פשוט אצלי הסמיכות של התשתית על שקע כנראה עושה בעיות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ברמת העקרון אתה די צודק, הטלפוניה של הוט נקראת Voice over broadcast = VOB

, להבדיל מVOIP שנשענת על רוחב הפס ה"אינטרנטי" שלך, אל מול כתובות IP (מעיין מחשב נוסף ברשת). הקו של הוט ניזון אך ורק מחיבור התשתית אל המרכזיה (במקרה בארץ - בזק) , בכל מקרה חלוקת מספרי הטלפון נשענת על כתובת MAC המצוייה על גבי כל מודם אליו מחובר הטלפון.

לגבי ההתנגשות בין 2 האותות, קיים פילטר ייעודי המסנן את טווח התדרים הדרוש ומפרידם. עלותו אינה זולה והוא בשימוש בעיקר למרכזים גדולים החולקים תשתיות יחד. (מוקדי CALL CENTER וכו').

אחרי כל מה שנאמר, הוט זה חרא.

יום טוב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
ברמת העקרון אתה די צודק, הטלפוניה של הוט נקראת Voice over broadcast = VOB

, להבדיל מVOIP שנשענת על רוחב הפס ה"אינטרנטי" שלך, אל מול כתובות IP (מעיין מחשב נוסף ברשת). הקו של הוט ניזון אך ורק מחיבור התשתית אל המרכזיה (במקרה בארץ - בזק) , בכל מקרה חלוקת מספרי הטלפון נשענת על כתובת MAC המצוייה על גבי כל מודם אליו מחובר הטלפון.

לגבי ההתנגשות בין 2 האותות, קיים פילטר ייעודי המסנן את טווח התדרים הדרוש ומפרידם. עלותו אינה זולה והוא בשימוש בעיקר למרכזים גדולים החולקים תשתיות יחד. (מוקדי CALL CENTER וכו').

אחרי כל מה שנאמר, הוט זה חרא.

יום טוב.

אז אם טלפון של HOT זה VOB וה-VOD של יס זה על רשת האינטרנט, למה הטכנאים של שתי החברות פגעו זה בתשתית של השני? הייתי מבין אם תשתית האינטרנט של HOT שיש בבית שלי היתה נפגעת, אבל איך הטלפון קשור?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כיאה לשוק הטלקום בישראל, שום דבר לא עובד חלק.

מאז שהותקן המקס טוטל התחילה בעיה בקו הטלפון של HOT (חולק שקע משותף בקיר ליד הראוטר)

טכנאי של HOT הוזמן ובדיעבד מסתבר שהוא פשוט ניתק על דעת עצמו את חיבור ה-VOD (כל השאר מבחינת יס עובד)

טלפון זועם ל-HOT ביום שישי בערב והנציג מתנצל ומבטיח שיחזרו אלי ממחלקה מיוחדת ביום ראשון עד 10 בבוקר...

יום ראשון, השעה 12 והטלפון של מצלצל...טלפון זועם ל-HOT ולאחר איומים (שהתכוונתי לממש) בניתוק מגיע היום בערב טכנאי בכיר שמודה שזה מה שנציג HOT עשה ושאין לו מושג איך לסדר את ה-VOD בחזרה.

טלפון ליס...תואם טכנאי בעלות של 159 ש"ח לימים הקרובים...

מעבר להחזר של 159 ש"ח עבור הטכנאי של YES, הוט הולכים לעבוד קשה כדי לשמר אותי.

חוצפנים!

החוצפן הראשון היה הטכנאי של יס שכנראה השתמש בקומביינר במקום לסלול לך כבל נוסף לטובת הויאודי,

וע"י מכניס הפרעות לקו של הוט

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
כיאה לשוק הטלקום בישראל, שום דבר לא עובד חלק.

מאז שהותקן המקס טוטל התחילה בעיה בקו הטלפון של HOT (חולק שקע משותף בקיר ליד הראוטר)

אם הבעיה בקו הטלפון של הוט התחילה בדיוק לאחר התקנת ה MaxTotal, משמע הטכנאי של YES עשה משהו שגרם לבלאגן - אלא אם כן הבעיה התחילה בצירוף מקרים מפתיע ביותר לאחר התעסקות טכנאי/מתקין YES בתשתית HOT.

טכנאי של HOT הוזמן ובדיעבד מסתבר שהוא פשוט ניתק על דעת עצמו את חיבור ה-VOD (כל השאר מבחינת יס עובד)

טכנאי של HOT הגיע לתקן בעיה שגרם טכנאי של YES וניתק את חיבור ה- VOD. אני רוצה להבין מה קרה פה... התקלה התחילה מיד לאחר התקנת הממיר המקליט של יס. ה- VOD של יס עובד על גבי תשתית האינטרנט ומצריך חיבור לתשתית HOT. טכנאי שהגיע לתקן את ה"תקלה" פשוט ניתק את המקור לבעיה: ה-VOD של YES. מה רצית שהטכנאי של HOT יעשה, ימצא לך פתרונות לחיבור ה- VOD של YES?

טלפון זועם ל-HOT ביום שישי בערב והנציג מתנצל ומבטיח שיחזרו אלי ממחלקה מיוחדת ביום ראשון עד 10 בבוקר...

טלפון זועם ל- HOT על בעיה שגרם מתקין YES. את השיחה למחלקה הטכנית של הוט אני מבין, לא ברור לי מה הנציג המסכן אשם בבעיה ("טלפון זועם") ומה חברת HOT אשמה בפרט. אשמח להסבר בתור נציג שירות הוט (לא עובד בתמיכה שאיתם דיברת).

יום ראשון, השעה 12 והטלפון של מצלצל...טלפון זועם ל-HOT ולאחר איומים (שהתכוונתי לממש) בניתוק מגיע היום בערב טכנאי בכיר שמודה שזה מה שנציג HOT עשה ושאין לו מושג איך לסדר את ה-VOD בחזרה.

אז מה רצית שטכנאי הוט יעשה? אני שואל ברצינות. לא הבנתי מה הבעיה פה? למה טכנאי HOT צריך למצוא לך פתרונות כדי לחבר את ה- VOD של YES? אתה לא חושב שמתקין YES שהגיע מלכתחילה היה צריך לחבר את הממיר כמו שצריך?

טלפון ליס...תואם טכנאי בעלות של 159 ש"ח לימים הקרובים...

מעבר להחזר של 159 ש"ח עבור הטכנאי של YES, הוט הולכים לעבוד קשה כדי לשמר אותי.

חוצפנים!

את ה- 159 ש"ח האלו מומלץ בחום שתדרוש חזרה מ- YES, בטענה שהם אלו שגרמו לבעיה בתשתית HOT. בכלל, לא ברור לי אחרי כל הסיפור הזה מדוע הם חייבו אותך ב- 159 ש"ח, אלא אם כן לא הסברת את עצמך כמו שצריך.

אשמח לתגובה, פשוט המקרה הזה מעניין אותי (באדום). תודה מראש :)

פורסם

STIO, אתה צודק לגמרי וגם אני מאמין קטן של צירוף מקרים. ככל הנראה הטכנאי של YES גרם בשוגג להפרעה בקו של HOT כשהתקין את ה-VOD ולכן גם הטכנאי הבא שלהם יגיע ללא תשלום (קיבלתי אתמול זיכוי מ-YES אחרי שיחה עם קשרי לקוחות- מטופש שצריך להגיע לקשרי לקוחות בשביל זיכוי הגיוני כזה אבל ככה יס עובדים...)

הבעיה העיקרית של עם HOT היא החוצפה של הטכנאי הראשון שלהם שחושב שמותר לו לעשות מה שבא לו בבית של לקוח לרבות ניתוק תשתית של חברה אחרת ללא עדכון הלקוח למה הפעולות שהוא עושה גורמות. הטכנאי של HOT ידע טוב מאוד מה יקרה כשהוא מנתק את התשתית מהראוטר ועל זה אני כועס. הבית שלי זה הבית שלי וזכותי לדעת מה איש שירות עושה בו ואיך זה ישפיע עלי. הטכנאי של HOT פשוט עשה לעצמו חיים קלים ותיקן את הבעיה ועל הז*ן שלו מה ההשלכות אח"כ ומבחינתי על זה מגיע לי פיצוי מחברת HOT.

אני אומר לך באמת ובתמים שאם הוא היה מעדכן אותי שתיקון הטלפון גורר השבתה של ה-VOD, סיכוי טוב שהייתי אומר לו לעזוב את זה.

פורסם

קספר, בנקודה אחת אתה צודק, שהוא היה צריך להודיע לך על מקור הבעיה

במידה והיית בוחר להשאיר את זה ככה, כל ביקור נוסף של טכנאי הוט היה גורר חיוב.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

היי, אני לקראת בחירה אם להשאר בהוט או לעבור ליס.

מה שאני צורך זה VOD, אינטרנט 10 מגה שיש לי דרך בזק וטלפון דרך בזק.

מבחינת טלוויזיה מעניין אותו חבילת בסיס, סרטים, מוזיקה. ויש בהוט ערוץ שחשוב לאחותי בשביל הבן שלה לוגי.

יש ערוץ בסגנון הזה ביס? זה ערוץ על כל מיני ניסויים בפיזיקה כימיה.

תודה

פורסם

יס מול הוט זה בכלל לא תחרות הוגנת, מבחינת טלוויזיה לפחות. יס לוקחת בענק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כפרה עליך קספר. התקשרתי ליס, הזמנתי ניתוק, וכשהם התקשרו פשוט ציטטתי להם את החבילה שלך, שורה אחר שורה, לא כי אני מבין גדול בעלויות טלוויזיה בלווין אלא כי אתה לא נשמע לי פראייר. בכל מקרה, זה לא התקדם לשביעות רצוני ולכן הניתוק הושאר.

היום התקשרה אלי רב-נציגה ונתנה לי את מה שאתה מקבל, רק 19.90 זיכוי במקום 25 ש"ח בVOD אבל עלות החבילה היא 237 ש"ח לחודש.

שיא שלילי חדש?

כפרה עליך רועי. את מה שאתה עשית ליס עם החבילה של קספר, אני המשכתי עם החבילה שלך. ת-ו-ד-ה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יס יצאו במבצע קיץ, אשר נותן 2 טלויזיות Hisense בגודל 42" ו-24" ב3564 ש"ח בלבד.

הנה מפרט ה42": http://summer.yes.co.il/PDF/600-0015-03_42k15p_A4_04.pdf

בZAP רק היא עולה 4200. איך הטלויזיה הזו? שווה לקחת?

בנוגע לחבילה, הוצע לי:

1 מקס טוטאל.

1 ממיר רגיל.

VOD עם זיכוי של 35 ש"ח.

חבילת טופ (בסיס + 13 חבילות).

10 סרטים DVDBOX.

ללא עלות התקנה (אמור להיות 159 ש"ח).

238.90 ש"ח.

משכנתא זה קל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,

לאחר דין ודברים, הזמנת ניתוק (אמיתית כי עלו לי על העצבים) קיבלתי מYES ב243 ש"ח

ממיר MAX HD

ממיר MAX רגיל

ממיר רגיל

כל החבילות (בלי רוסית ערבית וכו')

10 סרטים DVDBOX (שלא מעניינים אותי)

עלות התקנה 159שעצבנה אותי מאוד כי כבר יש לי YES, הומתקה עם ספורט 5HD לחודש חינם.

נ.ב. שכחתי לפרט את התהליך:

הצעת המוצא שלהם היתה 279 ולמרות שנתתי להם מס' ת"ז של חבר שקיבל מחיר הרבה יותר טוב, הם לא רצו לתת לי את התוכנית שלו, אז אמרתי להם :

"תשמעו, מה שיקרה זה שאני עכשיו מבקש להתנתק, אתם תחזרו אליי אחרי 2 ימי עסקים, תציעו לי הצעה ככה ככה, אני אבקש בכל זאת להתנתק ואז יתקשר אליי נציג "כל יכול" שיתן לי את ההצעה שהחבר קיבל, אז בואו נחסוך את כל זה ותתנו לי ישר את זה. "

לא רצו, באמת זה מה שהיה כל השלבים הנ"ל ובסוף קיבלתי הצעה זהה לשלו וסגרתי איתם.

טיפשות של חברת תקשורת .אם החבילה קיימת אז למה לעצבן סתם?

בגדול המטרה היתה להתקרב לסכומים שרועי וקספר דיברו עליהם בשרשור הזה והצלחתי , על עוד כמה שקלים יותר או פחות כבר אין לי כח להתווכח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, טיפשות טיפשות פשוט במערכות CRM שלהם לנציג "כל יכול" יש אופציות שלא פתוחות לנציג רגיל או "מנהל משמרת".

מה שכן חבל שהם לא מעדכנים את הפרוצדורה [הם מאמינים שאנשים רבים יוותרו על הבלאגן בזכות הבירוקרטיה ודי צודקים].

אני קיבלתי חבילה של ממיר יס מקס + ממיר רגיל + VOD וכל הערוצים פתוחים חוץ מהפרימיום ב 233 ללא התקנה.

עכשיו אני משפץ את הדירה ולכן ביקשתי הקפאה של המנוי לשלושה חודשים,

כמובן שגם על זה הם רוצים תשלום,

לאחר איום בניתוק [שדי התכוונתי לבצע כי מבחינה כלכלית ניתוק וחזרה יעלו לי יותר זול] הם נתנו לי זיכוי ל 10 סרטים בהזמנה,

וערוץ לוגי [שבד"כ סגור וכרוך בתשלום נוסף]. לשנה במתנה,

כל העסק די החזיר את מחיר הניתוק לשלושה חודשים.

רוב הערוצים שיש בהוט יש ביס חלקם מצריכים תשלום נוסף.

אני יכול להגיד שלאחר 3 ימים כבר התמכרתי ליס והבנתי למה כל מי שיש לו יס טוען שהסדרות יותר טובות,

אין מה לעשות גם ביס יש שידורים חוזרים אבל ההיצע כל כך הרבה בהשוואה להוט שמצאתי את עצמי לא מעט מזפזפ ומסכים כל פעם עם השיר של ברוס ספרינגסטין " fifty eight channels and nothing on ".

שלא תבין אותי לא נכון מדי פעם אני מוצא את עצמי לא מבין מה יש לראות אבל הפעמים האלו קורים הרבה פחות מבהוט.

את הסדרות המעניינות שיש בהוט אני מוריד כמו כולם מהאינטרנט [הבורר ,עספור ,קליפורניקיישן].

בשקלול הכללי יס יצאו לי יוצר זולים מהוט אם לוקחים בחשבון את 8 ערוצי ה HD שהם נותנים לעומת 2 מהוט.

בהוט הייתי אמור לשלם 222 ש"ח על אותה עסקה וביס 233 [שוב כשביס יש לי יותר ערוצי HD].

מה שמצחיק לאחר הניתוק מהוט התקשר אלי נציג שהבטיח שאם אני חוזר להוט אני מקבל את כל הטריפל ב 200 ש"ח ,

עניתי לו שאם הוא היה מתקשר לפני שיס חיברו את הממיר עוד היה סיכוי אבל שוב אחרי שצפיתי בשידורים במשך שלושה ימים כבר הבנתי את ההבדל.

אגב בינתיים השירות של יס לא רע , ובהוט השירות היה גם טוב הבעיה היתה במשך הזמן שחיכיתי לתשובה מהמענה כשהתקשרתי [עד 40 דקות בהוט ולעומת 10 דקות ביס]. השירות של הטכנאים בהוט ממש טוב ומהם דווקא הייתי מרוצה.

ביס מה שעצבן אותי לגבי השירות הוא המענה האוטומטי שאם לא שמת לב ויש לך הזמנה לטכנאי בפעם הבאה שאתה מתקשר סדר המענה האוטומטי משתנה ואם לא שמת לב אז אתה יכול לבטל את הקריאה של הטכנאי [ואז לך שוב לסוף התור וההזמנה החדשה שלך זזה כבר בכמה ימים למועד אחר].

מה גם שהממיר של יס נתקע לי מספר פעמים בשבועות הראשונים ובסוף נשרף לו הלוח אם [כן מסתבר שגם ממירים אני יכול לשרוף].

הגיע טכנאי והחליף את הממיר אחד באחד בלי להחליף את ההארד דיסק [מה שאומר שכל ההקלטות מהממיר הישן הלכו לפח ומה שלא ראיתי כבר לא אראה].

מי שמעוניין לדעת באחד הפעמים ניסיתי לגבות את התוכן של הממיר המקליט והקבצים שיש עליו הם בתוך DATABASE שאני חושד כ DBASE [אם משהו מכיר אשמח לדעת איך אני מוציא את ה BLOB מתוכו כדי לשמור את הסרטים].

והFILESYSTEM עליו דרך אגב הוא NTFS.

יום טוב.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...