Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Casper - אני לא יודע איך השגת מחיר כזה, אבל יש לך חבילה במחיר שלפי דעתי עובדי חברה לא מקבלים!

אני מציע לך לא לחכות לדצמבר, השינוי שיהיה בחודש הבא הוא בתקופת ההתחייבות שתרד לשנתיים וכתוצאה מזה כל החברות מתכוונות להעלות את המחירים והתעריפים של החבילות.

התקשרתי היום ל-YES וסגרתי איתם על עסקה חדשה, ואני חייב לציין שאני מאוד מרוצה.

עברתי כמה נציגים של קשרי לקוחות עד שהגעתי למנהל שהציע לי חבילה שבאמת לא יכולתי לסרב לה.

260 ש"ח - בסיס + כל החבילות השונות.

5 ממירים רגילים, שני ממירים של MAX ועוד ממיר אחד של MAX HD.

התקנה בעלות של 70 ש"ח על שני הממירים!

ערוץ הספורט ב-HD ללא עלות לתקופה של שנה :lol:.

נשמע הזוי לחלוטין.

אבל סחטיין.

אני נפלתי היום, והתחייבתי ל3 שנים ליס.

275 ל6 ממירים, אחד MAX אחד HD, ערוץ פריימיום שאימי לא מוכנה לוותר עליו באיזה 40% הנחה, 5 חבילות.

נשמע לי סביר, חתמתי (:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

199 ש"ח ל-"יס".

2 ממירים, מספר חבילות נוספות על חבילת הבסיס והתחייבות לשנתיים עם אפשרות מלאה להקפאה של שנה (אאל"ט) והעברת המנוי ללא תשלום לצד שלישי.

פורסם

הסיפור של ה18 חודש נכנס לתוקף בשבוע שעבר וגרר עליית מחירים... כך שהחוק יצא לרעת הלקוח.

199 זה בטח לשני ממירים רגילים, אין מצב שזה כולל טוטאל או מקס... וכמעט אף אחד לא לוקח רק רגילים כיום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מקפיץ,

ב4 לינואר נגמרת לי החבילה. אני כרגע משלם על הTOP (בסיס+13 חבילות) 240 ש"ח.

הצלחתי להוציא מהם 2 הצעות:

1. להמשיך את הTOP ב229 ש"ח בהתחייבות לשנתיים.

2. לשדרג לMAX ב240 ש"ח בהתחייבות ל-3 שנים (יעני 229+9.90 על המקס).

כל הדיבורים על 255/209 של החבר'ה פה העלו אבק (דיברתי פעמיים עם אותה נציגת קשרי לקוחות - בוקר וצהריים).

עצות?

היום סגרתי על אופציה 1, TOP ב229 ש"ח. התחייבות לפי החוק החדש, 18 חודשים.

הבנתי כי אין לי צורך במקס, כל עוד יש לי חיבור לאינטרנט ויש אתרים לצפיה ישירה (מה עוד שהתברר לי שהם רוצים 159 ש"ח להתקנה).

משכנתא זה קל

פורסם

זו ההצעה שנתנו לי

3 ממירים 1- דיגטלי רגיל 1- מאקס או מקליט 1- HD הכי מתקדם שלהם

5 חבילות תוכן + 10 ערוצי HD כל החבילה הזאת בהתחייבות ל18 חודש במחיר של 240 שקל

לא חתמתי כי עיצבן אותי שהם לא יכולים לתת במקום המקליט הרגיל עוד HD אחד והייתי סוגר איתם ! (יש בסלון LCD וגם אצלי בחדר ) אחרי שעברתי 3 נציגים הבנתי שבמחיר הזה באמת לא יתנו לי 2 ממירים HD עכשיו זה תלוי באמא מה שהיא תחליט

דרך אגב בהוט הציעו לי ב260 2 ממירים HD אבל השאלה שלי אם זו אותה טכנולוגיה כי הנציג ביס אמר לי שהממירים של הוט ישנים לעומת החדש של יס האם זה נכון ?

פורסם

אני בהוט,2 ממירי HD ממיר אחד מג'יק,VOD פתוח,כל החבילות עם 4 ערצי פרימיום,ג'וניור ולוגי ללד,אגו ואגו טוטאל לי :-D

משלם 230 ש"ח לחודש.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

איך הגעתם למחירים כאלו ?

יש לי YES משלם רק על שידורי טלויזיה 230 (2 ממירים רגילים עם כל החבילות הרגילות)

בנוסף יש לי HOT על טלפון + אינטרנט וזה עולה 135 שח (כולל ספקית ולא עברנו עדיין את השיחות חינם בחבילה)

כלומר "טריפל" קומבינה כזה יוצא 365 שח.

השבוע תדפק אצלינו בדירה נציג של HOT עם "מבצע מיוחד רק לתושבי השכונה שמצטרפים לשידורי כבלים ב HOT"

הוא הציע טריפל של הוט = 365 שח ועל זה אני צריך להוסיף תשלום לספקית :roll: (שזה יצא לי בערך 400~)

בהצעה יש חבילות מקבילות למה שיש לי כרגע ב YES עם 2 ממירים, אחד טוטאל והשני רגיל

תשובתי היתה "למה לי ללכת על זה? יוצא לי יותר יקר על אותו דבר"

שימוש ב VOD זו תוספת תשלום, להקליט אני לא צריך, ולא ממש מעניין אותי לראות חדשות ב HD ועוד 2 ערוצים חינמיים שהשאר בתשלום.

הוא עשה טלפונים למנהל שלו, הצטער שהוא לא יכול להוריד במחיר והלך בלי נסיונות שכנוע:?

אמרתי לו "עם מבצע כזה היית צריך לבא עם יותר מחבילה מקבילה לשלי בפחות 50 שח לפחות כולל ספקית כדי שאני יכנס להרפתקאה של להתנתק מYES ולהכנס לעולם שאני לא מכיר ב HOT"

מבחינתי זו פשוט בושה להוט, הציע פשוט לעבור חברה ועוד במחיר יקר יותר, לא שומדבר אטרקטיבי או זול יותר וזה לא שהם זהב לעומת יס מבחינת שירות כי שניהם זוועות בקטע הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה.

אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון,סגרתי דיל כזה עם HOT:

1 ממיר HD

1 ממיר MAGIC (מקליט)

1 חודש חינם

התקנה חינם

חבילת בסיס+ 2 בבחירה אישית

סה"כ (כולל מע"מ)= 207 ש"ח.

פורסם

למה סיוט ?

הכל תלוי איך אתה מתנהל מולם,מה אתה דורש ומוודא שאתה מקבל מה שאתה דורש.

ההורים שלי איתם שנים על שנים,מאז שהם היו נקראים "תבל" ומעולם לא היתה בעיה איתם. לא מבחינת שירות,לא מבחינת חיובים הזויים ולא מבחינת בעיות קליטה.

באיזה בעיות נתקלת מולם?

פורסם

יס יותר יקרים אבל אין מה להשוות.

הממיר של הוט עדין מזכיר לי את העידן של ערוצי זהב.

כמה זה חצי דקה לעבור מערוץ לערוץ, משהו כזה? שלא לדבר על זה שהערוצים פשוט משעממים!

יס בליגה אחרת ל-ג-מ-ר-י

אני משלם 242 כולל מעמ על 4 מממירים, אחד מהם HD TOTAL

בסיס+6 חבילות.

אבל כל החבילות האלו לא רלוונטיות, לא זוכר מתי פעם אחרונה צפיתי בערוץ שהוא לא HD :)

פורסם

באמת לא משנה המחיר, השירות של הוט הוא כזה שאני מעדיף לקרוא את הבריטניקה להנאתי מאשר להיות לקוח שלהם.

משכנתא זה קל

פורסם

כמה זה חצי דקה לעבור מערוץ לערוץ, משהו כזה?

HD :)

הזמן תגובה של הממיר זהה, יס גאונים מבחינת הדרך שבה התגובה עוברת ללקוח.

אני מזמין אתכם לערוך ניסוי עם טיימר:

HOT - תעבירו ערוץ - התמונה והסאונד קופאים עד למעבר לערוץ הבא כאשר התמונה והסאונד חוזרים יחד.

YES - תעבירו ערוץ - 3 שלבים: 1, מסך שחור 2, הסאונד מגיע 3, התמונה מגיעה.

העניין סוג של אשליה אופטית/פסיכלוגית/שקרכלשהו - הזמן תגובה זהה.

זה שאין הקפאה של תמונה ושהסאונד חוזר קודם מקנה תחושה של העברה מהירה יותר מול HOT.

my 2 cents.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
הסיפור של ה18 חודש נכנס לתוקף בשבוע שעבר וגרר עליית מחירים... כך שהחוק יצא לרעת הלקוח.

החוק הוא לטובת הלקוח , אבל החברות ניצלו את ההזדמנות להעלות מחירים ביחד

• תוכן חדש...