Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אייל - לפני כמה זמן הציעו לך את החבילה שציינת? אם אני לא טועה בנושא הקודם שפתחת היית עדיין בהתחייבות.

אני גם חשבתי על המקס טוטאל, אבל לפי הביקורות שקראתי הוא די איטי ולפעמים אפילו נתקע. חוץ מזה, צריך לחבר אותו לראוטר והוא צורך הרבה מהרוחב פס.

אתם אומרים לא כדאי לנסות ולהוריד? אני קראתי כאן תגובות של משתמשים שמשלמים הרבה פחות ומקבלים אותו דבר :x

MAXHD שאתה מדבר עליו הוא MAX TOTAL.

אין MAXHD כיום בלי VOD.

הציעו לי לפני 4 ימים.

זה כולל את כל ערוצי הספורט למיניהם? (הבנתי שהחבילה של הערוצי ספורט עולה 100 שקל?)

אייל,אצלך יש את כל ערוצי הספורט?

לא, רק 5 ,5 פלוס.

אני לא מוכן לשלם שקל ל5+++ LIVE GOLD וכו'

אני גם לא מוכן לשלם כסף לספורט1 ו2 שאיכות הצילום שלהם נראית כאילו ילד מצלם עם מצלמה סלולרית ושמשדרים את הליגת פח שלנו בכדורגל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - סגרת איתם על החבילה שהציעו לך, מה נסגר בסופו של דבר עם תקופת ההתחייבות? 18/36.

אני כמעט בטוח שאתה טועה בקשר לממיר או ככה לפחות אני מקווה, MAX HD זה ממיר שמשלב אך ורק תכנים של HD ומקליט.

http://www.yes.co.il/special/hdmax.aspx

"והכל בממיר אחד המשלב יכולות הקלטה של yesMax עם שידורי HD"

פורסם

Arilou - איך לעזעזל מקבלים חבילה כזאת במחיר כזה..?! קיבלת את החבילה הזאת כשהיית לקוח חדש או לקוח קיים?

אני עדיין חושב שזאת חבילה שלא משתווה במחיר ובתכולה שלה לחבילות אחרות של HOT.

הייתי לקוח קיים ועברנו דירה, המתקין שלהם עשה פאשלות גדולות יומיים לפני ראש השנה והם לא יכלו לספק את ההתקנה בזמן. דיברתי שם עם האחראי, ועם האחראי של האחראי, דרשתי שהם יתקנו את הנזק שהטכנאי עשה לקיר ויעיפו את הציוד שלהם אחרי החג.

בסופו של דבר הם הציעו את החבילה הזאת, וכמובן שבנוסף תיקנו את הנזק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני משלם 209 ש"ח לחודש על שני ממירים (אחד מקס, אחד רגיל). מבחינת תכנים יש לי את חבילת הבסיס+ 6 חבילות לבחירתי (לא כולל ערוצי פרימיום). ההתחייבות היא לשנתיים ונגמרת במאי, בקרוב אני אדבר איתם לגבי הוספת ממיר מקס HD והשארת המקס הקיים במקום הממיר הרגיל שיחזור אליהם.

עדכון:

תוספת למקס טוטל והשארת המקס הרגיל אצלי- 39.9 ש"ח לחודש

תוספת למקל טוטל במקום המקס הנוכחי- 19.9 ש"ח לחודש.

כל התנאים האחרים נשארים זהים (כלומר 209 ש"ח + השדרוג שאבחר) וזה מביא אותי ל- 250 ש"ח לבסיס+6 חבילות+מקס טוטל+מקס רגיל. לא ביצעתי את התוספת כי ההתחייבות היא ל-3 שנים והנציגה אמרה שבדצמבר יהיה שינוי בנושא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

Casper - אני לא יודע איך השגת מחיר כזה, אבל יש לך חבילה במחיר שלפי דעתי עובדי חברה לא מקבלים!

אני מציע לך לא לחכות לדצמבר, השינוי שיהיה בחודש הבא הוא בתקופת ההתחייבות שתרד לשנתיים וכתוצאה מזה כל החברות מתכוונות להעלות את המחירים והתעריפים של החבילות.

התקשרתי היום ל-YES וסגרתי איתם על עסקה חדשה, ואני חייב לציין שאני מאוד מרוצה.

עברתי כמה נציגים של קשרי לקוחות עד שהגעתי למנהל שהציע לי חבילה שבאמת לא יכולתי לסרב לה.

260 ש"ח - בסיס + כל החבילות השונות.

5 ממירים רגילים, שני ממירים של MAX ועוד ממיר אחד של MAX HD.

התקנה בעלות של 70 ש"ח על שני הממירים!

ערוץ הספורט ב-HD ללא עלות לתקופה של שנה :lol:.

פורסם

גם אני כשטענתי את ה209 ש"ח, הנציגת קשרי לקוחות גחגחה לה.

עכשיו אני מבין שזה עבור בסיס+6 חבילות, ולא 13 כמו שביקשתי אני.

משכנתא זה קל

פורסם

תיקון טעות.

ההסכם שלי עם YES הוא 209 ש"ח לחודש בשנה הראשונה ו- 229 ש"ח לחודש בשנה השניה.

החוזה הוא לשנתיים, היום אני כבר בשנה השניה.

מצחיק שהנציגה היום אמרה שאני משלם 229 ש"ח וכשתיקנתי את הנציגה ואמרתי לה שאני משלם 209 ש"ח (הייתי בטוח שזה 209 לכל התקופה) אז היא אמרה "אה כן כן, אתה משלם 209 ש"ח"...מראה מה שווה המילה של השירות. (בחשבונית אגב אני משלם 229 ש"ח, בדקתי עכשיו).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
Casper - אני לא יודע איך השגת מחיר כזה, אבל יש לך חבילה במחיר שלפי דעתי עובדי חברה לא מקבלים!

אני מציע לך לא לחכות לדצמבר, השינוי שיהיה בחודש הבא הוא בתקופת ההתחייבות שתרד לשנתיים וכתוצאה מזה כל החברות מתכוונות להעלות את המחירים והתעריפים של החבילות.

התקשרתי היום ל-YES וסגרתי איתם על עסקה חדשה, ואני חייב לציין שאני מאוד מרוצה.

עברתי כמה נציגים של קשרי לקוחות עד שהגעתי למנהל שהציע לי חבילה שבאמת לא יכולתי לסרב לה.

260 ש"ח - בסיס + כל החבילות השונות.

5 ממירים רגילים, שני ממירים של MAX ועוד ממיר אחד של MAX HD.

התקנה בעלות של 70 ש"ח על שני הממירים!

ערוץ הספורט ב-HD ללא עלות לתקופה של שנה :lol:.

אחלה מחיר. איך עברת את כל הנציגים.? בדרכי נועם או עם איום ניתוק ?

איך הוצאת את ספורט5HD בחינם? על זה עוד לא שמעתי .

כמה התחייבות על כל הסיפור הזה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

260 ש"ח לטריפל של הוט, כולל ממיר HD וממיר מג'יק(מקליט),

הטריפל כבר כולל בתוכו מלבד התשתית גם את התשלום לספק(נטוויזן).

החבילות ערוצים הן בסיס+6 חבילות כמדומני..

ההתחייבות היא לחודשיים הראשונים בלבד. יש לציין שזה מבצע של ועד עובדים.

איתי

פורסם

אוקי בדקתי!!

יש לנו את כל ערוצי הפרימיום של הספורט,מעבר לזה אין לנו שום ערוצי פרימיום.

יש לנו את כל ערוצי ה HD חוץ מערוץ ה 5+HD (ספורט)

וחוץ מזה יש לנו את כל הערוצים פתוחים.

ויש לנו שלשה ממירים רגילים,וממיר אחד YES MAX HD.

על כל זה,אנחנו משלמים 320 ש"ח.

יקר?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
אחלה מחיר. איך עברת את כל הנציגים.? בדרכי נועם או עם איום ניתוק ?

איך הוצאת את ספורט5HD בחינם? על זה עוד לא שמעתי .

כמה התחייבות על כל הסיפור הזה?

בדרכי נועם עם איום של התנתקות =]

עברתי שלושה נציגים של קשרי לקוחות, ומסתבר שהנציג הראשון שדיברתי איתו הציע לי חבילה כ"כ מונפצת שאפילו עובדי חברה לא מקבלים.

המכשיר סלולארי שלי מקליט שיחות אז השמעתי להם את השיחה ורק לאחר מכן הם השתכנעו ואמרו שעדיין החבילה לא הגיונית, בסופו של דבר חזר אליי מנהל והתנצל על החבילה שהנציג הראשון הציע והביא לי את החבילה שציינתי למעלה - לא רציתי להיות חזיר וגם ככה הציעו לי חבילה טובה אז הסכמתי.

בהצלחה!

פורסם

גם אני היום קיבלתי מYES שיחה,שהמבצע שלי מסתיים,"ויש מבצע חדש ורק בשביל לקוח ותיק כמוני" (כ10 שנים)

יש לי ממיר 1 רגיל,בסיס ו 3 חבילות,ובנוסף אני משלם על BABY (בשביל הילד) וEGO TOTAL (בשבילי)

הכל ביחד יוצא 271 לחודש

"המבצע האטרקטיבי של רק היום" הוא אותו דבר רק 269 ש"ח לחודש והתחיבות ל3 שנים

כמובן שלא הסכמתי.

בזמן השיחה נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שחבילת בסיס + 3 חבילות +MAX+HD ללקוח חדש עולה 239

בלי תוספת של שני ערוצים נוספים,כאשר מה שהציעו לי זה 237 בלי HD וביחד עם ערוצים נוספים יוצא 269

והמחיר שהציעו לי "רגיל" הוא אותו מחיר שהציעו עם תוספת לYESMAX

עכשיו אני מחכה לשימור לקוחות :-D

נראה מה יש להם להציע

לפי כל התגובות כאן,אני רואה שYES יוצאים עכשיו במאמצים להחתים כמה שיותר לקוחות ותיקים בהתחיבות ל3 שנים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...