Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו משלמים 258 ש"ח, על טריפל של "הוט" שכולל:

בסיס+3 חבילות לבחירה, ממיר מקליט, 2 ממירי HD וממיר VOD. סה"כ 4 ממירים.

אינטרנט 2.5 מגה. תשלום לספק בנפרד.

זה יוצא 219 ש"ח עם התחייבות ל18 חודשים.

טלפון 1,000 דק' ב39 ש"ח ללא התחייבות.

שזה כאמור סה"כ 258 ש"ח בחודש.

מבחינת השירות, אין לי מילים רעות לומר על הוט. הם השתפרו.

לגבי יקור החבילות. אני יכול להעיד שאת אותה החבילה הציעו לי גם לפני ששונה החוק אבל משכתי אותם עד לכניסתו וקיבלתי את אותה החבילה באותו המחיר. רק עם התחייבות לחצי זמן כמובן.

בעיות שהיו, כשעברנו לאינטרנט והוספנו לאחר כמה חודשים את הטלפון, התחילו תקלות (פעם כמה שעות ביום מסויים לא היה לא אינטרנט ולא טלפון ופעם כמעט יום שלם לא היה) כמה טלפונים זועמים לשירות שלאחריהם נציג בכיר דאג לשים את הנקודה שלנו תחת מעקב ובנוסף דאג להתקשר אחת לשבוע במשך חודשיים כדי לוודא שאין תקלות. לחובת "הוט" ראוי לציין, שמאז במשך יותר מ5 חודשים אין ולו תקלה אחת, מקווה שכך ימשך :-D

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי חבילה דומה לשלך רק בלי הטל', במחיר 219 ש"ח.

לי , הם לא הסכימו לשחרר עוד ממיר HD ללא תוספת תשלום, אז ויתרתי.

נראה שהוט מאוד ל אחידים בחבילות שלהם.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

משלם כרגע 210 ש"ח על חבילת בסיס כולל 5+ ואגו וערוצי סרטים וסדרות.

בנוסף עוד 36 ש"ח על 3 ערוצים רוסיים.

3 ממירים רגילים

התקשרתי היום ליס , חוזרים אליי יום חמישי לקבוע מועד ניתוק.

הציע לי הנציג בשימור 14.90 על כל ממיר MAX (לא HD) , סירבתי.

גם להצעה שיביאו לי ביום חמישי אני אסרב , יקבעו לי מועד ניתוק ואז יחזור אליי עוד מישהו לנסות לשמר , אם ההצעה הזו לא תהיה טובה , נצטרך להפעיל קומבינה (חברה של חבר מכירה מנהל שימור לקוחות).

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

היום החלטתי שבא לי לראות את שלבי ההכרעה של ליגת האלופות של היורוליג ב HD,

זה אומר שמחר מחרתיים YES צריכים לתגבר כוחות על הקווים.

עדכונים בהמשך :)

מקס, עדכן מה השגת אם וכאשר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש שתי חבילות על שמי (לשתי דירות נפרדות)

2. 320 לטריפל (500 או אלף דקות נייח לכל היעדים, לא זוכר בדיוק, 12 MB, ושני ממירים, אחד HD, עם שלוש חבילות למיטב זכרוני. בנוסף שילמו עבורי קנס ניתוק מYES ע"ס 1000 ש"ח).

1. 130 ש"ח ל500 דקות נייח + אינטרנט 12 MB.

החיסכון היחיד (וניסיתי המון) בא מספקיות האינטרנט, אני משלם סה"כ 42 שקל על שני(!) חיבורים של 12MB.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אייל , התקשרו היום

עכשיו זה ירד ל 10 שקלים לממיר MAX

ולטענתה (אני כבר לא זוכר מה הציעו שם) ממיר HD שאם אני לא טועה הוא גם MAX (לא זוכר הייתי באמצע חדר כושר לא כל כך הקשבתי) ב40 ש"ח.

סירבתי בנימוס ונקבע תאריך ניתוק 26\5 , שכמובן לא יתקיים אני בונה עליהם שיחזרו בעוד שבוע-שבועיים שוב עם הצעה יותר יפה.

פורסם

קח בחשבון שגם אם באמת ינתקו אותך,

יש מצב שתרצה להתחבר בחזרה [אפילו מידית אחרי הניתוק]

תקבל דיל יותר טוב במסגרת "המרת לקוח ממתחרה".

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לא אגיע למצב הזה אני בטוח.

מה גם שאין לי צורך לשלם את ה400 ש"ח דמי יציאה.

חבר שלי אמר לי שמבקרה ולא חוזרים אליי עד יום הניתוק , להעביר את מספר הלקוח אליו והוא יביא אותו למישהו שיטפל בעניין.

פורסם

לפני מספר ימים סגרתי איתם על הדיל עם YES. האמת שהתקשרתי לא כדי לסגור אלא כדי לשאול אם משהו השתנה בהצעה שלהם לפני שאני "מתקדם עם חברה אחרת"...

הנציגה היתה מאוד נחמדה ושידרה הרבה אמינות כשאמרה שזו ההצעה הכי טובה שאפשר להציע לי ולכן בהחלטה של רגע החלטתי להתקדם כדי להשאיר את הסיפור הזה כבר מאחורי.

פרטי הדיל:

• מקס HD total
  • מקס רגיל
  • חבילת TOP שאמורה לשדרג במשהו את הבסיס+5 חבילות שיש לי היום (לא התעמקתי, לא קריטי עבורי)
  • התחייבות ל- 18 חודשים
  • 25 ש"ח זיכוי בתכני VOD כל חודש (נראה כמה רלבנטי זה יהיה...)
  • 249 ש"ח לחודש
  • עלות התקנה 159 ש"ח שאותה לא הצלחתי לבטל (לא ניסיתי יותר מדי) אבל קיבלתי פיצוי של 3 סרטים (שווה לבערך 65 ש"ח ובזה אני כן משתמש)

הבעסה העיקרית היא מועד התקנה רחוק מאוד (3 שבועות) בשעות שאני יכול (או על הבוקר או הכי מאוחר בערב).

נתראה עוד שנה וחצי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היום התקשרה זהבית ,

ההצעה כרגע זה דמי התקנה 169 ש"ח , ערוץ רוסי פרימיום בחצי שנה חינם עוד שני ערוצים אחד כרגיל ואחד במקום 12 , 10 שקלים.

ממיר MAX אחד וממיר TOTAL אחד

סה"כ 270 ש"ח לחודש.

צריכה לחזור אליי מחר וכנראה שאסרב שוב , אלא אם כן תסכים לתת את MAX ללא מחיר , ובמקומו את ספורט HD ב10 שקלים.

למרות שזה עדיין יקר לי.

פורסם

מדובר על ממירים HD? או רגילים?

*אני רואה שאף אחד לא הצליח לבטל את עלות ההתקנה הזוועתית הזו על סך 159 ש"ח. זה מה שמבחינתי הכריע לטובת הממירים הרגילים.

משכנתא זה קל

פורסם
היום התקשרה זהבית ,

ההצעה כרגע זה דמי התקנה 169 ש"ח , ערוץ רוסי פרימיום בחצי שנה חינם עוד שני ערוצים אחד כרגיל ואחד במקום 12 , 10 שקלים.

ממיר MAX אחד וממיר TOTAL אחד

סה"כ 270 ש"ח לחודש.

צריכה לחזור אליי מחר וכנראה שאסרב שוב , אלא אם כן תסכים לתת את MAX ללא מחיר , ובמקומו את ספורט HD ב10 שקלים.

למרות שזה עדיין יקר לי.

למה אתה מתכוון TOTAL?

אתמול אמרו לי ב YES, שקיים ממיר רגיל (לא מקליט לא VOD לא HD ) או YESMAXTOTAL שיש בו הכול.

אין באמצע

פורסם
מדובר על ממירים HD? או רגילים?

*אני רואה שאף אחד לא הצליח לבטל את עלות ההתקנה הזוועתית הזו על סך 159 ש"ח. זה מה שמבחינתי הכריע לטובת הממירים הרגילים.

אני לא שילמתי שום דמי התקנה ( שלושה YESMAXTOTAL )

פורסם
למה אתה מתכוון TOTAL?

אתמול אמרו לי ב YES, שקיים ממיר רגיל (לא מקליט לא VOD לא HD ) או YESMAXTOTAL שיש בו הכול.

אין באמצע

יש או ממיר רגיל , או ממיר HD , או ממיר MAX , או ממיר MAX + HD + VOD , שנקרא TOTAL

FITCH

מדובר על ממיר אחד TOTAL ואחד MAX , יש 3 בבית אבל אחד נשאיר רגיל.

את עלות דמי ההתקנה לא ניתן לבטל מכיוון שהחברות מחויבות בחוק בדמי התקנה , ניתן איכשהו לשחק עם זה , אבל במקרה הזה אני לא חושב.

לדוגמא - לקוח בבזק שרוצה להתקין קו נדרש לשלם גם 170 שקלים , אך במידה ולמישהו במשפחתו היה קו או לשכנים אז ניתן לעשות עלות נמוכה של 70 שקל (באישור מנהל).

אולי זה קיים ביס , לא יודע.

• תוכן חדש...